A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit

Termékkatalógus
3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit
5 1 értékelés
Távirányító - vezeték nélküli, 3D navigáláshoz, 2 programozható gomb, tok és CadMouse Pad Compact egérpad található a csomagban
Kód:  CONE043a Termékszám:  3DX-700067 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse

Csúcsminőségű 3D navigáció

Ez az egyedülálló vezeték nélküli 3D egér modern, kompakt kivitelben nagyobb hatékonyságot és kényelmet biztosít a 3D szoftverrel történő munka közben. Dolgozz egyszerre a SpaceMouse és a mellékelt CadMouse egérrel, egy-egy eszközzel mindkét kezedben. Tökéletesen kiegészítik egymást, nagyon jól használják ki együttesen a lehetőségeiket. Szemet gyönyörködtető a modern, csiszolt acél kivitel, amelynek köszönhetően elnyerte a 2014-es Product Design Award díjat. A csomagban a SpaceMouse-hoz tartozó tok, egy másik tok a CadMouse-hoz és egy minőségi egérpad is helyet kapott.


6Dof vezérlő

A SpaceMouse Wireless szabadalmaztatott 6-tengelyű (6DoF) sapkát használ a digitális tartalom vezérlésére. Fokozatosan döntsd, nagyítsd vagy forgasd el a modellt, elemezd azt minden szögből. A SpaceMouse Wireless két gombbal rendelkezik, amelyek megnyomásakor radiális menü nyílik meg. Virtuális numPad is rendelkezésre áll a numerikus adatok bevitelére.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse


Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse

2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia

A SpaceMouse Wireless vezeték nélküli, így nem fognak akadályozni a kábelek. A készülék és a számítógép párosításához használd a microUSB vevőt a számítógépbe vagy a Mac számítógépbe téve. Az egér egy töltéssel akár 1 hónapig is tart, és ha lemerül, egyszerűen csatlakoztasd egy USB kábellel, és dolgozhatsz is tovább.


Vezeték nélküli egér CAD szakemberek számára

A CadMouse Wireless-szel olyan egeret kapsz, amelyet a szakemberek igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Az ergonomikus kialakításhoz a különleges középső egérgomb és az intelligens görgők is hozzájárulnak.

A CadMouse Wireless tökéletes pontosságot kínál a 7200 dpi optikai érzékelővel. A görgetőkerék finoman beállítja a sebességet az alkalmazásnak megfelelően. A gesztus gomb vagy a radiális menü segítségével egyszerűbbé válik a funkciók vezérlése.

Teljesítménye ellenére akár 2 hónapig is dolgozhatsz vele töltés nélkül, és könnyen csatlakoztatható az univerzális USB vevőegységgel, Bluetooth vagy USB kábel segítségével.

CadMouse Wireless


Paraméterek

Szélesség
6,86 cm Kész!
Magasság
3,81 cm Kész!
Mélység
10,92 cm Kész!
Interfész
Bluetooth, USB Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,86 cm Kész!
Magasság
3,81 cm Kész!
Mélység
10,92 cm Kész!

Csatlakozás

Interfész
Bluetooth, USB Kész!

Egér használata

Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
7 200 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ