A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

43" Philips 43PUS7304

Termékkatalógus
43" Philips 43PUS7304
4,5 13 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 108cm, 4K Ultra HD, PPI 1700 PPI (50Hz), HDR10+ és Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, hangvezérlés, Ambilight, Netflix, HBO GO, Android operációs rendszer, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, A energiaosztály
Kód:  WC389i8a Termékszám:  43PUS7304/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS7304

4K UHD LED Android TV Ambilight funkcióval

A Philips 43PUS7304 LED televízió nem csak karcsú és minimalista megjelenésével nyűgöz le, hanem mindenekelőtt az ultra-finom 4K felbontású páratlan képminőségével, az első osztályú hangzásával és a számos intelligens funkciójával. Csúcstechnológiájú felszereltséggel gondoskodik a filmek, tévéműsorok vagy sportközvetítések maximális élvezetéről, amelyet az Ambilight atmoszferikus hátsó megvilágítás tesz igazán teljessé.

Ambilight funkció - átadja az érzelmeket a képernyőn túl

A megtekintett tartalom valósággal magával ragad, ezáltal a filmnézés és a játékok élményét egy teljesen új szintre emeli a készülék. A TV szélein elhelyezkedő intelligens LED fények valós időben vetítik a színeket a falra, így hoznak létre atmoszferikus fényeket a szobában. Emellett a zenét is követik a fények, így a hangzást vizuálisan is érzékelheted.

Részletes 4K UHD felbontás


A Philips 4K UHD televízió 8 millió pixellel hozza létre a gyönyörűen éles képvilágot, amely csak úgy ragyog az élénk színektől, továbbá a lenyűgöző kontrasztot és a zökkenőmentes jeleneteket. Ennek hála forrástól függetlenül bármilyen tartalmat prémium képminőségben élhetsz át.

Philips P5 képfeldolgozás

Az erőteljes Philips P5 Perfect Picture processzor gondoskodik a kifogástalan képfeldolgozásról, ez biztosítja a részletek mélységét, illetve sokkal élénkebb és természetesebb színreprodukciót tesz lehetővé. A sportok és az akciójelenetek rajongói minden bizonnyal nagyra értékelik a TV által nyújtott kifinomultabb mozgásmegjelenítését, miközben a tárgyak megőrzik nagyfokú élességüket.

Dolby Vision és Dolby Atmos

A Philips 43PUS7304 televízió Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával büszkélkedhet a lenyűgöző HDR videó- és audiofeldolgozás érdekében, amely visszaadja a digitális mozi élményét. Élvezd a csodás fényerőt, a valósághű színeket és a gazdag kontrasztot függetlenül a megtekintett tartalomtól, és hagyd, hogy körülvegyen a magával ragadó térhangzás.

HDR10+ tartalom támogatása

A Philips okostelevízióval a legtöbbet hozhatod ki a HDR10+ formátumból, ezáltal a legjobb képminőséget élheted át, pont úgy, ahogyan azt a filmrendezők megálmodták. A képeket a készülék képkockánként dolgozza fel, a színek élénkebbek, az árnyékok sötétebbek, míg a fényesebb jelenetek világosabbak. Mindez a precíz optimalizálásnak köszönhető.

Android TV operációs rendszer

A televízió működtetése rendkívül intuitív, tekintsd meg az online tartalmakat, indítsd el a kedvenc alkalmazásaidat és használd az Android TV által nyújtott számos intelligens funkciót is. Emellett lehetőséged van a felhasználói élmény testreszabására, hogy az kimondottan a saját igényeidet szolgálja azáltal, hogy akedvenc tartalmaidat elhelyezed az előtérben, ahol mindig könnyen megtalálod. Természetesen támogatja a legnépszerűbb online streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix, YouTube, Amazon Prime Video és még sok más.

A Google Assistant hangvezérlés támogatása

Könnyedén vezérelheted a Philips televíziót az Android rendszeren keresztül hangvezérlés segítségével. Találd meg a kedvenc tartalmad pillanatok alatt, keress szuper filmeket a Netflixen, tekintsd meg a kívánt alkalmazást a Google Play áruházban vagy akár az aktuális időjárás előrejelzést is megnézheted. A Google Asszisztens minden kompatibilis eszköz irányítását lehetővé teszi az intelligens otthonodban, mint például a fényerő szabályozása vagy a termosztát beállítása.

Kompatibilis az Amazon Alexa-val

Többé már nem szükséges folyton a távirányító után kutakodnod. A Philips okostelevíziót ugyanis könnyedén használhatod az Amazon Alexa kompatibilis eszközökön (mint például az Amazon Echo) hangvezérlés segítségével. Válts könnyedén a csatornák között,változtasd meg a jel forrását, böngéssz az onlinetartalmakban és használd ki az intelligens otthonod nyújtotta előnyöket.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,4 cm Kész!
    Magasság
    59,41 cm Kész!
    Mélység
    19,01 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    56,93 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,45 cm Kész!
    Tömeg
    9,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" Philips 43PUS7304 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS7304. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Philips 43PUS7304. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS7304. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS7304.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ