A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

40" TCL 40S5400A

Termékkatalógus
40" TCL 40S5400A
4,5 26 értékelés
Televízió - SMART, ANDROID, LED, 102 cm képátló, Full HD, PPI 700 (50 Hz), Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Variánsok
32" TCL 32S5400A 73 990 Ft
40" TCL 40S5400A 102 990 Ft
102 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WK690b131 Termékszám:  40S5400A Gyártó honlapja:
40" TCL 40S5400A 102 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

152 480 Ft
Szett megvásárlása

40" TCL 40S5400A

TCL 40S5400 - Nagyszerű Full HD minőség és széleskörű Android TV opciók vékony kivitelben

A TCL 40S5400 egy elegáns szórakoztató társ magas képminőséggel és számos lehetőséggel. A képfelbontás Full HD, a használt VA panel pedig a mély feketéket és a nagy kontrasztot hangsúlyozza, amelyet a Micro Dimming funkció tovább fokoz. A HDR is támogatott ezen a tévén. A tévé Android TV operációs rendszerrel fut, széles körű alkalmazási tartalmak éslehetőségek széles választékát kínálja. Az alkalmazások hivatalos forrása a Google Play Store, de apk fájlokból is szerezhetsz be alkalmazásokat. A Play Áruházban számos IPTV-alkalmazást, játékot és egyebet találsz. Az innen letöltött játékokat kontrollerrel és gamepaddal is játszhatod, amelyeket Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatsz a tévéhez.Bővítsd a TV-tartalmak lehetőségeit a HbbTV-vel vagy a piros gombbal. A Google Assistant segítségével nagyon jól szórakozhatsz az Android világában. Mindezt elegáns, vékony, keret nélküli kivitelben.

* A Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye hálózatfüggő, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.
* A hangalapú keresés használatához a mobiltelefonról, a tabletről vagy egy speciálismmikrofonnal felszerelt távirányítóról, például a RC802V-ről mikrofon használata szükséges

A TCL okostévé nagy részletességű és éles képet kínál

Éles, részletes képek Full HD felbontásban (1920 × 1080 pixel).

A HDR nagy szín- és kontraszttartományt biztosít a nagyszerű részletgazdagság érdekében

A TCL 40S5400 támogatja a HDR-t, azaz a magas dinamikatartományt. Ennek eredményeképpen nagyobb kontraszt és színtartomány mellett dolgozik, hogy minden típusú jelenetben jobban megőrizze a részleteket.

A TCL 40S5400 fokozott kontrasztjaMicro Dimming funkcióval

A Micro Dimming funkció több ezer különálló zónában elemzi a képet, hogy a fényerőt és a kontrasztot helyileg állítsa be. A TCL 40S5400 televízió képminősége jelentősen javult, jobb vizuális élményt nyújt, különösen sötétben.

A Dolby Audio minőségi térhatású hangzást biztosít az ipari profiktól

A Dolby Audio a Dolby Laboratories hangszabványa, amely évek óta a legmagasabb minőségű hangtechnológiát kínálja a mozikban és otthonokban. A Dolby Audio kiváló minőségű térhatású hangzást biztosít, amelyet a TCL 40S5400 tévével a szórakozás minden műfajában élvezhetsz.

Multisound - hang a TV-ről és a fejhallgatóról egyszerre

A TCL 40S5400 televízió egyszerre képes hangot lejátszani a belső hangszórókról és a 3,5 mm-es jack-csatlakozón vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott fejhallgatókról. A két hangerőszint külön-külön szabályozható. A háztartás egyik tagja élvezheti a tévéhallgatást fejhallgatón keresztül anélkül, hogy a tévé hangosan szólna.

Egyszerűen végtelen szórakozás a TCL 40S5400 televízióval

Az Android TV rendszer a Google Home és a Google Assistant* szolgáltatás integrálva van. Keresd meg a legújabb kasszasiker filmeket, nézd meg a meccsek pontszámát vagy tompítsd le a fényeket - mindezt anélkül, hogy meg kellene állítanod az éppen nézett filmet. Az Android TV lehetővé teszi a tartalmak megosztását közvetlenül a tévén. Innovatívfunkciók, mint például az egyszerű feladatváltás, a többfelhasználós fiókok és a másodlagos beállítások biztosítják, hogy mindenki kedvenc tartalma mindig az első helyen legyen. A TCL Android TV-kkel korlátlan mennyiségű tartalmat nézhetsz, mindig a legjobb minőségben: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO Max, Spotify, Twitch, Kodi, Plex,Google play movies, Hulu, Rakuten és még sok más.

* A Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátviteli díjak felszámításra kerülhetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.

Ismerd meg a Google Assistant-et

Kérdezz tőle. Mondd meg neki, mit tegyen. Ez a te személyes Google-öd, amely mindig készen áll arra, hogy segítsen a több mint 1 millió művelettel. Minél többet használod, annál többet tanul és segít neked.

  • Kérdezz bármit - Keress bármilyen tartalmat. Kérdezd meg az asszisztensedet a holnapi időjárásról, keresd meg kedvenc focicsapatod következő mérkőzését és még sok minden mást.
  • Mondd meg neki, hogy segítsen - Mondd meg az asszisztensnek, hogy játssza le a legújabb tévéműsort a Netflixen, vagy szabályozza a hangerőt a tévéden, nyisson meg egy YouTube lejátszási listát és még sok mást.
  • Otthoni eszközeid vezérlése - Mostantól hangoddal tompíthatod a villanyt vagy vezérelhetsz más intelligens otthoni eszközöket anélkül, hogy ott kellene hagynod, amit éppen nézel.

* Előfordulhat, hogy a Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Adattovábbítási díjakat lehet felszámítani. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területenérhető el.

Play Áruház - Az összes kedvenc alkalmazásod a TCL 40S5400 tévén

Az Android TV és annak képességei rengeteg szórakozási lehetőséget jelentenek. A Play áruház alkalmazások széles választéka vár rád. Tehát hasonló stílusú, mint amit sokan az androidos mobiltelefonokról ismernek. A Play áruházon kívül is telepíthetsz alkalmazásokat APK-fájlokból. Általában az Androidban rengeteg tartalmat, játékokat, IPTV alkalmazást,médialejátszókat és még sok mást találsz.

Korlátlan filmek, TV műsorok és még sok más

Nézz korlátlan mennyiségű filmet, tévéműsort és még sok mást, mostantól HDR minőségben. A Netflix a világ egyik legnagyobb internetes tévécsatornája, amely minden ízlésnek megfelelő programkínálattal rendelkezik. Nézd a csak neked szóló programokat, köztük az Netflix sorozatokat, díjnyertes filmeket és dokumentumfilmeket.

Élvezd a YouTube-ot ingyenesen, nagy felbontásban és HDR minőségben

A világ kedvenc zenei videóitól kezdve a videojátékokon és népszerű szórakoztató műsorokon át a hírekig és még sok minden másig, a YouTube-on megnézheted, amit a világ néz. Iratkozz fel a csatornákra, amelyekre ráhangolódtál, oszd meg őket a barátaddal, és nézd őket bármilyen eszközön. Mindezt már HDR minőségben teheted meg. A YouTube-on kereshetsztartalmakat hanggal a MagiConnect mobilalkalmazás vagy a RC802V Smart Bluetooth okostávirányító segítségével, amely opcionális tartozékként vásárolható meg a 40S5400 készülékhez.

A TCL okostévé elegáns, keret nélküli kialakítású

A képélményt a keret nélküli kialakítás fokozza. Ráadásul az elegáns kialakításnak köszönhetően a TCL 40S5400 televízió bármilyen belső térbe illeszkedik.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    40" (101,6 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    90,5 cm Kész!
    Magasság
    57,5 cm Kész!
    Mélység
    18,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    52,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,5 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    77 cm Kész!
    Tömeg
    6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    100×100 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    39 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    62 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    További változatok 40" TCL 40S5400A termékhez:

    32" TCL 32S5400A

    Televízió - SMART, ANDROID, LED, 81 cm képátló, HD Ready, PPI 400 (50 Hz), Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    73 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 40" TCL 40S5400A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" TCL 40S5400A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 40" TCL 40S5400A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" TCL 40S5400A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" TCL 40S5400A.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ