Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

35" AOC AG352UCG

Termékkatalógus
35" AOC AG352UCG
4,8 6 értékelés
LCD monitor WQHD 3440 × 1440, MVA, LED, 4ms, 100Hz, 300cd / m2, 2000: 1, 2x USB, HDMI, DisplayPort, D-SUB (VGA), DVI-D, VESA, Repro 5W, fekete
Kód:  WK244ab Termékszám:  AG352UCG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

35" AOC AG352UCG

A vérbeli gamerek számára kiváló meglepetés lesz a kijelző panoráma ábrázolása és a gyors sebesség frissítés. A lélegzetelállító grafikai élményt az MVA technológia biztosítja, így a színek olyanok lesznek, akár egy festmény, bárhonnan is nézed. A panel hajlítása természetesen hat az emberi szem számára. Felbontás 3440 x 1440 pixel, így  a filmvásznon életrekelnek a játékok a 35 hüvelykes kijelző éles és részletes képeket biztosít. A készülék hajlított, így az emberi szem számára természetes látószöget biztosít.  Ez minimálisra csökkenti a torzítást és a megjelenítési felület is, és jobban látható egészen a szélekig, így teljesen elmerülhetsz a játékélményben.

Legfontosabb jellemzők

  • Sima és gyors megjelenítés (NVIDIA G-SYNCc és 100Hz)
  • Óriási képernyő 35" átlóval
  • Éles kép (3440 x 1440 pixel)
  • A hajlítás természetesen hat az emberi szem számára
  • Minőségi színek minden szemszögből (MVA)
  • Játékmódok és AOC Shadow Control funkciók
  • Állvány (120 mm magasság)

Dinamikus játék Adaptive-Sync-el 200Hz frekvencián

Hála az NVIDIA G-SYNC technológiának és a 100Hz-es gyakori frissítéseknek nincs képszakadás és csíkos kép akkor sem, ha a kép gyorsan váltakozik. Az akciódús jelenetek grafikája mindig szépen kirajzolódik, így tökéletesen irányíthatsz minden helyzetben. Ez előnyödre válik majd az élő multiplayer játszmákban is.

AOC Shadow Control és stílusos megvilágítás

Senki és semmi nem tud elrejtőzni előled még a legsötétebb sarkokban sem. Az AOC Shadow Control technológia a megfelelő eszközt képezi a játszmákhoz, hiszen kivilágosítja a túl sötét helyeket, hogy semmi ne kerülje el a figyelmedet, miközben a kép többi részén nem változtat. A monitor megjelenését a LED-es háttérvilágítással szabhatod személyre, aminek a színe és a fényerőssége is állítható.

Gamerhez idomuló játékmód

A kijelzőt az AOC Game Mode játékmódjai alapján személyre is szabhatod. Ezeket a játékmódokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a gamerek egyéni igényeinek. Ilyen például az RTS, FPS és az autóversenyekhez ideális játékmód.  A felhasználók a saját beállításaikat is elmenthetik.

Paraméterek

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 35" AOC AG352UCG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 35" AOC AG352UCG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 35" AOC AG352UCG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 35" AOC AG352UCG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 35" AOC AG352UCG.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ