Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

42" Sony Bravia OLED XR-42A90K

Termékkatalógus
42" Sony Bravia OLED XR-42A90K
5 6 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, VESA 200×200, 25 W hangszóró, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
Variánsok
42" Sony Bravia OLED XR-42A90K 526 990 Ft
48" Sony Bravia OLED XR-48A90K 620 000 Ft
526 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS1017 Termékszám:  XR42A90KAEP Gyártó honlapja:
42" Sony Bravia OLED XR-42A90K 526 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

646 740 Ft
Szett megvásárlása
528 770 Ft
Szett megvásárlása
535 180 Ft
Szett megvásárlása

42" Sony Bravia OLED XR-42A90K

Ajánlott ehhez a modellhez

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony BRAVIA XR-42A90K okostévé látványos OLED képet és magával ragadó hangzást kínál

Szereld fel nappalidat az új Sony BRAVIA XR-48A90K Android okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást a 42"-es képátlón! A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével sima és részletes képet élvezhetsz, közel valósághű színekkel. A Sony BRAVIA XR-42A90K okostévé nagy előnye az OLED panel használata. A Sony BRAVIA XR-42A90K televíziót LAN kábelen vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. Az Acoustic Surface Audio+, a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák biztosítják a moziszerű élményt. A térhatású hangzásról a 50 W összteljesítményű hangszórók gondoskodnak. Az Android TV több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K OLED okostévé legfontosabb jellemzői

A TV képátlója 42", és részletes 4K felbontással működik

VESA 200 × 200 mm-es szabványú TV-tartóval a falra szerelhető

A Sony BRAVIA XR-42A90K csodálatos OLED panelt használ a páratlan képminőség érdekében

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

A Sony BRAVIA XR-42A90K Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

A Sony TV előnye a Google TV támogatás is

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

Integrált 16 GB-os tárhely alkalmazásokhoz stb.

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

Sony BRAVIA XR-42A90K TV támogatja a hangvezérlést

A Sony BRAVIA XR-42A90K TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek

A tévén speciális játékmód is található a gamerek számára

A Sony BRAVIA XR-42A90K okostévé előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Elképesztő, páratlan képmélység

Az XR Contrast technológia a fényerőt a világosabb fénypontok és a mélyebb feketék megjelenítése érdekében állítja be. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony BRAVIA XR-42A90K tévé számára. Az OLED panelnek köszönhetően az árnyékok vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletek sem vesznek el.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K minden színt precízen jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-42A90K televízió minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, így valósághű színvisszaadást biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K képes reprodukálni az elveszett textúrákat

A Sony BRAVIA XR-42A90K televízió az XR 4K Upscaling funkcióval bármilyen tartalmat vagy forrást képes közel 4K felbontásra konvertálni. A Cognitive Processor XR processzor rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K magával ragadó hangzással tölti meg a nappalidat

Az Acoustic Surface Audio+ technológiával a hang a Sony BRAVIA XR-42A90K tévé képernyőjéről szól. A két jelátalakító rezgésével a képernyő hangszóróvá válik, és ily módon erőteljes hang keletkezik, amely a képpel egyidejűleg mozog. Élethű hangsávot hallhatsz, tiszta és természetes párbeszédekkel. A mélynyomók kiemelik a basszust, így otthon is magával ragadó hangzásban lehet részed.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K okos távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen okos távirányítóval vezérelheted. Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony BRAVIA XR-42A90K televízión.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA XR-42A90K televízió kiválasztott alkatrészei újrahasznosítható műanyagból készülnek. A speciális háttérvilágítási technológiának köszönhetően pedig az energiafelhasználás még működés közben is jelentősen alacsonyabb.

Sony BRAVIA XR-42A90K

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K TV belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-42A90K televízió tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért olyan optimalizált képet és hangot kapsz, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K elmosódásmentes képet mutat

A tévé intelligens mozgásfeldolgozással működik, így a sport- és akciójeleneteket zökkenőmentesen, zavaró elmosódás nélkül nézheted. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat, hogy a Sony BRAVIA XR-42A90K tévén megjelenő kép tiszta és egyenletes legyen.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A hangszóró a teljes képernyő

Az Acoustic Surface Audio+ technológia a képernyőt átalakítók segítségével többcsatornás hangszóróvá alakítja. Így olyan hangzásban lehet részed, amely tökéletesen összhangban van a képernyőn zajló eseményekkel. A kép és a hang tökéletes harmóniája igazán magával ragadó élményt nyújt.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K kivételesen gazdag feketéket kínál

A Sony BRAVIA XR-42A90K TV-panelben található XR OLED Contrast Pro technológia biztosítja, hogy a világos területeken tökéletes színeket és kontrasztot láthass - így a jeleneteket rendkívül gazdag feketékkel és kiváló fényerővel élvezheted. A Cognitive Processor XR processzorral együtt ugyanúgy javítja a képet, ahogyan az emberi szem fókuszál, így nem maradsz le a részletekről a világos fénypontokban és a sötét árnyékokban sem.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Vonzó One Slate design

A One Slate minimalista kialakítású, fémesen összehangolt felületével teljesen elmerülhetsz kedvenc filmjeid és játékaid nézésében. A sokoldalúan állítható állványnak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-42A90K televíziót helyezheted polcra vagy asztalra, hogy tévéként vagy játékhoz ideális kijelzőként használhasd.

A Sony BRAVIA XR-42A90K nagyszerű teljesítménye

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K állítható középső állvánnyal rendelkezik

A Sony BRAVIA XR-42A90K okostévé bárhol gond nélkül elhelyezhető, nemcsak a VESA 200×200 mm-es kompatibilitásnak, hanem elsősorban az alumínium állványnak köszönhetően.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K minimális kávával rendelkezik

A Sony BRAVIA XR-42A90K tévé teljesen minimális fémkerettel rendelkezik, így te csak magadra és a képre összpontosíthatsz, nem pedig keretre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Prémium alumínium állvány

A laminált alumínium állványt úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a Sony BRAVIA XR-42A90K televízióhoz, mind pedig a belső térhez.

Sony BRAVIA XR-42A90K

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát és beépített Chromecast funkcióval rendelkezik

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA XR-42A90K tévé támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztasd tévédhez, és videót és hangot streamelj a Sony BRAVIA XR-42A90K televízió képernyőjére. A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony BRAVIA XR-42A90K TV készülékre. Csak nyomj meg egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Modern távirányító

Az újratervezett, teljesen összehangolt, alacsony profilú gombokkal ellátott távirányító speciális poliuretán felülettel rendelkezik, amely könnyen letörölhető és karbantartható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tarts videokonferenciákat a Sony Bravia XR-42A90K-n keresztül

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazás támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia XR-42A90K televízión keresztül könnyen csatlakozhatsz videokonferenciához, akár a családtagjaiddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A Sony BRAVIA XR-42A90K okostévé a helyiség körülményeihez igazítva optimalizálja a képet és a hangot

Sony

A Sony BRAVIA XR-42A90K precíz akusztikai kalibrációt használ

Nem számít, hová ülsz. A Sony BRAVIA XR-42A90K képes felismerni a pozíciódat, és testre szabja a hangkimenetet, ezáltal úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Sony

Kifejezetten a Netflix-hez kialakított móddal

A Sony BRAVIA XR-42A90K televízió repertoárjában egy, a Netflix eredeti műsoraihoz kifejlesztett üzemmód is rendelkezésre áll. Ennek köszönhetően a szerző jövőképe és szándéka teljes mértékben megmarad.

Sony

A Sony BRAVIA XR-42A90K IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítás biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-42A90K televíziód hűen adja vissza a képet és a hangot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a moziélményt

A Sony BRAVIA XR-42A90K okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, így a jelenetek szó szerint életre kelnek a szemed előtt. Az Doly Atmos technológiának hála térhangzással telik meg a nappali.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA XR-42A90K nagyszerű kontraszttal rendelkezik

Az XR OLED Contrast javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, és valódi, gazdag feketéket jelenít meg. Ennek köszönhetően erőteljes kontrasztot élvezhetsz, így minden részletgazdag és tiszta lesz még a sötét árnyékokkal és az erős fényvisszaverődéssel tarkított részeken is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony BRAVIA XR-42A90K televízión rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced funkciók gondoskodnak arról, hogy minden, amit nézel, kivételes minőségű legyen.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    42" (106,68 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    42" (106,68 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Spotify, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    93,3 cm Kész!
    Magasság
    55,1 cm Kész!
    Mélység
    22,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    54,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    50 cm Kész!
    Tömeg
    16,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    25 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    64 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    75 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 42" Sony Bravia OLED XR-42A90K termékhez:

    48" Sony Bravia OLED XR-48A90K

    Televízió - Google TV, OLED, 121 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV, hangvezérlés, VESA 300×300, 25 W hangszóró, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
    Kosárba
    620 000 Ft
    Szállításra kész 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 42" Sony Bravia OLED XR-42A90K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Sony Bravia OLED XR-42A90K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 42" Sony Bravia OLED XR-42A90K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" Sony Bravia OLED XR-42A90K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42" Sony Bravia OLED XR-42A90K.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ