Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide

Termékkatalógus
34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide
LCD monitor
Kód:  WA840w Termékszám:  XUB3490WQSU-B1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide

Az iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide LCD monitor rugalmas állvánnyal és elsőosztályú AH-IPS képalkotó technológiával büszkélkedhet. Prémium minőségű képet nyújt, minden szögből igen megbízható színárnyalatokkal és villámgyors válaszidővel. A 3440x1440 képpontos felbontású Ultrawide képaránya 21:9,  így több dokumentummal is dolgozhatsz egyszerre a monitoron, vagy játszhatsz számítógépes játékokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Vonzó, szép kép - AH-IPS technológia
  • Kiváló kontrasztarány a fényerő automatikus beállításához
  • Nagy felbontás - 3440 × 1440 képpontos
  • Beépített hangszórók 2 x 3 W-os teljesítménnyel
  • USB hub a perifériák egyszerű csatlakoztatása érdekében
  • Black Tuner - játék közben a sötét sarkok megvilágítása 
  • VESA 100 x 100 mm kompatibilitás

Bármilyen tartalom megjelenítése

E kivételes monitor elegáns és letisztult deisgn-ja tökéletes választássá teszi a modern háztartásokba, a stílusos számítógépek mellé. A monitor felhasználóbarát tulajdonságát tovább erősíti, hogy kompatibilis a VESA 100 x 100 mm-es fali tartóval és számos beállítási móddal rendelkezik. A monitor 130mm-el meghosszabbítható, forgatható és dönthető.  A három HDMI és egy DisplayPort segítségével egyszerre tudod csatlakoztatni számítógéped, játékkonzolod és multimédia lejátszódat. Egy USB hub-ot is találsz 2 db USB 3.0-al és 2 db USB 2.0 porttal. 

A legújabb technológiával felszerelve

Az egyedülállóan alacsony 5 másodperces válaszidő és az 1000:1-es kontraszt arány, valamint az OverDrive funkció tetszeni fog a gamereknek és a filmek szerelmeseinek. A monitor multimádiás használatához igen hasznos a beépített sztereo hangszóró, amely tökéletesen elegendő egy alap hangzás biztosításához. A kék fény csökkentése kíméli a szemeket, amelyek így kevésbé fáradnak el a monitor előtt töltött hosszú órák alatt. A Black Tuner technológia játék közben megvilágítja az egyébként sötét helyeket, így könnyedén észreveheted az ellenséget, mielőtt még ő venne észre téged.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" iiyama ProLite XUB3490WQSU Ultrawide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" iiyama ProLite XUB3490WQSU ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" iiyama ProLite XUB3490WQSU ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" iiyama ProLite XUB3490WQSU ultrawide.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ