Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

43" Hitachi 43HK6500

Termékkatalógus
43" Hitachi 43HK6500
5 3 értékelés
Televízió SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, 1600BPI, HDR10, közvetlen LED, Picture Master Pro, DVB-T / T2 / S2 / C, HEVC (H.265) DLNA, LAN, Wifi, Bluetooth, HbbTV, USB HDD felvétel, böngésző, Skylink Fast Scan, szállodai üzemmód, távirányító, VESA, 2 x 10 W, A +
Kód:  WH045v87d Termékszám:  43HK6500 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Hitachi 43HK6500

A lenyűgöző nézői élményhez jól jön egy olyan TV, amelyik tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagyobb, 43 " méret a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt ideális választás a tágasabb terekbe. A fantasztikus, 4K felbontás olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. Az LCD LED technológia nagy teljesítményű diódákkal szavatol különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő széléig. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 43" Hitachi 43HK6500 TV kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kiemelkedő dinamikát és természetesebb renderelést kínál
  • 43" képátló
  • Úgynevezett „piros gomb”, amivel az adott csatorna műsorai, korábbi TV-műsorok, vagy akár játékok listájáról válogathatunk
  • Integrált WiFi a hálózati csatlakozáshoz
  • Lehetőség flash meghajtóra történő mentésre, sorozatok felvételére és későbbi visszajátszására
  • A DLNA protokoll megkönnyíti a videók, zenék vagy képek TV-n történő megjelenítését
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) HITACHI televízió exkluzív képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 43" Hitachi 43HK6500 kristálytiszta megjelenítésével épp neked való. A 4K megjelölés összesen négyszer annyi képpontot jelent a panelen az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még közelről sem lesz homályos a kép, teljesen éles lesz. A finom képmegjelenítést egyre több filmnél és sorozatnál használhatod ki. Még a kisebb felbontásban készült régi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók élénkebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kapnak.

A(z) 43" Hitachi 43HK6500 csatlakoztathatósága és egyéb hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is képes kezelni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. A kábel TV esetében a(z) 43" Hitachi 43HK6500 DVB-C tunerrel lehet csatlakoztatni. Számos smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. Ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban, a televíziót az internethez csatlakoztathatod a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is. Akár mint a számítógépeken vagy tableteken, az eredeti alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is telepítve van. Egy másik készülékkel történő párosításhoz Bluetooth-jelet is tud fogadni. Közkedvelt és praktikus funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,5 cm Kész!
    Magasság
    60,5 cm Kész!
    Mélység
    24,4 cm Kész!
    Tömeg
    14,6 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Az alábbi problémába ütköztem beüzemelés során: A készülék mindegyik bemeneti forrás végigpásztázása után egy TV adó állomást sem talált, nem nézhetőek a magyarországi földfelszíni digitálisan sugárzott adások. - külső antennám van, amelyet normál antenna kábellel tudok készülékhez csatlakoztatni. - antenna kábel megfelelő helyre csatlakoztatása után végigpéztézva az összes bemeneti forrást, a készülék nem talál tv csatornát - Az adott antennával fogott jelek egy CRT készüléken (TV) megjeleníthetőek, a tv csatornák elérhetőek. (settopbox közbeiktatásával) - elvileg a Hitachi 43HK6500-as képes lenne settopbox közbeiktatása nélkül is a jelek értelmezésére a külső antenna jelei alapján (DVB-T) Hogyan tovább, mit nem próbálhattam meg? Köszönöm előre is a segítséget!

    Kérdések és válaszok: 43" Hitachi 43HK6500
    Kiegészítők: 43" Hitachi 43HK6500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Hitachi 43HK6500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Hitachi 43HK6500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Hitachi 43HK6500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Hitachi 43HK6500.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ