Shop roku Shop roku

3DSimo mini BIG creative box edition

Termékkatalógus
3DSimo mini BIG creative box edition
Ceruza - Fejlett és sokoldalú 3D toll szett, amely rajzol, forraszt, éget és vág
Kód:  DF528 Termékszám:  G3D1002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3DSimo mini BIG creative box edition

Nem köt le a papír alapú rajzolás, vagy csak fejleszteni szeretnéd a kreativitásod? Rajzolj a levegőbe! A 3D-s toll kisebbített változata teljesen új rajzolási lehetőségeket nyit meg. A 3Dsimo Mini alapja a műanyag nyomtatási technológia alkalmazása a forró fúvókán keresztül. A toll különböző anyagokkal képes dolgozni, mint pl. ABS, PLA, PETG, HIPS, LAYbrick, Luminous, fa, Flexi stb. - mindezt különböző hőmérsékleten, hogy a legjobb minőséget érje el. A hőmérséklet és az anyagátvitel beállítási lehetősége soha nem látott lehetőségeket kínál a kreativitásához. Olyan modelleket hozhatsz létre, amelyek a sötétben ragyognak, vagy amelyek a hőmérséklet változásakor színt váltanak A Mini verziót elektronikus alkatrészek beszerelésére is használhatják, például vághatsz vele egy darab habot.

A 3DSimo mini BIG creative box edition szett és 3D-s toll főbb jellemzői

  • Valósítsd meg beltéri ötleteidet
  • Fejleszti a képzelőerőt, a türelmet és a kézügyességet
  • Kisebb és okosabb, mint a régebbi modell
  • Cserélhető adapterek különböző funkciókra
  • Kijavíthatóak a műanyag berendezések vagy a rosszul sikerült nyomtatások
  • Kényelmes vezérlőelemek és ergonomikus kialakítás
  • Átlátható kijelző a vonatkozó információkkal, főleg az hőmérséklet és anyagot, stb. illetően
  • Ajándék szett tartozékokkal és 3DSimo Power Pack akkumulátorral

Szabadság az anyag kiválasztásában

A 3Dsimo Mini lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a digitális kijelzőn egyértelműen megjelenített nyomtatási paraméterek alapján válassza ki a nyomtatási paramétereket az előre beállított anyagprofilokkal együtt. Ezeket a paramétereket a felhasználó használja a megfelelő rajzolási módszer beállításához. Miután csatlakoztattad a konnektorhoz, a 3Dsimo Mini üdvözöl Téged, és átvált az alapmenüre. Könnyen beállíthatod  a kijelző háttérvilágítását vagy az alkalmazott nyelvet.

A 3Dsimo Mini-vel különféle típusú anyagokat használhatsz, például ABS-t (a hagyományos építőkockához használt anyagot), PLA-t (szerves anyag főként kukoricakeményítőből), vízben oldódó PVA-t, és végül, de nem utolsósorban nejlonszálas anyagot vagy fa és fém keveréket. Az anyagot 1,75 mm széles szál formában használják. A 3D nyomtatás növekvő tendenciájával az új anyagok tovább fognak növekedni, és erre a 3Dsimo Mini az összes paraméter állíthatóságának köszönhetően teljesen felkészült.
 

Szórakoztató rajzolás a 3DSimo-val aggodalom nélkül

Nem kell aggódnod, hogy a toll használatával Te, vagy a gyermeked egészségkárosodást szenvedsz. A mellékelt eredeti anyagok, mint például az ABS, a PLA, PVA, nejlon és mások az egészségre nem ártalmasak vagy sem nem mérgezőek. Ezek az anyagok a hagyományosak a gyerek termékek, mint az építőkocka, élelmiszer vagy ruhaeszközök gyártásában. Mindazonáltal az anyag a használat során egy ideig forró, ezért ajánlatos a kellő óvatosság, valamint nem szabad megérinteni míg nem ül ki. Emiatt nem ajánlott alkalmazni ezeket az anyagokat közvetlenül a csupasz testre, de a ruhára, vagy papírra minden gond nélkül alkalmazható.

Paraméterek

Csatlakozás
USB, Bluetooth Kész!
Kijelző
Kijelző nélkül Kész!
Szín
Piros Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Bluetooth Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3DSimo mini BIG creative box edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3DSimo mini BIG creative box edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3DSimo mini BIG creative box edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3DSimo mini BIG creative Box Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3DSimo mini BIG creative Box Edition.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ