A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

43" Sony Bravia KD-43XG7005

Termékkatalógus
43" Sony Bravia KD-43XG7005
4,6 12 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 108cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 200 Motionflow XR (50Hz), HDR10 és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV, gamer mód, Netflix, Saját operációs rendszer, 200×100 VESA, 20 W hangszóró, ClearAudio+ és Dolby Digital Plus, A energiaosztály
Kód:  WS1017t4a Termékszám:  KD43XG7005BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Sony Bravia KD-43XG7005

Tapasztald meg az igazi szórakozást 4K felbontásban

A sport- és filmélményekhez a legjobb egy kiváló képmegjelenítéssel és nagyszerű funkciókkal rendelkező TV. Erre a 43"-es teljes képátlóval és 4K Ultra HD felbontással bíró készülék a legmegfelelőbb. A 4K felbontás a nyolcmillió pixelnek köszönhetően tökéletes vizuális élményt garantál. A Sony Bravia nem csak nagyszerű képpel, de kiváló hangzással is kiegészíti kedvenc vizuális tartalmaidat.

A Sony Bravia KD-43XG7005 4K okostelevízió legfontosabb előnyei

  • A HDR dinamikus tartomány képezi a páratlan dinamika és a természetes renderelés alapját
  • Teljes 43"-es képátló
  • A piros gombbal böngészhetsz a programok, pl. TV csatornák, archív műsorok, az időjárással vagy játékokkal kapcsolatos alkalmazások között
  • A Gaming mód korlátozza a képernyő-belépés késleltetését játék közben, így egyetlen percre sem veszíted el az irányítást
  • Tartalmak letöltése USB meghajtóra, hogy kedvenc filmjeid és sorozataid mindig elérhetők legyenek
  • Standard VESA konzol előre kivágott menetekkel csavarokhoz 200x200 mm-es távolsággal az állványra szereléshez
  • DLNA átviteli protokoll a videók, zenék és képek TV-re való átvitelére
  • DVB-T2 - HEVC típusú tuner az a szabvány, amellyel minden földfelszíni műsorszórás fogható

Televízió, amely magával ragad

Az igényes nézők a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a filmek minőségéből. Kivételes képmegjelenítésének és finom felbontásának köszönhetően a 43" Sony Bravia KD-43XG7005 a legnagyobb igényeket is kielégíti. A 4K jelzés azt jelenti, hogy a készülék esetében az oly népszerű Full HD panelhez képest a képpontok száma négyszer annyi. Ezáltal 3840 x 2160 képponttal büszkélkedhet, amely megmagyarázza a rendkívül magas szintű részletességet. Így a kép még akkor sem veszít a minőségből és a tökéletes élességből, ha közelről nézed. Egy egész sor minőségi tartalmat élvezhetsz, akár Blu-ray filmeket is. Még az alacsony felbontású klasszikus filmek és sorozatok is minőségibbnek hatnak . A nagy felbontás hatása általában a különféle alkalmazások zökkenőmentes működésében is megmutatkozik, ezek a TV-k ugyanis egyre erősebb hardverrel kerülnek piacra.

Gyönyörű és élettel teli színek TRILUMINOS kijelzővel

Ahhoz, hogy a vizuális élmény még jobb legyen és teljes mértékben kiélvezhesd a műsorokat, fontos a színek élethű megjelenítése, amely hitelesebbé teszi a különféle tartalmakat. A TRILUMINOS kijelző szélesebb színpalettával rendelkezik és tökéletesen jelenít meg minden egyes színárnyalatot. A Sony Bravia KD-43XG7005 okostelevízió gyönyörűen adja vissza a piros, zöld és kék árnyalatokat, amely nagy kihívást jelent a legtöbb TV számára.

Éld az okostelefonod tartalmait nagyban

Smart Plug & Play technológiának hála csatlakoztathatod a telefonodat (és az USB meghajtódat), hogy nagyban és részletesen élvezhesd a különféle tartalmakat a Sony Bravia KD-43XG7005 TV képernyőjén.

ClearAudio+ a kiváló hangzásért

Ha elbűvölt a tökéletesen éles kép, akkor a kifinomult hangzás sem fog hidegen hagyni. A ClearAudio+ móddal a Sony Bravia TV-k tisztább hangzást nyújtanak, függetlenül attól, hogy épp mit nézel.

Csatlakozás a YouTube-hoz egyetlen gombnyomással

A Youtube csatornához való egyszerű csatlakozásról a Sony Bravia praktikus távirányítója gondoskodik. Lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt felcsatlakozz a webre, hogy videókat és klippeket nézz.

Praktikusan elrejtett kábelek

A Sony Bravia KD-43XG8096 összes kábelét állvány rejti el, a mellékelt kábelrögzítő pedig a helyükön tartja azokat.

Sony Bravia KD-43XG7005

Élvezd a zenét, akár a moziban

A kifinomult S-Force Front Surround technológiával teljes mértékben a moziban megszokott hangélményben lehet részed. Ez természetesen nagyban hozzájárul a vizuális élmény növeléséhez.

Sony Bravia KD-43XG7005

Sima akciójelenetek

A Motionflow ™ XR technológia révén a jelenetek gyorsabban frissülnek, így a gyorsan mozgó akciójelenetek simábban, homályosodás nélkül jelennek meg.

Sony Bravia KD-43XG7005

TV = digitális rekorder? Miért ne!

Ezzel a funkcióval a TV műsorokat bármikor külső meghajtóra mentheted. Filmnézés közben csak nyomd meg a felvétel gombot, és kész is.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    97 cm Kész!
    Magasság
    63 cm Kész!
    Mélység
    26 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    57 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,7 cm Kész!
    Tömeg
    10,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×100 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    A televízió lábszélességet szeretném tudni ( (65x35 cm-es asztalom van). Köszönettel, Oláh Ádám

    Kérdések és válaszok: 43" Sony Bravia KD-43XG7005
    Kiegészítők: 43" Sony Bravia KD-43XG7005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sony Bravia KD-43XG7005. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Sony Bravia KD-43XG7005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KD-43XG7005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KD-43XG7005.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ