Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

34 "HP Envy

Termékkatalógus
34 "HP Envy
LCD monitor PVA, 3000: 1, 350cd / m2, 8ms, 3440x1440 tükröződésmentes HDMI, MHL, DisplayPort, USB hangszórók, PBP PIP (VESA K1U85AA)
Kód:  WP094p Termékszám:  K1U85AA#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34 "HP Envy

Ön a közepén a látótér. És kapsz optimális vizuális és zenei élményt. Ön teljesen körülvett, nincs visszaút. Vagy te a mennyben vagy a pokolban. Egy másik lehetőség nem található. Órák telnek és továbbra is szemrebbenés nélkül kecses kört. Pontosan ez az, hogyan érzi magát a LED monitor 34 "HP Envy PVA. Rendkívül széles látószöggel 178 ° C, rendkívül valósághű WQHD felbontás, képarány 21: 9, és a hajlított forma a kijelzőn vagy a kijelző paramétereit, amelyek játszadozik veled minden nap. Vigyázat! Az egészségre! Könnyen neki függőség, hogy még soha nem gyógyítja. 

legfontosabb jellemzői

  • Izgalmas panoráma hatás a homorú képernyő
  • Top WQHD felbontású képarányú 21: 9
  • DTS prémium technológia a maximális élvezetet hang
  • nagy fényerejű
  • Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek

Vegye körbe magát

Headline mindent elárul. Vegye körül magát, és merüljön el egy hihetetlenül élénk és valósághű jelenetek filmek, játékok és fotók. Magával ragadó panoráma hatás WQHD kijelző felbontása 3440 × 1440 pixel övezi körül az érzékeket, így nem lesz esélye a menekülésre. Csak egy pillanatnyi figyelmetlenség neked, hála a hajlított kijelző került bizonytalan helyzetekben. Vele nem könnyű, hogy növelje a szórakozást a szórakozás, így felejtsd el az időt. Barátaid akkor hiába vár. Amint az Ön számára, hadd eméssze is. Ez nem virtuális valóság, ez a világ!

A hang, amely befagyasztja

Ahhoz, hogy tökéletes megjelenítéséhez nem hagyja prémium hangzás. Körülbelül egy érdekel DTS technológiát, amely segítségével a mély basszus és a magas szoprán alapján az első hangsugárzók termelés 6 watt biztosítsák, hogy miközben nézi a horror film, vagy játszik horror játékok éjjel egyszerűen felhajtás a saját nadrágját legjobb. Reális jelenetek rendkívül magas minőségű hang garancia arra, hogy minden rendben lesz valóban élmény. Ön készen áll egy korszerű tapasztalat, hogy a játékot és a filmnézést? Minden amire szüksége van egy - íves LED monitor 34 "HP Envy PVA.

A hangsúlyt stimuláló összes érzék

A tetején a monitor nem hiányzik kiterjedt kompatibilitást. Lesz tehát még portok HDMI, DisplayPort és MHL. Megtekintése közben bármilyen tartalmat, legyen az fotó, videók több tartalmat különböző eszközök olyan eszközök is terhelik. Van még két USB 3.0 letöltési port teljesítmény elem BC1.2. LED monitor 34 "HP Envy PVA biztosítja a maximális multimédiás élmény. Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségeket biztosít serkentik az érzékeit. Ez rajtad múlik, hogy mit kezdeni. 

Műszaki adatok

monitor típusa
VA LED-es háttérvilágítással

oldalviszony
21: 9

pixel
0,232 mm

színek mutatják
Támogatja akár 16,7 millió szín (a technológiának köszönhetően FRC)

kontrasztarány
3000: 1 statikus; 10000000: 1 dinamikus

látószög
178 ° vízszintes; 178 ° függőleges

válaszidő
14 ms átmenet-szürke (nélkül Overdrive technológia); 8 ms átmenet-szürke (a technológiával Overdrive)

A dőlésszöge és forgási
Döntés: -5 és + 25 °; Forgatás: 180 fokkal mindkét oldalán

funkció kijelző
Plug and Play; Tükröződésmentes szűrőt; Sharp kijelző; Felhasználó által programozható; Választható nyelv; Képernyőn; LED-es háttérvilágítás

Mutasd a szűrési intervallum (vízszintes)
Akár 90 kHz

Mutasd a szűrési intervallum (függőleges)
Akár 60 Hz

felhasználói vezérlők
hez; Plus ( "+"); Mínusz ( '-'); Kerék hangerőszabályzó néma; teljesítmény

fizikai biztonság
biztonsági zár

portok
3 x USB 3.0 (két bemeneti port hálózati elem BC1.2 és egy kimenet port csatlakozás PC-hez)
Konektor1 MHL bemeneti port (HDCP-vel); 2 HDMI port (HDCP támogatással); DisplayPort 1.2 port (HDCP-vel)

multimédia
Audio bemenet, beépített hangszórókkal rendelkező hitelesített DTS és teljesítmény 6 watt csatornánként, L és R

ellátás típusa
Bemeneti feszültség: 100-240 V AC, 50-60 Hz; Fogyasztás: max. 150 W

hatásfok
Energiahatékonysági osztály: C
Éves energiafogyasztás: 91 kWh
Áramfogyasztás (kikapcsolva): 0,43 W

Működési hőmérséklet tartomány
5-35 ° C

ökológiai információk
LED háttérvilágítás higanymentes; Glass kijelző arzénmentes; alacsony halogén

minimális méretei
95,08 x 19,72 x 47,71 cm (talppal); 95,08 x 9,39 x 37,41 cm-es (állvány nélkül)

súly
9,83 kg (állvánnyal együtt); 8 kg (állvány nélkül)

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34 "HP Envy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" HP Envy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" HP Envy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" HP Envy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" HP Envy.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ