Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

3Doodler Create 3D toll

Termékkatalógus
3Doodler Create 3D toll
4,8 4 értékelés
Ceruza - PLA és ABS nyomtató alapanyag, 230 V
Kód:  DF200a1 Termékszám:  3DOOD-V3-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3Doodler Create 3D toll

3Doodler Create 3D toll

A 3Doodler Create az első és a legjobb toll 3D rajzok készítéséhez. A 3Doodler segítségével számos 3D objektumot hozhatsz létre a felhevített műanyag szál extrudálásával, amely majdnem azonnal megszilárdul, és masszív, stabil szerkezetet hoz létre.


mozgássérült
3D pero 3Doodler Create

Fő előnyei

  • 3D rajzok készítése
  • Könnyű toll a kényelmes rajzolásért
  • Kétféle nyomtatószál extrudálási sebesség
  • Automatikus nyomtatószál extrudálás
  • Jobb- és balkezeseknek is alkalmas
  • Nagyon sok, különböző színű nyomtatószál

Engedd szabadon a képzeleted

Légy eredeti! Van fantáziád és türelmed? Hozz létre lenyűgöző lakberendezési tárgyakat, eredeti ékszereket, vagy bármilyen saját modellt, ami csak az eszedbe jut. Érdekel a 3D nyomtatási technológia, de nincs elég pénzed, hogy 3D nyomtatót vegyél? Sokkal gazdaságosabb megoldást kínálunk egy 3D toll formájában.

mozgássérült
Zapojte svou fantazii

mozgássérült
Snadné použití

Könnyen használható

A 3D toll extrudálja a megolvasztott műanyagot, amely gyorsan megszilárdul és stabil struktúrát hoz létre. Használhatod a tollat sík formák létrehozására is papíron, majd ezeket összeillesztheted vagy megalkothatod a 3D tárgyakat a levegőben rajzolva. Olyan tárgyakat hozhatsz létre, amelyeknek csak a fantáziád és a képességeid szabhatnak határt. Mivel a 3Doodler nyomtatószál más műanyagokhoz is tapad, kis műanyag tárgyak javítására is használható. Alapanyagként szolgálhat a nagy szilárdságú ABS műanyag vagy a PLA műanyag, amely egy biológiai úton lebomló anyag. Mindkettő sokféle színben kapható. A 3Doodler 3D toll alkalmas jobb- és balkezes felhasználók számára is.


Kétféle műanyag nyomtatószál

A 3Doodler Create kétféle hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. Alacsonyabb hőmérséklet a PLA szálaknál, magasabb az ABS szálaknál. Rajtad múlik, hogy milyen típusú anyagot választasz.

mozgássérült
ABS

ABS

Ez egy amorf, hőre lágyuló kopolimer, amely a leggyakrabban használt anyag a 3D nyomtatáshoz. Az előnyei közé tartozik, hogy az egészségre nem ártalmas, ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek valamint a mechanikai sérüléseknek.

mozgássérült
PLA

PLA

Abban különbözik, hogy megújuló forrásokból készült. A fő nyersanyaga a növényi biomassza (kukoricakeményítő) és más természetes anyagok, például a cellulóz. Egészségre nem ártalmas és biológiai úton lebomló anyag.


mozgássérült
3D pero 3Doodler Create

A Csomag tartalma

  • 1 × 3Doodler Create
  • 1 × Hálózati adapter
  • 1 × Tisztító szerszám
  • 1 × Fúvóka eltávolító szerszám
  • 1 × Mini csavarhúzó
  • 1 × Tartalék kupak
  • 50 műanyag nyomtatószál (AB-MIX4 + PL-MIX6)
  • 1 × Használati utasítás

További információk:

Nyomtatási technológia:
3D

Tömeg:
50 g

Szélesség:
1,8 cm

Hosszúság:
15,5 cm

Tápellátás:
110-240 V

Felületkezelés:
Eloxált alumínium

Maximális hőmérséklet:
ABS: 230 °C
PLA: 190 °C

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3Doodler Create 3D toll Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3Doodler Create. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D pero 3Doodler Create. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D-Stift 3Doodler Create. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D-Stift 3Doodler Create.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ