AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

34" LG 34UC98 Curved Ultrawide

Termékkatalógus
34" LG 34UC98 Curved Ultrawide
4,5 8 értékelés
LCD monitor QHD 3440x1440, IPS, LED, 5ms, 300cd / m2, 1000: 1, 2x Thunderbolt, 2x HDMI, 2x USB, DisplayPort, FreeSync, VESA 100x100, reprodukció 2x 7W, fekete-ezüst
Kód:  WK060a1o6 Termékszám:  34UC98-W.AEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" LG 34UC98 Curved Ultrawide

Elegáns és professzionális monitor a nagyigényű felhasználók számára, rendkívüli QHD felbontással, ultra széles 21: 9-es képaránnyal, és ívelt képernyővel. Ez a monitor ideális a filmkedvelőknek, játékosoknak, de fejlesztőknek, grafikusoknak és zene valamint videoszerkesztőknek is, akiknek lenyűgöző munkafelületet és magas képminőséget biztosít. A minőségi IPS kijelző 10-bites színnel és 99%-os sRGB lefedettséggel garantálja a lélegzetelállító vizuális élményt még éles szögből nézve is.

Legfontosabb jellemzők

  • Bámulatos, hajlított képernyő, átlója 86,36 cm (34 inch)
  • Tökéletes színvisszaadás még legválogatósabb grafikusok számára is
  • Remek kép beállítási lehetőségek és kényelmes multitasking
  • Két Thunderbolt port
  • Könnyen használható USB 3.0 port, gyors töltéssel
  • Különleges, előre beállított gaming módok, a kiváló játékélményért
  • Beépített hangszórók továbbfejlesztett MaxxAudio-val
  • Gyárilag kalibrált színek
  • AMD Freesync

Multitaskingra tervezve

A monitor 21:9-es képaránya az átlagosnál lényegesen jobb feltételeket biztosít amennyiben egyszerre több programmal akar dolgozni. Dokumentumainak egyszerre több lapját is láthatja egy képernyőn, miközben egyéb kereséseket végez egy külön ablakban. Lényegében megnöveli munkája hatékonyságát valamint fokozza kényelmét. A Split-Screen beállításnak köszönhetően akár 4 programmal is dolgozhat egyszerre, MAC számítógépeken is.

Ezen kívül egy második képbemenetet is csatlakoztathat monitorához. Csak tegyen félre egy ablakot a játékkonzolnak, és futtasa PC programjait a másikban. Hasznos és meglehetősen addiktív lehetőséget nyújt az Ön legnagyobb örömére.

Nincs több pislákolás

A monitor rendelkezik kifejezetten olvasásra szánt beállítással is, amiben az LG Flicker Safe technológia is segíti, melynek segítségével kiszűrheti a háttér villgoását, megvédve szemét a megterheléstől és a károsodástól. Ezzel a két megoldással bármeddig élvezheti játékait, filmjeit vagy az olvasást. Ezen kívül az AMD FreeSync biztosítja, hogy a grafikus kártya és a monitor képfrissítése mindig szinkronban legyen.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ