Shop roku AP+ plus nový vizuál

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

Termékkatalógus
3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT
4,5 2 értékelés
Egér - 3D, vezetékes, optikai, 31 gomb, egyszínű háttérvilágítás, USB, színe: fekete
Kód:  CONE022 Termékszám:  3DX-700058 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

A 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise KIT mindenféle lényeges alkotóelemet kínál a csúcs tervezésű teljesítményhez - SpaceMouse Enterprise , CadMouse , CadMouse Pad és két portos csatlakozó. Ezt a szettet a gyártó csak úgy hívja, hogy "teljesítmény két kézzel". A CadMouse Enterprise 3D egér lehetővé teszi a könnyed elhelyezését egy tárgynak vagy egy ábrázolásnak, a CadMouse egér leegyszerűsíti a kiválasztást és az objektumok létrehozását. A CadMouse Pad egy alátét, amely az egér zökkenőmentes mozgatását biztosítja. Hála az elosztónak, csak egy szabad USB portra van szükség az eszközön.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
SpaceMouse Enterprise
 

SpaceMouse Enterprise

A 3Dconnexion cég legfejlettebb egere, amely egy könnyen kezelhető és rendkívül hatékony funkciót kínál a mostani valósághű tervezés megértéséhez.

A SpaceMouse Enterprise számos gomb variációt kínál a könnyű kezelhetőség érdekében, beleértve a testre szabható QuickView gyorsnézet billentyűket és a speciális billentyűzet billentyűit. A gombok nagyok, mint a billentyűk, amely sokkal kevesebb kézmozdulatot jelent az egér és a billentyűzet között.

CadMouse

A CadMouse az első egér a világon, amelyet kifejezetten a CAD területén dolgozó szakembereknek terveztek. Az egérgombbal való ismételt kattintás a múlté lesz. A fejlett lézeres érzékelőnek és a fenntartott középső egérgombnak köszönhetően, pontosan és kényelmesen dolgozhat.

A Smart Scroll görgő lehetővé teszi a maximális vezérlést és a QuickZoom funkciót, amellyel a kívánt helyre nagyíthatsz.
 
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
CadMouse
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
CadMouse Pad
 

CadMouse Pad

Ismerd meg az egyedülálló egér alátétet, a CadMouse-t, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a sebesség és a pontosság szabályozása között, amelyet a kiváló minőségű felületkezelésnek köszönhet, és amely különleges mikroszálas anyagból áll.

Az egérnek lehetővé teszi a könnyű és a pontos mozgást a sztatikus és a dinamikus súrlodás közötti tökéletes egyensúlynak köszönhetően. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az egérmutató a képernyőn pontosan úgyanúgy mozog, ahogyan kívánjuk és szükséges. 


A dual-port USB elosztó

A SpaceMouse Enterprise és a CadMouse összekapcsolásának hála, ehhez az elosztóhoz csak egy szabad USB portra van szükség a számítógépen vagy a laptopon. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
A dual-port USB hub
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
3DxWare 10
 

3DxWare 10

Tesreszabhatod a SpaceMouse Enterprise 3D egér funkcióit és optimalizálhatod a teljesítményt a maximumra a 3DxWare 10 interaktív szoftver környezetével.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
15,4 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Mélység
24,9 cm Kész!
Tömeg
800 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Egyszínű Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ