Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

43" Sony Bravia KDL-43W805C

Termékkatalógus
43" Sony Bravia KDL-43W805C
4,5 9 értékelés
Televízió ANDROID SMART 3D LED átlója 108 cm, Motionflow XR 800Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 4x HDMI, 3x USB, SCART, LAN, CI +, MHL, otthoni hálózat, WiFi, HbbTV böngésző, Energ. Osztály A +
Kód:  WS1043l3 Termékszám:  KDL43W805CBAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Sony Bravia KDL-43W805C


Nézd, milyen jól tudnak nézni TV


A fejlett technológiák teszik, amire néz élesebb, egyenletesebb és reálisabb, a különbség BRAVIA világos. Elegáns design hangsúlyozza a vékony alumínium keret biztosítja minden stílusban életterét.

Merüljön el a tartalom nem jelenik meg a Full HD és élvezze a televízió műsorok, alkalmazások, videók, játékok és így tovább.Sok technológia kifinomult kép és hang hangulatát idézik kiváló mozi a nappaliban.


BRAVIA együtt Android TV

A smart TV máris okosabb. Minden, amit szeretnek csinálni a smartphone vagy tabletta, élvezni több nagyképernyős BRAVIA. Integrált hang keresés gyors és intuitív Egy Flick Entertainment, akivel van kéznél a kedvenc tartalmakhoz és irányítja az összes funkciót. Hozzáférés a Google Play Store alkalmazások, és felajánlotta teszi Sony TV egy igazi multimédiás központ. 

Televízió kompatibilis a Google Chrome Cast, amely lehetővé teszi, hogy megosszák filmeket, sorozatokat és fotókat a laptop vagy mobil eszközön futó Android vagy iOS.


A bővülő köre kiegészítők

Csatlakozás TV tartozék és az életed még. Gamepad Csak csatlakoztassa a TV-t és a kedvenc játékokkal játszani egy nagy képernyőn, anélkül, hogy vesz egy játékkonzol. Akkor vezeték nélkül csatlakozni akár 4 vezérlő.

Ha azt szeretnénk, hogy a TV a nappaliban számítógép, csatlakoztassa a vezeték nélküli billentyűzet, all-in-one, amely segít böngészhetünk az interneten, a tartalom keresés és vezérlő alkalmazások. Ez megnyit egy teljesen új módon használja a nappaliban. A kiegészítők széles választékának ez folyamatosan bővül. 


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Bravia KDL-43W805C

Lenyűgöző részletek bármilyen forrásból

Sony technológia nagy teljesítményű képfeldolgozás fokozza a felbontás minden egyes pixel. Egyes részei minden egyes jelenetet elemezzük, és illeszkedik a különleges képet tárol. Zajcsökkentő technológia az X-Reality PRO csökkenti a különböző típusú zaj analóg és digitális TV-jelek, DVD és Blu-ray Disc és még a digitális fotók.


Merülj 3D akció

Élvezze a kompatibilis Blu-ray filmek, televíziós és internetes videók 3D kép tartalmazó finom részleteket. Nézd meg a képet, természetes mélységélesség és megmártózni a sportközvetítéseket, filmeket és játékokat, mint még soha.

Ön is csatlakozni a 3D Blu-ray Disc és élvezheti a továbbfejlesztett 2D videót szimulált 3D mélységélesség ékezetes részleteit és egy jobb minőségű képet a képernyőn.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Motionflow XR sima kijelző akciójelenetek

Élvezze a sima és éles részleteket még a gyorsan mozgó jelenetek a Motionflow XR. Ez az innovatív technológia létrehoz és beszúr extra felvételeket az eredeti is. Összehasonlítja a legfontosabb tényező, hogy számos vizuális képeket, majd kiszámítja a másodperc töredéke alatt, amikor a szekvenciák hiányoznak esemény.

Režimy zahrnují také vkládání černého záběru, který zajistí opravdu filmový obraz bez rozmazání.


Google Cast: Kényelmes lejátszási más eszközökön

BRAVIA támogatása Google Cast *, így könnyen át kedvenc szórakoztató a YouTube vagy a Pandora a saját eszközeiket a lenyűgöző BRAVIA képernyő. Használhatja eszközökön futó Android vagy iOS vagy notebook.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

A One-Flick Szórakozás

Segítségével a világ tartalmak gyors és intuitív felületen BRAVIA. Mozgassa az ujját felfelé, akkor lehet keresni az ajánlatot televízió, internetes videók, alkalmazások, képek vagy egyéb kívánt tartalom érhető el lefelé haladva további funkciók, amelyek kiterjesztik a felügyeleti képességek.

Egyedi távoli Egy Flick lehetővé teszi a gyors és intuitív kezelőszervek, hogy nem zavarja, miközben nézi.


Megható, megtekintésére és megosztására keresztül NFC

Csak érintse meg az okostelefon vagy tablet Xperia NFC-képes TV távirányító és vezeték nélkül tükrözi a képernyőn egy lenyűgöző BRAVIA. Nem kell semmilyen bonyolult beállítás - azonnal élvezheti a gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot, és még küldeni a képeket megjeleníteni a BRAVIA TV Full HD natív felbontást.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Kapcsolja be a TV-be a digitális felvevő: USB HDD felvétel

Mentsd el a kedvenc TV-műsorait egy külső USB merevlemezt, és játszani velük, ha ez megfelel neked. USB HDD felvétel funkció lehetővé teszi, hogy digitális adások vételéhez egy érintés vagy elveken alapuló időzítő a csatlakoztatott USB HDD akár 2 TB.

Miközben nézi, csak nyomja meg a felvétel gombot. A rögzítés automatikusan leáll, ha a program befejeződik.


Vékony kialakítás alumínium könnyű falra szereléshez

Vékony kialakítás könnyen elfér a nappali és megkönnyíti lóg a falon. A képernyő egy keskeny keret, amely tovább erősíti az alumínium keretes és minimalista. Így töltheti szórakozást a kép szinte széltől szélig. Ez egy tökéletes kombinációja a forma és a funkció, így a magával ragadó vizuális élményt.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Sony Bravia KDL-43W805C

Made hallgatni: Clearaudio mód +

Hang olyan élénk, mint a képen. Clearaudio + technológia lehet hangolni a hangot a TV kényszerítő érzelmileg gazdag tapasztalatokat, hogy látszólag körülveszi. Zenét hallgatni, párbeszédek és térhatású hangok egyértelműbb és egyértelműen nem számít, mit néz.

Hangszóró Bass Reflex technológiát termel tiszta, gazdag hangzást tiszta magas után hatalmas mélységben. 

Kompletní specifikaci naleznete na stránkách SONY.
  * A televízió megköveteli elfogadása a Felhasználási feltételek és Adatvédelem.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Fényérzékelő Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,2 cm Kész!
    Magasság
    60,2 cm Kész!
    Mélység
    17,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    56,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,9 cm Kész!
    Tömeg
    11,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" Sony Bravia KDL-43W805C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sony Bravia KDL-43W805C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Sony Bravia KDL-43W805C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KDL-43W805C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sony Bravia KDL-43W805C.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ