Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

3D toll 3Dsimo Mini

Termékkatalógus
3D toll 3Dsimo Mini
4,5 2 értékelés
3D toll - használható műanyag, fa, fém, bőr és hab felületű anyagokra, cserélhető adapterek, 230V-os hálózaton
Kód:  DF201b Termékszám:  G3D1000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3D toll 3Dsimo Mini

Unod már a papírra rajzolást, vagy pedig szeretnéd fejleszteni magad és gyermekeid kreativitását? Rajzolj a levegőben! A 3Dsimo 3D toll lekicsinyített változata teljesen új lehetőségeket nyit a rajzolás terén. A 3Dsimo Mini az extrudálásos technológia elvén alapszik- műanyag töltet kerül kinyomásra a toll forró végén keresztül. A toll kompatibilis különböző anyagokkal, mint például az ABS, PLA, PETG, HIPS, LAYbrick, Luminous, fa, Flexi, stb. - különböző hőmérsékleteken, a legjobb eredmény elérése céljából. A kiválasztható hőmérsékleti szint és az anyag átfolyási sebessége korlátlan lehetőségeket kínál a kreativitás fejlesztésére. Készíthetsz sötétben világító, vagy-hőmérséklet változás hatására- színüket változtató modelleket. A Mini változat elektronikus alkatrészek forrasztására, vagy például egy szivacsdarab elvágására is használható.

Szabadon választható alapanyagok

A 3Dsimo Mini lehetőséget nyújt a nyomtatási paraméterek kiválasztására, amelyek egy jól áttekinthető digitális kijelzőn jelennek meg, ahol kiválaszthatók az előre beállított anyag profilok. Ezek a paraméterek hozzájárulnak a megfelelő rajzolási módszerek kiválasztásához. Miután bekapcsoltad, a 3Dsimo Mini üdvözöl Téged és átvált a főmenübe. Itt könnyen beállítható a telítettség, a háttérvilágítás vagy a preferált nyelv.

3Dsimo Mini lehetővé teszi különböző anyagok használatát, mint például az ABS (a hagyományos építőjátékokhoz használt anyag ), PLA (ökológiai anyag, elsősorban kukoricakeményítőből készült), PVA-polivinil-alkohol, amely vízben oldódó, és nem utolsósorban például fa, fém, vagy nylon. Az anyagot szálak formájában használjuk, amely szélessége 1,75 mm. A 3D-s nyomtatás növekvő népszerűsége miatt egyre újabb és újabb anyagok kerülnek napvilágra, de a 3Dsimo Mini, az összes paraméter változtathatóságának köszönhetően, teljesen kész ezek fogadására.

Játékos rajzolás aggodalom nélkül

Nem kell félned attól, hogy a toll használata közben Te magad, vagy a gyermeked megsérültök. A használandó eredeti anyagok, mint például az ABS, a PLA, PVA, nylon stb. közül egyik sem ártalmas az egészségre, se nem mérgező. Ezeket az anyagokat a gyermekek számára gyártott modellek, építőjátékok gyártásakor használják, valamint élelmiszer- vagy textiltermékek gyártásakor. Ezek az anyagok a használatuk során egy nagyon rövid ideig magas hőmérsékletűek, ezért ajánlatos az óvatosság, és ne érintse meg, amíg ki nem hűlnek. Emiatt nem ajánlatos ezeket az anyagokat közvetlenül emberi vagy állati bőrön alkalmazni, de textilen, vagy papíron, minden gond nélkül használhatod.

Legfontosabb jellemzői

  • A tollat 2D-s vagy 3D-s modellek, és egyéb tartós tárgyak készítéséhez lehet használni
  • Fejleszti a képzelőerőt, a türelemet és a kézügyességet
  • Kisebb és okosabb, mint a régebbi modell
  • Cserélhető adapterek különböző funkciókhoz
  • Valósítsa meg ötleteit térben
  • Lehetőséget nyújt műanyag eszközök javítására
  • 3D-s nyomtatók modelleinek összeragasztásához
  • Hibás nyomtatás kijavításának lehetősége
  • Praktikus vezérlőelemek, ergonomikus kialakítás
  • Áttekinthető LCD kijelző, fontos információkkal a hőmérséklet, az anyag stb.-vel kapcsolatban.

Műszaki adatok:

Energiaigény:
Bemeneti feszültség: 100-240 V AC, 50 Hz
Kimenő teljesítmény: 24 W
Kimeneti feszültség: 12 V

 

Paraméterek

Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3D toll 3Dsimo Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3Dsimo Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D pero 3Dsimo Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Mini Pen 3Dsimo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Mini Pen 3Dsimo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ