AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

3D Robotics Solo

Termékkatalógus
3D Robotics Solo
5 1 értékelés
Drón - távirányítható, GoPro kamerához való rezgéscsillapító felfüggesztéshez kialakítva (a felfüggesztés és a GoPro kamera nem tartozék), 5100mAh Li-Po akkumulátor, GPS, Follow Me funkció
Kód:  CVI303 Termékszám:  858566005669

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3D Robotics Solo

3D Robotics Solo egyike a legintelligensebb drónoknak a világon, ugyanakkor az egyik legkönnyebb irányíthatósággal is büszkélkedhet. Sokak szerint a legjobb valaha létrehozott drón a világon, amiről Ön is könnyű szerrel meggyőződhez. Hála repülésvezérlő gomboknak és számítógéppel támogatott Smart Shots funkciónak egyszerűen csinálhat profi képeket és videókat. A modell vezérlését két, egyenként 1 GHz-es számítógép látja el (egy a vezérlőben és egy a drónban), amely garantálja, hogy lenyűgöző élményt a levegőben történő filmezés során. A számos technikai újítás mellet több beépített biztonsági megoldást is tartalmaz, valamint magas felbontású élő felvétel sugárzását teszi lehetővé GoPro kamerával (nem a készlet része) akár 800 méterről is.

Legfontosabb jellemzői

  • Solo drón két számítógép által vezérelve
  • Élőképek közvetít HD GoPro kamerával (nem tartozék)
  • streamelés iOS vagy Android eszközökre
  • forradalmi, intuitív vezérlő melyet a videojátékok világa ihletett
  • könnyen működtethető repülés vezérlő gombok
  • egyedi biztonsági funkciók
  • hozzáférést enged a GoPro kamerához repülés közben is: elindíthatja vagy leállíthatja a felvételt valamint állíthat a kamerán a földről (Solo Gimbal felfüggesztéssel)
  • teljes funkcionalitású iOS és Android alkalmazás
  • Solo Gimbal kar (külön megvásárolható), mely garantálja a zökkenőmentes rögzítést, energiát és a GoPro kamera vezérlést és képátvitelt a HDMI csatlakozón keresztül
  • repülési idő 20 perc

Fedezze fel a legfejlett technológiát

Vajon miért tartják a 3D Robotics Solo-ját kategóriája egyik legjobbjának? Fejlett Pixhawk 2-es robotpilóta rendszerének köszönhetően. A jelátvitel a vezérlő és a drón között egy speciális wifi hálózaton keresztül valósul meg 3DR kapcsolaton keresztül, mely nagy átviteli sebességet tesz lehetővé, szinte hihetetlen dolgokra adva lehetőséget. A számítógép irányít minden magasabb rendű funkciót, mint amilyen a Smart Shots vagy a HD videóátvitel, valamint a GoPro kamerák irányítása, a robotpilóta pedig a repülési funkciókért felelős. Ez a feladatmegosztás garantálja a legnagyobb megbízhatóságot és minimalizálja a mechanikai hibák bekövetkezésének esélyét.

Smart Shots - Professzionális eredmény a kezdők kezében is

A drón kiváló funkcióit zökkenőmentesen próbálhatja ki mind egy kezdő mind egy profi, ugyanakkor a Smart Shots garantálja, hogy a képek minősége eléri egy szakember elvárásait is. A felvétel elkészítéséhez csupán néhány mozdulatra van szükség. A 3D Robotics Solo egyben kínálja a HD képminőséget mobilján valamint beépített HDMI portját az élő HD közvetítéshez. Fedezze fel, hogy Önnek mit kínálhat a Smart Shots!

  • Cable Cam (kötélpáyla) - a kamera szabadon forgatható és dönthető  egy ismerős repülési útvonal mentén haladva. Emellett a Solo emlékszik az első és az utolsó képkockára és képes a kamerát Ön helyett forgatni közöttük.
  • Orbit (keringő pálya) - A Solo automatikusan kering az Ön által meghatározott célpont körül, mindvégig rajta tartva kameráját
  • Szelfi (filmezz le) - csak egy érintés, és Solo felfelé kezd szárnyalni, mindvégig Önön tartva kameráját, drámaian megnyúlt hatású képet eredményezve. Ezután az eszköz megfordul és visszatér Önhöz.
  • Follow Me - Nincs szükség kézi irányításra. A Solo követni tudja bármerre is jár, kameráját egy fix ponton tartva, hogy bármely mozdulatát megörökítse.

Az irányítás soha nem volt még egyszerűbb

Az új ergonomikus vezérlőt kifejezetten légi fotózáshoz tervezték. A videojátékok világa ihlette, ezért egyáltalán nem nehézkes vagy bonyolult, ellenkezőleg, azonnal a kezébe illik és gyerekjáték használni. A Pause gombot megnyomva bármikor megállíthatja a drónt a levegőben. Elérhető egy teljes felszereltségű mobil alkalmazás Androidra és iOS-re. Ez által Ön képes lesz a drón által közvetített élő, vagy műholdas képet követni, valamint a kamerát irányítani.

A drón kiehészíthető Solo Gimbal karral, mely lehetővé teszi a stabil, film minőségű videó készítését, teljes hozzáférést ad a GoPro kamera vezérléséhez, HD minőségű képek átvitelét teszi lehetővé mobil eszközökre vagy akár a GoPro kamerát is ellátja árammal repülés közben.

Figyelmeztetés:

  • GoPro kamerát vagy Solo Gimbal kart nem nem tartalmazza
  • Repülési idő a hasznos a tehertől, a széljárástól, a magasságtól, a hőmérséklettől, a páratartalomtól, valamint a pilóta stílusától és ügyességétől függ. Az említett repülési idő 610 méteres tengerszint feletti magasságra lett kalibrálva.
  • A hatótáv az antenna tájolása és a háttérzaj függvényében változik

További információk:
Robotpilóta: 3DR Pixhawk 2
Repülési kód: ArduPilot Copter
Irányítás: Driver 3DR Solo
Vezeték nélküli kommunikáció: 3DR link 1.0
Frekvencia: 2,4 GHz
A távolság a motorok közt: 26 cm
Hajtás: 880 KV motorok, kettő az óramutató járásával megegyező irányba forognak, és kettő óramutató járásával ellentétes irányban
Légcsavar 25 × 11,4 cm
Az akkumulátor élettartama a vezérlőben: 3 óra
Az akkumulátort a távirányítóban: Li-ion 2600 mAh 7,2 V DC
Maximális magasság: 100 m
Hatótáv: 0,8 km
Terhelhetőség: 500 g
Repülési sebesség: 2,5 m / s
Maximális sebesség: 25,5 m / s
A maximális emelkedési sebesség: 5,0 m / s
A maximális süllyedési sebesség: 2,5 m / s
Szembeszélben: 11 m / s
Oldalszélben: 11 m / s
Kamera: video streaming kompatibilis GoPro Hero 3, 3+ vagy 4
Alkalmazás kompatibilitás: iOS 8.0 vagy újabb / Android 4.3 vagy újabb

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-Ion Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 500 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3D Robotics Solo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Robotics SOLO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D Robotics SOLO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Robotics Solo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Robotics Solo.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ