AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

43" Philips 43PUS6162

Termékkatalógus
43" Philips 43PUS6162
5 4 értékelés
Televízió SMART LED 108C 4K Ultra HD, 700 ppi (100Hz FR) Natural Motion Micro Dimming HDR +, DVB-T2 / S2 / C H.265 / HEVC, Quad Core, 3x HDMI, 2x USB, WiFi, 20W , A +
Kód:  WC389i2 Termékszám:  43PUS6162/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS6162


A Philips 43PUS6162 nem csak egy egyszerű 4K Ultra HD TV, hanem egy valóságos műszaki remekmű fejlett funkciókkal és a legújabb technológiákkal, eleganciával és intelligens kapcsolódással kombinálva. Emellett ultravékony, kifinomult, fekete külsővel rendelkezik, ami minden nappalinak remek kiegészítője lehet. 


Legfontosabb jellemzők

  • Smart TV funkciók
  • Micro Dimming 
  • 4K Ultra HD felbontás - tűéles kép
  • Philips Sound Processing - erős hangfeldolgozás
  • HDR Plus támogatás
  • H.265 / HEVC

Felsőkategóriás felbontás

Az ULTRA HD TV-nek négyszer akkora a felbontása, mint egy hagyományos Full HD TV-nek. Több, mint 8 millió pixel és egyedülálló Ultra Resolution Upscaling (képfelbontást javító) technológia is helyet kapott, így az eredeti tartalomhoz képest feljavított minőségű képeket fogsz tapasztalni. Élvezd az élességed, a megnövekedett mélységérzetet, a lenyűgöző kontrasztot, a természetes mozgást és a hibátlan részletességet!


Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming szoftver 6400 különböző zónában vizsgálja az adott képet és eszerint állítja be a háttérvilágítás intenzitását megfelelően, hogy élvezhesd a hihetetlen kontrasztot és a jó képminőséget, így szerezve egy valósághű vizuális élményt. Az eredmény élénk kontraszt, élesség és felsőkategóriás vizualitás. 


HDR Plus

High Dynamic Range Plus az új szabvány a videó, ami belátható főleg a filmrajongók. Hoz forradalom az otthoni szórakoztatás - ezt a szabványt, hogy élvezni fogja a tökéletes fényerő, kontraszt gazdag és igazán élénk színek, amelyek soha nem látott a tévében. Többé nem kell menni a moziba, high-end kép most élvezte a kényelmes otthon. 

A High Dynamic Range Plus egy új mozgóképes technológia, ami minden filmrajongót el fog kápráztatni. Újraértelmezi az otthoni szórakoztatás fogalmát a kontrasztok és a színek fejlesztésével, fényesebb, jobb kontrasztú, nagyobb színskálájú és soha nem látott részletességű képpel. 


Smart TV: fedezzen fel egy teljesen új világot

Fedezze intelligensebb tapasztalatok, amelyek közvetítik a hagyományos TV-k. Kölcsönözzön és patak filmek, videók és játékok online videotékában. Nézze kedvenc TV csatornák felzárkózás és élvezni, amely az online alkalmazások a Smart TV. Van is támogatja a Netflix.

Fedezze fel a Smart élményt, ami a hagyományos TV-k világát meghaladja. Kölcsönözzön ki és streameljen filmeket, videókat, vagy játékokat online videotékákból. Nézze kedvenc csatornáit és élvezze az egyre bővülő online applikációkat Smart TV-jével. 


Pixel Plus Ultra HD

Tapasztalat élesség 4K Ultra HD A Pixel Plus Ultra HD Philips, amely optimalizálja a képminőséget, és sima, zökkenőmentes képeket hihetetlenül részletes és mély.

Tapasztalja meg a 4K Ultra-HD felbontás élességét a Philips Pixel Ultra Plus Ultra-HD rendszerével. Optimalizálja a kép minőségét, hogy sima, folyamatos képet produkáljon hihetetlen részletességgel és mélységgel.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    97,13 cm Kész!
    Magasság
    62,64 cm Kész!
    Mélység
    21,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    56,35 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,5 cm Kész!
    Tömeg
    11,22 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" Philips 43PUS6162 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS6162. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43 "Philips 43PUS6162. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6162. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6162.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ