Próbáljon ki 6 hónapon keresztül egy 3D nyomtatót - ingyen!

 3D nyomtató kölcsönzése

Hogyan kölcsönözhetem a 3D nyomtatót?
Alzák 3D nyomtatóval

Hogyan kölcsönözhetem a 3D nyomtatót?

 1. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

  Ha kölcsönözni szeretné a 3D nyomtatót, kérjük, írjon nekünk a [email protected] címre és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 2. Kölcsönözze a Creality Ender3 nyomtatót

  A nyomtatót 6 hónapon keresztül, ingyenesen kipróbálhatja. Ennek feltétele, hogy az Ön által képviselt iskola részt vegyen az Alza iskoláknak és állami szférának szóló programjában. A programba történő regisztráció ingyenes, további információkért kattintson ide.

 3. A 3D nyomtatót megvásárolhatja vagy visszaküldheti

  A 6 hónap elteltével megkezdődik egy 30 napos időszak - ebben az időszakban a nyomtatót visszaküldheti nekünk, vagy kedvező áron megvásárolhatja. A számlát már a kölcsönzés megkezdésének időpontjával kiállítjuk, így Önnek csupán ki kell egyenlítenie azt.

Miért pont a 3D nyomtatás?

Készüljenek fel már most, és segítsék a tanulókat abban, hogy lehetőségük legyen a legmodernebb felszereléseket a gyakorlatban is kipróbálni, ezáltal gyarapítva számítástechnikai ismereteiket. A 3D nyomtatóknak nemcsak műszaki és informatikai tantárgyak során vehetik hasznát, hanem jó szolgálatot tehetnek a rajzórákon és a különböző szakkörökön is. A tanároknak lehetőséget nyújtanak továbbá olyan modellek és oktatási segédeszközök kinyomtatására, amelyek egyébként nem állnának rendelkezésükre. Ezek a segédeszközök ráadásul akár már másnapra is elkészülhetnek. Az Alza most lehetőséget biztosít arra, hogy az iskolák a 3D nyomtatóval való munkát fél éven keresztül kipróbálhassák, majd ezt követően kedvező áron megvásárolhassák a nyomtatót.

Alza.hu - 3D nyomtatók Creality ENDER 3 72 351 Ft bruttó Megnézem »

Hogyan üzemeljük be a 3D nyomtatót?

videó nézete

A videó cseh nyelvű, azonban magyar felirattal ellátott.

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan rendelhetem meg a Creality ENDER 3 3D nyomtatót?

  A nyomtatót az Alza webáruházában rendelheti meg bruttó 72 351 Ft kedvezményes áron, a számla esedékessége 210 nap. A sértetlen nyomtatót az eredeti tartozékok kíséretében (a nyomtatószálak nélkül) és az eredeti csomagolásában az átvételtől számított 210 napon belül visszaküldheti nekünk. Az ajánlat igénybevételének feltétele az, hogy az Ön által képviselt iskolának részt kell vennie az Alza iskoláknak és állami szerveknek szóló programjában. További információkat ezen az oldalon találhat. Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, írjon nekünk a [email protected] e-mail címre.

 • A 3D nyomtatókat nyomtatószálakkal együtt szállítják?

  Igen, minden csomagolás 250 gramm nyomtatószálat tartalmaz.

 • Hogyan juthatok hozzá a professzionális 3D nyomtatóhoz kedvezőbb áron?

  Ennek feltétele az, hogy 6 hónapon keresztül kölcsönözze tőlünk egy Creality Ender 3 3D nyomtatót és részt vegyen az Alza iskoláknak és állami szférának szóló programjában. További információkat ezen az oldalon találhat. Amennyiben további kérdései vannak, írjon nekünk a [email protected] e-mail címre.

Ossza meg ismerőseivel

Tetszett az ajánlatunk? Ebben az esetben ne tartsa meg magának, ossza meg a barátaival is!

Nyomtatás
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ