Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

40" CHiQ L40G7U

Termékkatalógus
40" CHiQ L40G7U
Televízió - SMART ANDROID LED, 102cm képátló, Full HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, Netflix, Disney+, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, hangszóró 2x8W, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
Kód:  JT900b01 Termékszám:  L40G7U

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

40" CHiQ L40G7U

A CHiQ L40G7U Smart TV tiszta és részletes képet biztosít nagy látómezővel

Szereld fel nappalid egy olyan tévével, amelyet öröm nézni, akár be van kapcsolva, akár nincs. A CHiQ L40G7U 100cm képátlójú, HD felbontású képernyőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy élénk színekkel és finom részletekkel teli képet élvezhess. A szinte keret nélküli kialakítás egyáltalán nem akadályoz a filmnézésben, tévéműsorok nézésébenvagyajátékokban sem, míg a két 8 W-os hangszóró Dolby Audio 3D surround hangzás támogatással  kiváló minőségű hangzást biztosít. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológián keresztül a CHiQ L40G7U készüléket párosíthatod például telefonoddal, és annak tartalmát a tévéképernyőn is megjelenítheted. A megbízható szórakozáshoz csak látogasselaGooglePlayre, és válassz az alkalmazások, játékok és egyebek hatalmas választékából. A CHiQ L40G7U okostévé 8 GB belső memóriával rendelkezik, amelyre számos alkalmazás vagy játék telepíthető. A Google Assistant segítségével hangvezérléssel is vezérelheted.

Tökéletes kép bárhonnan

A panel a CHiQ L40G7U TV teljes felületének 95%-át lefedi, ennek köszönhetően minden tartalmat szépen fogsz látni. A keret nélküli designnak köszönhetően nem zavarnak majd a csúnya és zavaró fekete keretek tévénézés vagy játék közben. A CHiQ L40G7U emellett széles betekintési szöget biztosít, így a nappali bármelypontjáról élvezheted a minőségi látványt.

A CHiQ L40G7U TV keret nélküli kialakításával és elegáns állványával nyűgöz le

A CHiQ L40G7U készüléken bármilyen tartalmat élvezettel nézhetsz, mert keret nélküli kialakítása nem vonja el a figyelmed. A CHiQ keretei olyan vékonyak, hogy alig fogod észrevenni őket. A tévé elegáns és stabil állvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű elhelyezést. A CHiQ L40G7U a falraisfelakaszthatóaVESAszabvány támogatásnak köszönhetően (200 × 200 mm).

Android TV

Okos TV HD felbontással

A HD felbontásnak köszönhetően kedvenc műsoraid magas minőségben élvezheted. A színek élénkek és pontosak lesznek. A CHiQ L40G7U Smart TV közelebb hoz az igazi vizuális élményhez.

Okos televízió

Érvezd a teljes képet a CHiQ L40G7U TV-vel

A vadonatúj lapkakészlettel az CHiQ L40G7U Android TV  a HDR10-et is támogatja, ennek köszönhetően nagyszerű, nagy felbontású képekben lehet részed. A CHiQ L40G7Uvalóságal az események középpontjába varázsol.

CHiQ L40G7U SMART ANDROID LED

A Dolby Audio biztosítja a nagyszerű hangélményt

A CHiQ L40G7U Smart TV két 8W-os hangszóróval rendelkezik, hogy a filmek és tévéműsorok kiváló minőségű hangzását élvezhesd. A még jobb audiovizuális élmény érdekében speciális equalizer beállításokkal is rendelkezik.

Okos televízió

A CHiQ TV gyors működésével is kitűnik

A CHiQ L40G7U okostévé belsejében egy négymagos, 64 bites A55 processzor dolgozik,és a legújabb nanorészecske-technológiából áll. Ennek köszönhetően nagy teljesítményű, és képes dekódolni a különböző formátumú videókat is. A CHiQ L40G7U belső memóriája 8 GB kapacitással rendelkezik, így számos alkalmazást ésjátékokat telepíthetsz. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiát okostelefonoddal vagy soundbarral történő egyszerű párosításhoz használhatod.

Android TV

TV a magával ragadó játékélményért

A CHiQ L40G7U Smart Android TV nagy teljesítményű, 3 magos Mali 470 GPU-val rendelkezik. Kedvenc Google Play játékaid prémium színvilággal és valósághűbb effektekkel játszhatod le gond nélkül. A CHiQ L40G7U nagy képernyőjén a játék teljesen magával ragadó lesz. Kétségtelenül értékelni fogod a H.265videokódektámogatását is.

Okos TV

Screencast a telefonról történő tartalommegosztáshoz

Szeretnéd megosztani másokkal telefonod vagy tableted tartalmát? Nincs is annál egyszerűbb, mint kihasználni a screencast technológia előnyeit a tartalmak megtekintéséhez a CHiQ L40G7U okostévé képernyőjén. 40 hüvelykes képátlóján nem csak videókat, de filmeket vagy fotókat is nézegethetsz, sőt, gond nélkül játszhatszis. A beépített Google Chromecast pedig számítógépről, tabletről vagy mobiltelefonról is képes streamelni.

A CHiQ L40G7U SMART ANDROID TV több, mint 4000 alkalmazáshoz nyitja meg az ajtót

A CHiQ L40G7U okostévével hozzáférést kapsz számos engedélyezett tartalomszolgáltatóhoz. Nézd kedvenc YouTube-videóid, használd a Netflix vagy az Amazon prime videó streaming szolgáltatásait, és élvezd a kikapcsolódás és az izgalom pillanatait exkluzív tartalmak megtekintése közben.

Okos TV

A CHiQ L40G7U egy teljes értékű Android TV

A CHiQ L40G7U készülékkel teljes mértékben kihasználhatod az Android TV előnyeit, és nagyszámú alkalmazást telepíthetsz, vagy játszhat szuper játékokkal. De ez az okostévé még ennél is többet tud.

CHiQ L40G7U SMART ANDROID LED

A Google Play soha nem látott lehetőségeket kínál majd

Bármire is vágyik a szíved, a Google Play széles tartalmi kínálatában mindent megtalálsz. Zenék, filmek, TV-műsorok, internetes TV, könyvek, alkalmazások vagy játékok letöltése is lehetséges a CHiQ L40G7U készülékre. A CHiQ okostévén mindent egy helyen tudhatsz.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    47 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    47 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    47 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    47 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!
    Maximális fényerő
    250 cd/m2 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Disney+, Facebook, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    89,79 cm Kész!
    Magasság
    56,89 cm Kész!
    Mélység
    17,89 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    51,45 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,67 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    90,03 cm Kész!
    Tömeg
    5,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 40" CHiQ L40G7U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" CHiQ L40G7U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" CHiQ L40G7U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" CHiQ L40G7U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" CHiQ L40G7U.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ