34" Fujitsu B34-9 UE szürke

Termékkatalógus
34" Fujitsu B34-9 UE szürke
LCD monitor ívelt, 3440x1440, IPS, 5ms, 300cd/m2, 1000:1, HDMI, DisplayPort, 4x USB, Pivot, TCO 7.0, Flicker-Free, Low Blue Light, VESA, Hangszórók
Kód:  WF083a50 Termékszám:  S26361-K1642-V140 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Fujitsu B34-9 UE szürke

Csúcsminőségű monitor, amely még a legösszetettebb feladatokat is képes kezelni? Válaszd az óriási, 34 colos 1900R panoráma képernyőt, amely még nagyobb térélményt nyújt számodra. A Fujitsu B34-9 UE monitor ívelt kialakítása megfelel az emberi szem természetes látómezejének, így nem kell mindig fókuszálnod, ha a monitor különböző területeit nézed. Könnyíti a szem munkáját és hatékonyabban alkalmazza a perifériás látást. Több ablak és panelek széles választékát tudod egyszerre megjeleníteni a monitoron. Az IPS panel 1 milliárd színárnyalatával elvarázsol, anélkül, hogy bármely szögből nézve torzítana.

A Fujitsu B34-9 UE ívelt monitor legfőbb jellemzői

  • 34"-os ívelt felület a természetes érzékelés érdekében (1900R)
  • Milliárd színt tartalmazó színpaletta széles látószöggel (IPS)
  • Élesebb és részletesebb kép 3 440 × 1,440 px felbontás (21: 9)
  • Tükröződésgátló réteg a becsillanások ellen
  • TÜV minősítésű Flicker Free (villódzás mentes) és Low Blue Light (kék fényt minimalizáló) technológia
  • 2× HDMI 2.0 és DisplayPort kimenet áll rendelkezésre
  • Könnyen csatlakoztatható tartozékok USB hubon keresztül (4x USB 3.1 1.generáció)
  • A számítógép saját hangszórókkal rendelkezik (2× 3 W)

Az ívelt Fujitsu monitor felhasználóbarát

A számítógép előtt töltött hosszú órákat enyhíti a kék fény és a kép villódzásának csökkentésére szolgáló technológia. Mindkét helyzet a szem túlzott fáradtságét idézi elő. A Fujitsu B34-9 UE monitor azonban TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, így hosszabb ideig használhatod. Bár a 34 hüvelykes képernyő robusztus, mégis könnyen beállítható a stabil állványnak köszönhetően. A hát és nyak fájdalmainak megelőzése érdekében állítsd a monitort kényelmes magasságra. A Fujitsu B34-9 UE monitort portré módba is állíthatod, amely hosszú oldalak olvasásához optimális.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Szürke Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Fujitsu B34-9 UE szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Fujitsu B34-9 UE šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Fujitsu B34-9 UE sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Fujitsu B34-9 UE grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Fujitsu B34-9 UE grau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ