Rapture Akvizice ApF HU

3D toll 3Dsimo MultiPro

Termékkatalógus
3D toll 3Dsimo MultiPro
3D toll - rajz, forrasztó, írás és vágás funkció, grafikus kijelző, fúvóka max. hőmérséklete: 450°C, Bluetooth, PLA, ABS, PETG, Nejlon, HIPS, Wood és Laybrick nyomtatószál, nyomtatószál átmérője: 1.75 mm, tömege: 70 g, mérete: 34mm × 170mm × 20mm (ma×sz×mé)
Kód:  DF201a Termékszám:  G3D1005 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3D toll 3Dsimo MultiPro

Nem szeretsz papírra rajzolni, vagy csak szeretnéd fejleszteni a saját és gyermeked kreativitását? Rajzolj a levegőbe! A 3Dsimo MultiPro 4in1 egy olyan technológián alapul, amelynek során a műanyag a forró végen áthaladva extrudálódik. A toll különböző anyagokat képes kezelni, például ABS, PLA, PETG, HIPS, LAYbrick, Luminous, fa, Flexi stb. - és különböző hőmérsékleteken, a legjobb eredmények elérése érdekében. A hőmérséklet és az anyag áthaladási sebessége megválasztható, ami példátlan lehetőségeket biztosít a kreativitásnak. Hozz létre olyan modelleket, amelyek világítanak a sötétben, vagy olyan modelleket, amelyek megváltoztatják a színüket a hőmérséklet változásakor. A kisebb változathoz képest a 3Dsimo Mini jobb anyagokból készült, amelyek ellenállnak a magasabb hőmérsékletnek. A toll egy grafikus OLED kijelzővel is rendelkezik, amely megkönnyíti a vezérlést és beállítást, és számos más funkcióval is büszkélkedhet.

A 3Dsimo MultiPro 4in1 3D toll legfontosabb jellemzői

  • A toll használható 2D és 3D modellek és egyéb tartós tárgyak létrehozására
  • Fejleszti a képzeletet, a türelmet és a finommotoros képességeket
  • Okosabb, mint a korábbi modell
  • Levehető kiegészítők különböző funkciókhoz
  • Helyezd el az ötleteidet a térben
  • A 3D nyomtatóból származó modelleket összeillesztheted és kiegészítheted
  • Segítségével javíthatod a sikertelen nyomtatásokat
  • Kényelmes vezérlés és ergonomikus forma
  • Világos OLED kijelző fontos információkkal a hőmérsékletre, az anyagra stb. vonatkozóan

Szabadon megválasztható anyagok

A 3Dsimo MultiPro 4in1 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a digitális kijelzőn egyértelműen megjelenített nyomtatási paramétereket válasszon ki az előre beállított anyagprofilok kiválasztásával. Ezeket a paramétereket a felhasználó a megfelelő rajzolási módszer beállításához használja. A dugaljba való csatlakoztatás után a MultiPro üdvözli a felhasználót és átvált az alapmenübe. Könnyedén beállíthatod a kijelző háttérvilágításának erősségét vagy a használt nyelvet. A 3Dsimo MultiPro 4in1 különböző típusú anyagok használatát teszi lehetővé, úgymint ABS (hagyományos készletekhez használt anyag), PLA (főleg kukoricakeményítőből készült szerves anyag), vízben oldódó PVA és végül, de nem utolsósorban fa, fém vagy nejlon. Az anyagot 1,75 mm széles szál formájában használjuk. A 3D nyomtatás növekvő népszerűségével egyidejűleg újabb és újabb anyagok megjelenése is várható, és a 3Dsimo MultiPro 4in1 teljesen felkészült erre, hiszen az összes paraméter beállítását lehetővé teszi.

Szórakoztató rajzolás gond nélkül

Nem kell aggódnod, ha te magad használod a tollat, de attól sem kell félned, hogy gyermeked véletlenül egészségkárosodást szenvedne. A készletben található eredeti anyagok, például az ABS, a PLA, a PVA, a nylon stb., egyike sem ártalmas az egészségre és nem toxikus. Ezek olyan anyagok, amelyeket általánosan elterjedt modellek gyártására használnak gyerekeknek, építőjátékokhoz, élelmiszer- vagy textiltermékekhez. Ugyanakkor, az anyag a használat során nagyon rövid ideig forró, ezért óvatossággal kell eljárni, és nem szabad hozzáérni, amíg ki nem hűlt. Emiatt nem ajánlott ezeket az anyagokat közvetlenül a bőrre tenni, viszont textilre vagy papírra nyugodtan el lehet helyezni.


Paraméterek

Nyomtató anyag
ABS, HIPS, Laybrick, Nejlon, PETG, PLA, Wood Kész!
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!
Kijelző
Grafikus Kész!
Funkciók
Rajz, Forrasztó, Írás, Vágás Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtató anyag
ABS, HIPS, Laybrick, Nejlon, PETG, PLA, Wood Kész!
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!

Jellemzők

Kijelző
Grafikus Kész!
Funkciók
Rajz, Forrasztó, Írás, Vágás Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Fúvóka maximális hőmérséklete
450 °C Kész!

Felszerelés

Tartozékok
Tápkábel, Használati és beállítási útmutató Kész!

Méretek

Szélesség
170 mm Kész!
Magasság
34 mm Kész!
Mélység
20 mm Kész!
Tömeg
70 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3Dsimo MultiPro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D pero 3Dsimo MultiPro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Kugelschreiber 3Dsimo MultiPro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Kugelschreiber 3Dsimo MultiPro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ