A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

43" Sony Bravia KD-43XE7096

Termékkatalógus
43" Sony Bravia KD-43XE7096
4,9 26 értékelés
Televízió - ANDROID SMART LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 Hz, HDR, 4K X-Reality PRO, Live Colour, Dinamikus kontrasztszabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 3x USB, CI+, DLNA, Bluetooth, WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD felvétel, web böngésző, VESA, 2x 10 W hangszóró
Kód:  WS1017r6 Termékszám:  KD43XE7096BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Sony Bravia KD-43XE7096

Magas dinamikai tartomány 4K-ban

Ez a Sony Bravia KD-43XE7096 televízió ötvözi a 4K felbontás kiváló élességét a fényerővel, színekkel és a magas dinamikai tartomány (HDR) részletgazdagságával. Ennek köszönhetően pedig végre lehetőséged adódik megtapasztalni az eddig soha nem látott részleteket még a sötét vagy a napsütéses részeknél is.

A HDR-t még játék közben is kiélvezheted/span>

 

Ez A 4K HDR televízió ideális barátja a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro játékkonzoloknak. Ideje tehát kipróbálni a játékok szórakoztató világát most már élő textúrákkal és szebb színekkel.

Minden részlet a 4K X-Reality PRO-nak köszönhetően

A 4K X-Reality PRO technológiával végre megtapasztalhatod a rendkívüli látványvilágot. Minden pixel precízen van beállítva, ráadásul minden egyes jelenet is analizálva van, és összehasonlításra kerül a speciális képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, kontraszttal, színvilággal és a képernyő széleivel. Tehát bármit is nézz, a különbségat azonnal észre fogod venni.

Magával ragadó hanghatás

A ClearAudio+ üzemmód tökéletesen beállítja majd a hangot, hogy az a legnagyobb élménnyel szolgálhasson. A zenék, a párbeszédek és a térhatás mind-mind magasabb tisztaságú lesz, mint valaha. A Clear Phase pedig ügyel a folyamatosságra és a frekvencia kiegyensúlyozottságára.

Sony Bravia KD-49XE7096 - lehengerel a kidolgozott designjával

A panel egy keskeny alumíniumházban kapott helyet, amelynek köszönhetően nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de tökéletesen is beleillik minden helyiség nyugalmába. A látványos megjelenésébe nem fognak belerondítani az ormótlan kábelek, ugyanis ennek érdekében egy okos kábelrendezés is be lett készítve, amelynek köszönhetően a kábelek tökéletesen el lesznek rejtve.

 

A gyönyörű alumíniumkivitel csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz a televízió számára.

Sony Bravia KD-43XE7096

Az egyedülálló állványba az összes kábelt elrejtheted, legyen szó set-top-box-ról vagy Blue-ray lejátszóról.

Sony Bravia KD-49XE7096

Youtube egy kattintással

A beépített Wi-Fi segítségével végre lehetőséged adódik a szórakozás streamelésére a vezeték nélküli otthoni hálózatodon és az interneten mindenféle otromba kábelek nélkül. Térj azonnal a lényegre! Az ezt a célt szolgáló nyomógombok a távirányítón azonnal a YouTube-ra vagy a Netflixre visznek Téged, ahol már le is játszhatod a kedvenc videóid. A képernyőmegosztás pedig lehetővé teszi számodra az okostelefonod tartalmának a megjelenítését a televízió kijelzőjén. Minden élményed felnagyíthatod, és egy nagy kijelzőn keresztül meg is oszthatod a családoddal és a barátaiddal.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    97,1 cm Kész!
    Magasság
    62 cm Kész!
    Mélység
    24,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    57,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Tömeg
    10 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Részlet re lehetséges e

    Kérdések és válaszok: 43" Sony Bravia KD-43XE7096
    Kiegészítők: 43" Sony Bravia KD-43XE7096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sony Bravia KD-43XE7096. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Sony Bravia KD-43XE7096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KD-43XE7096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KD-43XE7096.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ