30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

43“ TCL 43P610

Termékkatalógus
43“ TCL 43P610
3,5 4 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 109cm, 4K Ultra HD, CMR 1500 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10 és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, DLNA, gamer mód, Netflix, Amazon Alexa, Linux operációs rendszer, 200×200 VESA, 16 W hangszóró, F energiaosztály
Kód:  WK690b7c3b Termékszám:  43P610 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43“ TCL 43P610

Élvezd a minőségi képeket 4K felbontásban,  HDR-rel

A TCL 43P610 kialakítása vékony és letisztult, képminőség szempontjából pedig magas, 4K HDR felbontásra számíthatsz anélkül, hogy akár egyetlen részletről is lemaradnál. Az okos TV egyszerű hozzáférést biztosít Smart TV 3.0 intelligens környezetben található tartalmakhoz.

4K HDR: Csúcskategóriás kontraszt, szélesebb színpaletta és részletekkel teli kép

A TCL 43P610 TV rendkívül magas képminőségéről a magas, 4K felbontás és a HDR vagy High Dynamic Range - magas dinamikus tartományú - szabvány gondoskodik. Ez az Ultra HD legújabb képminőségi szabványa. Ez a standard magasabb kontrasztot és változatosabb színpalettát kínál a megjelenítéshez, ezáltal a TCL 43P610-en úgy láthatod a részleteket, mint még soha ezelőtt.

Micro Dimming: A kontraszt és a fényerő precíz szabályozása a TCL 43P610 TV teljes képernyőjén

A Micro Dimming funkció elemzi a képet és külön zónákra osztja azt, amelyből körülbelül száz jön létre. A TCL 43P610 TV képernyőjének egyes zónáiban a fényerő és a kontraszt külön szabályozható, amely jobb mélységet és dinamikát eredményez, továbbá hozzájárul a részletek kiemeléséhez. Ez a funkció különösen az esti filmezősök számára és a sötét jelenetek során tesz jó szolgálatot.

Élvezd a TCL 43P610 TV HDR élményét az SDR tartalmak lejátszásakor, és emeld a HDR-t a következő szintre a SMART HDR funkció segítségével

A SMART HDR a mesterséges intelligencia (AI) formájában működik, amely lehetővé teszi a tartalom dinamikus elemzését és az egyes jelenetek külön-külön történő beállítását a nagyobb részletesség érdekében. A TCL 43P610 okos TV-n a jobb renderelésnek köszönhetően jobb részletek tűnnek ki a sötét jelenetekben, a világos jelenetekben pedig a világos és fényes háttérrel rendelkező tárgyak sem tűnnek el. A SMART HDR lehetővé teszi az "átlagos" SDR tartalmak minőségének fokozását is azáltal, hogy HDR-képessé alakítja át azokat a tartalmakat, amelyhez precízebb fényerőt és kontrasztot, valamint szélesebb színpalettát használ.

A TCL 43P610 a Dolby Audio-val erőteljesebb és tisztább hangzást nyújt

A Dolby a mozikban és az audiovizuális területeken általában a minőséget és a fejlődést jelzi. A TCL 43P610 a Dolby Audio technológiával tiszta, kiváló minőségű és térhangzást biztosít, amely magával ragad bármely tartalom nézésekor.

SMART TV 3.0 rendszer az egyszerű tájékozódásért és a tartalmakhoz és alkalmazásokhoz történő hozzáférésért

A Smart TV 3.0 egy egyszerű és letisztult rendszer, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasd le kedvenc tartalmaidat a TCL 43P610 TV-n. A világ legelterjedtebb és legnépszerűbb videószolgáltatói, mint például a Youtube és a Netflix a Smart TV 3.0 környezetben közvetlenül az alapmenüből érhető el, a TV+ App Store-ból pedig akár továbbiakat is tölthetsz le.

Amazon Alexával nem fogsz elveszni az okosvilágban* (Works with Alexa)

Amazon Alexa egy intelligens asszisztens-szolgáltatás, amely a hangutasításaidat dolgozza fel. A hangod alapján keresi meg az információkat a TCL 43P610-en keresztül, hozzájárul az okosotthonod és az alkalmazások működtetéséhez, lejátssza kedvenc tartalmaidat a TV-n, és még sok egyébre is képes.

*A kompatibilitás az Amazon Alexával lehetővé teszi Amazon Alexa eszközeid használatát, beleértve az Amazon Echo-t, Echo Dot-ot, Echo Show-t, Echo Spot-ot és az Echo Plus-t (külön megvásárolandó), a televízió szabályozásához. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás egyes országokban és régiókban nem érhető el.


NETFLIX: Hozd ki a legtöbbet új TCL 43P610 TV-dből a 4K HDR magas minőségű tartalmak segítségével

A Netflix az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb tartalommegosztó szolgáltatás. Kiváló képminőséget (akár 4K HDR) és lenyűgöző választékot kínál, amelyek közül számosat a Netflix saját maga gyártott. Ez a filmipar egy teljesen új szemlélete. Szinkronizált és helyi feliratú tartalmakat is nyújt, amelynek köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót. A TCL P610 lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átadd magad a 4KHDR támogatásnak és a finom részletekkel és lenyűgöző kontrasztokkal teli, minőségi képmegjelenítésnek.

YOUTUBE: Rengeteg tartalom most már magas, 4K HDR minőségben

A Youtube szintén a világ egyik legnépszerűbb videómegosztó szolgáltatása. A TCL 43P610 TV-vel akár 4K UHD HDR felbontásban is nézhetsz tartalmakat a YouTube-on. A T-Cast alkalmazás Android vagy iOS mobileszközök számára is elérhető a YouTube tartalmak vezeték nélküli megosztásához a TCL 43P610 TV képernyőjén, ráadásul a mobileszközökkel akár szabályozhatod is a készüléket. A T-Cast alkalmazást ingyen letöltheted az Androidos Play Store-ból vagy az iOS-es App Store áruházból.

T-Cast: Komplex alkalmazás a TCL-től a tartalommegosztáshoz és a TV mobileszközökkel történő vezérléséhez

A T-Cast (újabb nevén T-Cast MagiConnect) egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a különféle tartalmak, mint például fényképek, zenék és videók mobileszközökről történő, vezeték nélküli megosztását a TCL 43P610 TV képernyőjén. Ha nincs kéznél hagyományos távirányító, a TCL 43P610 TV-t egyszerűen a mobileszközök segítségével is szabályozhatod. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Play Store / App Store áruházakból

A TCL 43P610 vékony és elegáns külsővel hódít

A TCL 43P610 könnyedén bármelyik helyiség részévé válik. Vékony és időtlen megjelenésének köszönhetően bútorokra és a falra is helyezhető. Az elegancia és a funkcionalitás páratlan kombinációja.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    44 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    61 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    44 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    61 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,5 cm Kész!
    Magasság
    62 cm Kész!
    Mélység
    24,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    56,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,4 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    75,6 cm Kész!
    Tömeg
    7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43“ TCL 43P610 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" TCL 43P610. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" TCL 43P610. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P610. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P610.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ