30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen

Termékkatalógus
42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen
Nagyformátumú kijelző - érintőképernyő, AMVA3 LED, Full HD 1920x1080, 16: 9, 3000: 1, 450cd /m2, 6.5ms, 3x HDMI, 2x USB 2.0, D-Sub, S-Video, RS-232C, LAN, RCA, BNC csatlakozó, mini jack, PIP, USB media player, 2x10W hangszóró, VESA 400x400
Kód:  WA895l22a Termékszám:  TH4265MIS-B1AG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen

Ez az LCD monitor képes akár napi 18 órát működni, emellett multitouch érintőképernyőként funkcionál Full HD felbontással és az AMVA3 kiváló képalkotó technológiával. Kiváló képet biztosít, erős kontraszttal és torzításmentes tökéletes fekete színnel bármilyen szögből. Kiválóan alkalmas előadások és interaktív bemutatók tartására, ahol a nagy felület, a tartósság és az érintőképernyős vezérlés szerepe felértékelődik. A környezeti fényérzékelő a fényerőt automatikusan a fényviszonyokhoz állítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen látható kontraszt képek (AMVA3 technológia)
  • IR 20 pontos touch technológia
  • Irányítsd ujjal vagy stylus-szal
  • Tartós védőüveg (3 mm vastag)
  • Tükröződésmentes felület minimalizálja a visszaverődést
  • Nagy bemeneti port választék
  • Kijelzőláncolás HDMI kimeneten keresztül
  • Környezeti fényérzékelő

Rikító fények

A LED-es háttérvilágítású kijelző magas hatásfokú működést és egyenletes megvilágítást garantál. A felhasználói kényelem  érdekében támogatja a VESA és egyéb fali konzolokat és a beépített, 2 x 10 Wattos sztereó hangszórók révén több, mint elegendő hangot generál. Csatlakoztatható szabványos D-Sub, kompozit vagy három HDMI bemenettel. További előny a kijelzők összeláncolásának támogatása HDMI kimenetek segítségével. Az érintéses vezérlést az USB-csatlakozóján keresztül biztosítja.

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
18 h/nap Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
18 h/nap Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ