AP+ nový vizuál Shop roku

43" LG 43UK6300

Termékkatalógus
43" LG 43UK6300
4,7 30 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 109 cm, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, Voyo, WebOS 3.0 operációs rendszer, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, A energiaosztály
Kód:  WK607h Termékszám:  43UK6300MLB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" LG 43UK6300

Minden részletében csodálatos kép

A 43”-es UHD LG 43UK6300 TV a hagyományos Full HD kijelzőkhöz képest négyszer magasabb felbontást kínál. Ennek eredményeként rendkívül éles és részletekben gazdag képre, valamint abszolút elképesztő színekre számíthatsz. A letisztult, webOS 3.5 felhasználói felület intelligens funkciókat biztosít az Internetes és multimédiás tartalmak közvetlenül a képernyőn történő megjelenítéséhez, amelynek hatását a kiváló minőségű, beépített, 20 wattos hangszórók és a virtuális térbeli hangeffektek fokozzák tovább.


Elegáns design

Az elegáns kijelzőt rendkívül vékony keret fogja közre, amely egyúttal nappalid díszévé is válik, miközben fantasztikus képmegjelenést biztosít, mintha csak a moziban ülnél. Az LG 43UK6300 TV stabil talpazattal rendelkezik, de VESA konzol segítségével akár a falra is szerelhető.


Precíz képfeldolgozás

Az erőteljes négymagos processzor folyamatosan csökkenti a zavaró zajokat és javítja a kép élességét, még alacsonyabb felbontásból 4K felbontásba történő konvertálás esetén is. A TrueMotion 100 technológia a gyors jelenetek során megjelenített legélesebb részletek érdekében kiküszöböli a kép elmosódását vagy kettőződését.


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből kiváló láthatóságot biztosít nem kívánt színtorzulás nélkül. Az IPS technológia továbbá kiváló színhűségével és gazdag kontrasztjával is kiemelkedik, így a lehető legvalósághűbb tartalom megjelenítésére képes. Az eredmény pedig lélegzetelállító kép, amely szó szerint bevon téged az élő részletekbe.


Valódi kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatás – beleértve a HDR10 Pro-t és a HLG Pro-t – gazdag tartalmat, valósághű színeket és ragyogó kontrasztot tesz lehetővé. Az LG 43UK6300 TV képkockánként dolgozza fel a képeket, dinamikus korrekciókat végezve rajtuk. Az intelligens jelfeldolgozásnak köszönhetően a standard tartalmak is HDR minőségben reprodukálhatók.


Inteligencia, amely odafigyel

A televízió ThinQ mesterséges intelligenciával lett ellátva, amely hangutasításokkal is könnyedén keres EPG-ket, valós idejű információt szolgáltat, vagy megkeresi a kívánt tartalmat sugárzó csatornákat. Például az egyik parancs lehetővé teszi az éppen vetített film zenéinek beazonosítását, emellett pedig az is beállítható, hogy a műsor végén a készülék automatikusan kikapcsoljon.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felületének köszönhetően elfelejtheted a TV klasszikus vezérlését, helyette kiélvezheted a kiválasztott alkalmazásokat és az egyéb, prémium hangvezérelt szolgáltatásokat. Az Internet elérés, a film- és zenelejátszás, a népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon szintén könnyen elérhetők. Az egyszerű navigáció a Magic Remote-on keresztüli csatlakozás gondoskodik, amely lehetővé teszi, hogy a TV-del egyszerű gesztusok és parancsok segítségével is kommunikálhass.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    97,7 cm Kész!
    Magasság
    62,9 cm Kész!
    Mélység
    21,6 cm Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Üdv! Ebből több típus létezik, 43UK6300MLB, 43UK6300PUE, 43UK6300PUA, stb... Ez pontosan melyik?

    üdvözlöm. jár hozzá ajándék okostávirányító pluszba?

    Az lenne a kérdésem, hogy a termékhez jár a VESA konzol?És ha nem melyik a legmegfelelőbb fali illesztéshez?

    Üdvözlöm! Érdeklődőm, hogy az LGuk6300 és a LGuk6470 tv-k között mi a műszaki külömbség? Válaszát köszönöm Enyediné

    Hol tudom szombaton megvásárolni a tv. - t.

    Kérdések és válaszok: 43" LG 43UK6300
    Kiegészítők: 43" LG 43UK6300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43UK6300MLB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" LG 43UK6300MLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" LG 43UK6300MLB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" LG 43UK6300MLB.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ