Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében 2021.03.08 és 2021.03.21 között  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon Tavaszi nagakaritas

3D nyomtatók kölcsönadásának feltételei

A "3D nyomtatók kölcsönadása" program szerinti jövőbeli együttműködés feltételei

BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK
 1. Az Alza.cz a.s. kereskedelmi társaság, cégnyilvántartási száma: 27082440, székhelye: Prága 7, Jankovcova 1522/53, irányítószám: 170 00, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, B szakasz, 8573 sz. betét alatt (a továbbiakban: „Alza“) organizuje a 2020.03.23. 18:00 órától 2020.04.30. 16:00 óráig terjedő időszakban (a továbbiakban: „A program időtartama“) egy „3D nyomtatók kölcsönadása” elnevezésű programot szervez (a továbbiakban: „Program“)
 2. A Program tárgya 3D nyomtatók ingyenes kölcsönadása az Alza részéről olyan egyesületek és kereskedelmi vállalatok számára, amelyek tevékenységük keretein belül orvostechnikai védőeszközök, például maszkok és lélegeztető készülékek (a továbbiakban: „Termék“) gyártásával foglalkoznak.
 3. A Program célja az orvostechnikai védőeszközök gyártásának támogatásán keresztül hozzájárulni a COVID-19 betegség terjedésének megállításához.

                                                                                                                                                                  

A PROGRAMBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL ALAPVETŐ FELTÉTELEI

 1. A Programba bármely olyan egyesület és/vagy kereskedelmi vállalat és/vagy egyéni vállalkozó természetes személy részt vehet, amely a jogi és természetes személyek nyilvántartásáról szóló 2006. évi V. törvény a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról. Rendelkezéseinek értelmében szerepel a vonatkozó cégnyilvántartásban, és teljesíti a Programban való részvétel jelen feltételeiben előírt követelményeket (a továbbiakban: „Érdeklődő“).

                              

  1. Az Érdeklődő elküld egy e-mailt az org@alza.hu e-mail címre, melyben kifejezi a Programban való részvétel iránti érdeklődését, leírja jelenlegi tevékenységét és fényképeket csatol, amelyek a jelenlegi tevékenységét ábrázolják.
  2. Az Érdeklődő vezetői testületeiben szereplő egyetlen személy tekintetében sem áll fenn munkaviszony vagy ahhoz hasonló viszony az Alzával, illetve az Alzával személyes és vagyoni kapcsolatban álló személyekkel, ideértve ezen személyek rokonait és hozzátartozóit is.
 2. A Programban való részvételből kizárásra kerül, illetve adott esetben nem részesül odaítélésben, aki:
  1. nem felel meg a Programban való részvétel jelen feltételeiben előírt követelményeknek;
  2. a Programmal összefüggésben törvénysértő és/vagy a jó erkölcsbe ütköző módon és/vagy csalárd módon jár el;
  3. a Program keretében hamis vagy hiányos információkat szolgáltat.

 

A PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI

 1. Valamennyi, a Program feltételeit és szabályait teljesítő Érdeklődő e-mail üzenetet küld az Alzának, melyben kifejezi a Programban való részvételre irányuló szándékát, bemutatja tevékenységét – amelynek orvostechnikai védőeszközök gyártására kell irányulnia – és az üzenethez fényképeket csatol, amelyek e tevékenységét ábrázolják. Ez az e-mail a Programba történő jelentkezésként értendő.
 2. Az Alza kiértékeli az Érdeklődőktől beérkezett jelentkezéseket és a kiválasztott Érdeklődőket egy együttműködési ajánlat keretében megszólítja. Az ily módon kiválasztott Érdeklődők ezt követően kölcsönszerződést kötnek az Alzával, melynek alapján az Alza 3D nyomtatót ad kölcsön számukra.
 3. Az Érdeklődők kiválasztása a Programban való részvételre kizárólag az Alza belátása szerint történik. A Programban való részvételre az Érdeklődőnek nem keletkezik jogosultsága.
 4. Azt követően, hogy az Alza átadta a Program résztvevőjének a 3D nyomtatót, a résztvevő vállalja, hogy az üzembe helyezett kölcsönzött nyomtatóról és az azon kinyomtatott termékekről fényképeket küld az Alzának. Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy ezeket a fényképeket saját marketing céljaira felhasználja, különösen az Alza weboldalain és a közösségi oldalakon történő közzététel révén.

 

SZEMÉLYES ADATOK

 1. 1. Az Érdeklődő személyes adatainak kezelője az Alza. Az Alza elérhetőségei megtalálhatók www.alza.hu/kontakt weboldalon.
 2. A személyes adatok feldolgozása céljából Érdeklődőnek értendő az az Érdeklődő is, akit az Alza a Programban történő részvételre kiválasztott.
 3. Az Érdeklődő személyes adatai feldolgozásának célja a Programban és az ahhoz kapcsolódó tevékenységekben – például az Érdeklődők értékelése, a Program részvételi feltételeinek Érdeklődő általi teljesítésének ellenőrzése és értékelése, a kiválasztott Érdeklődők megkeresése az együttműködési ajánlattal – való megfelelő részvétel.
 4. 4. A feldolgozás jogalapja az Alza azon jogos érdeke, hogy az Érdeklődő személyes adatait a fenti célokra rendelkezésre bocsássák, mivel minden Érdeklődő önként vesz részt a Programban, és ha Alzának nem lenne lehetősége feldolgozni az Érdeklődő személyes adatait a fent említett módon, akkor nem hirdetné meg a Programot. A személyes adatok ilyen módon történő feldolgozása ellen kifogással lehet élni a következő címen található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével (alza.hu/kontakt > egyéb > személyes adatok > kifogás).
 5. 5. A személyes adatok kezelésére vonatkozó további feltételei megtalálhatók a www.alza.hu/privacy-policy oldalon.

 

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

 1. Az Alza kijelenti, hogy nem vállal felelősséget az elektronikus üzenetek továbbítása során keletkező hibákért.
 2. Az Alza fenntartja a jogot a Program feltételeinek megváltoztatására, illetve a Program teljes megszüntetésére.
 3. Az Érdeklődő nem jogosult a Programban való részvételhez kapcsolódó költségek megtérítésére.
 4. Jelen feltételek a kihirdetésük napján lépnek hatályba, és minden Érdeklődő elfogadja ezeket a feltételeket azáltal, hogy kifejezi a Programban való részvétel iránti érdeklődését.
 5. Az összes vitás ügyet, amely ennek a Programnak a révén keletkezik, vagy azzal összefüggésben jön létre, kizárólag az Alza rendezi.

 

Prága, 2020.03.25.

0
Nyomtatás

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket