Akvizice ApF HU Rapture

34" Samsung C34F791

Termékkatalógus
34" Samsung C34F791
4,7 12 értékelés
LCD monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, QLED, 21:9 képarány, ultrawide, 4ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, kontraszt: 3000:1
Kód:  WH605i9 Termékszám:  LC34F791WQUXEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Samsung C34F791

Felejtsd el a két monitor használatával járó kényelmetlenségeket - az ultraszéles, 21:9 oldalarányú képernyőnek köszönhetően megtapasztalhatod a kiváló multitaskingot egyetlen monitor használatával. A Picture-by-Picture (PBP) funkció használatával 2 különböző bemeneti forrást (HDMI és DP) is megtekinthetsz egyszerre a képernyőn anélkül, hogy romlana az eredeti képminőség. A kép-a-képben 2.0 (PIP) funkcióval pedig átméretezheted a második képet úgy, hogy az a képernyő 25%-át fedje le, és elhelyezheted azt a képernyő bármely pontján.
 

Követi az emberi szem természetes ívét, és kellemesebb látványélményt nyújt

A Samsung 1500R kijelző íve pontosan követi az emberi szem természetes ívét úgy, ahogy egyik-másik monitor sem a piacon. A Szöuli Nemzeti Egyetem Klinikai Szemészeti Tanszéke által elvégzett kutatások kimutatták, hogy az ívelt monitor ezáltal kevésbé fárasztja a szemet, mint a hagyományos, lapos monitorok vagy más ívelt monitorok. A Samsung villódzásmentes technológiája és szemkímélő üzemmódja csökkenti a szemfáradtságot a kékfény-kibocsátás csökkentésével, így a Samsung ívelt monitorok sokkal kellemesebb látványélményt nyújtanak.
 

Az ultra WQHD tökéletes képminőséget és nagyobb munkafelületet biztosít

Fedezd fel az ultra WQHD-t, és élvezd 3440 x 1440 felbontásban - ez 2.5-szeres pixelsűrűség a Full HD felbontáshoz képest - a borotvaéles képminőséget. A nagyobb pixelsűrűség nagyobb munkafelületet is biztosít a képernyőn, így még több tartalmat láthatsz egyszerre anélkül, hogy folyamatosan görgetned vagy zoom-olnod kéne.
 

Pontosabb és élethűbb színvilág a Quantum Dot technológiával

A 125%-os sRGB színspektrumnak köszönhetően a Quantum Dot technológia nemcsak sokkal több színt képes megjeleníteni, hanem fényesebb és természetesebb színeket is - főleg a pirosakat és zöldeket. Mivel minden monitor gyári beállítású, így biztos lehetsz benne, hogy mindig pontos és élethű színeket fogsz látni képernyődön.
 

Magával ragadó látványélmény

A 34 hüvelykes, ultraszéles ívelt monitor olyan magával ragadó látványélményt nyújt számodra, amilyet más monitorok soha. Az IMAX-mozik vásznát idéző 1500R kijelző nagyobb látószöget és jobb mélységérzetet biztosít, így jobban élvezheted kedvenc filmjeidet és elmerülhetsz kedvenc játékaidban.
 

3000:1 kontrasztarány és minimális fénykibocsátás

A Samsung továbbfejlesztett VA panel technológiája minimalizálja a fénykibocsátást az egész képernyőn - egészen a szélekig -, és 3000:1 kontrasztarányt biztosít a mélyebb fekete szín megjelenítéséért. A gyári beállítású gamma értékeknek és a 6500K fehéregyensúlynak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy élethű színeket fogsz látni a színskála teljes spektrumán.
 

Gördülékeny játékélmény

A Samsung monitorok olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek még a legképzettebb játékosokat is lenyűgözik. Az ívelt monitor 100hz frissítési rátával rendelkezik, így nincs vibrálás a képernyőn, a 4ms válaszidőnek köszönhetően pedig nincsenek elmosódó jelenetek, míg az AMD Freesync gördülékeny játékot biztosít. A Játék mód segítségével folyamatosan optimalizálhatod a képernyő fényerejét és a kontrasztarányt, és gyorsabban elcsípheted ellenségedet a játékban.
 

Egyedülálló, kifinomult kialakítás

Kombinálva a funkcionalitást a stílussal, a 34"-os, ultraszéles ívelt képernyő három oldalán is keret nélküli kialakítású, így kiemeli a monitor modern megjelenését és vonzza a tekintetet. A fényes fehér hátsó burkolat - amely mind horizontálisan, mind vertikálisan ívelt - rendelkezik egy nyílással, melyben rendezetten felsorakoztathatóak a kábelek. A tükröződésmentes panel állítható állványának köszönhetően tetszőlegesen forgatható és dönthető, így mindig kényelmes szögbe állítható be.
 

Beépített hangszórók és több csatlakozó a multimédiás élményért

A két beépített, 7 wattos hangszóró révén külső hangszórók és extra kábelek nélkül is élvezheted a filmeket, a játékokat és az online tartalmakat. 2 HDMI, DP és 2 USB bemenet áll rendelkezésre a monitor csatlakoztatásához, így könnyedén összekötheted számítógépeddel, konzoloddal vagy egyéb készülékeddel.
 

Paraméterek

Képátló
34" (86,36 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
3440 × 1440 Kész!
Konstrukció
Ívelt Kész!
Képfrissítési gyakoriság
100 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
34" (86,36 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
3440 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Ívelt Kész!

Panel és képernyő technológia

Oldalarány

Képarány
21:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
2 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!
USB
1 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Kép a képben (PIP), Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
80,87 cm Kész!
Magasság
51,6 cm Kész!
Mélység
30,94 cm Kész!
Tömeg
7,6 kg Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

» Elérhető 32:9 és 21:9 monitorok (ultrawide)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Samsung C34F791 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Samsung C34F791. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Samsung C34F791. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Samsung C34F791. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Samsung C34F791.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ