AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

43" TCL 43P615

Termékkatalógus
43" TCL 43P615
Televízió - SMART ANDROID LED, 109cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 1500 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, hangszóró 16W, Dolby Digital AC4, F energiaosztály
Kód:  WK690b7c3c Termékszám:  43P615 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" TCL 43P615

TCL 43P615 magas 4K HDR képminőséggel, számos funkcióval, karcsú kivitelezéssel

A TCL 43P615 képminősége a 4K HDR támogatással teljesül be igazán. A SMART HDR segítségével a mesterséges intelligencia alapú TV tovább javítja és a hagyományos SDR tartalmakat HDR-re alakítja át. Az Android TV egy olyan operációs rendszer, amely a Play Store tartalmaknak és alkalmazásoknak köszönhetően hatalmas szórakoztató kínálattal rendelkezik. Még olyan játékokat is kínál, amelyekkel játszhatsz a mellékelt kontrollerrel vagy Bluetooth gamepaddal. A tévé beépített Google Asszisztens és hangsegéd támogatással rendelkezik. Ezeket a lehetőségeket nyújtja a TCL 43P615 tévékészülék vékony és keskeny házában, amely rendkívül elegáns, és bármely belső térben kitűnik. 

4K HDR: 4K nagy felbontás HDR-rel a jobb fényerőért, kontrasztért, színskáláért és a finomabb részletekért

HDR vagy High Dynamic Range szabvány Ultra HD minőségben. A TCL 43P615 képe nagyobb kontraszttal és a színek szélesebb spektrumával jelenik meg, így lenyűgözően részletes és élethű élményt nyújt. A magas 4K felbontással kombinálva valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

A TCL 43P615 a SMART HDR-rel bármit átkonvertál HDR-re és javítja magát a HDR-t is

Míg a HDR tartalmak ma már megtalálhatók a Netflixen, a YouTube-on, a 4K Ultra HD filmek esetében, játékokban és TV műsorokban, addig az SDR (Standard Dynamic Range) tartalmak még mindig nagy arányban fellelhetők például a hagyományos TV műsoroknál. A TCL SMART HDR algoritmusa lehetővé teszi a nézők számára, hogy még ezt az átlagos tartalmat is HDR jellemzőkkel élvezhessék, jobb színpalettával és kontraszttartománnyal. A HDR tartalmak esetében a Smart HDR tovább javítja a sötét és világos jelenetekrészletességétazáltal, hogy folyamatosan dinamikusan alkalmazkodik az egyes jelenetekhez. Mindez a mesterséges intelligencia (AI) erején alapul.

Micro Dimming a még jobb fényerő és kontraszt érdekében

A Micro Dimming funkció lehetővé teszi a TCL 43P615 képminőségének további fejlesztését a fényerő és a kontraszt részletesebb kezelésével. A TCL TV képernyőjét körülbelül 100 független zónára osztották fel, ahol a fényerő beállításával nagyobb részletgazdagságot érnek el, a jelenet sötét részei sötéten is maradnak, a fényerőt pedig oda irányítják, ahol arra szükség van.

TCL 43P615 Dolby Audio-val a minőségi hangzásért

Az egész film- és audiovizuális iparág elismeri a Dolby Laboratories társaságot a kép- és hangvilág valódi szakértelmeként és innovátoraként, akik folyamatosan magasabbra teszik a minőség mércéjét. A TCL 43P615 készüléke tehát Dolby Audio-val gondoskodik a kiváló minőségű, térhatású és tiszta hangzásról bármilyen műfajú és típusú tartalomnál.

Android TV: A legszélesebb körben használt okostévé platform, hihetetlenül sokféle lehetőséggel

Az Android TV a Google Play áruháznak köszönhetően játékok és tartalmak hatalmas választékát kínálja. A legnépszerűbb szolgáltatások, mint például a Netflix és a YouTube megtalálhatók közvetlenül a TV alap menüjében, emellett további alkalmazásokat szerezhetsz meg a Play Store áruházból. A TCL 43P615 tévéhez csatlakoztathatsz gamepad-et a játékhoz a remek szórakozás érdekében. A legfejlettebb multimédialejátszók, mint például a VLC vagy a KODI is rendelkezésedre állnak. Az Android TV TCL 43P615 beépítettGoogle Home és Google Asszisztens szolgáltatásokat is kínál. Így az információkra és a tartalmakra a hangoddal is rákereshetsz, sőt még a kicsik is könnyen megtalálhatják kedvenc meséiket anélkül, hogy a virtuális billentyűzeten kellene gépelniük. A hangfunkciók eléréséhez használhatod a T-Cast alkalmazást az Android és iOS mobileszközökön, vagy szerezd meg a beépített mikrofonnal ellátott RC802V intelligens Bluetooth távirányítót.

A Google Asszisztens lesz az intelligens társad az Android TV világában

Kérdezz a TCL 43P615 televíziótól bármit. Adj neki utasításokat és feladatokat. A Google Asszisztens rengeteg feladatban lesz a segítségedre és a tanácsodra.

Alexa elkalauzol az okostévék világában

Az Amazon Alexa egy hangsegéd szolgáltatás, az intelligens társad és mentorod. Zenét játszik, híreket ad le, megjeleníti az időjárást, segít az intelligens otthon működtetésében és még sok másban.

A TCL 43P615 támogatja a NETFLIX-et magas, 4K HDR minőségben


A Netflix az egyik legnépszerűbb tartalomforrás. Sok film, tévésorozat és dokumentumfilm vár Rád, közvetlenül a Netflix-ről és számos helyi és egyéb tartalom formájában. Hazánkban egyre népszerűbbé válik, nemcsak maguknak a tartalmaknak köszönhetően, hanem a helyi nézőközönséghez való hozzáállásuk miatt is, mivel számos tartalomhoz elérhető a felirat és a szinkronizálás is. Továbbá a Netflix szolgáltatással élvezheted ki maximálisan a TCL 43P615 képminőségét, mivel 4K tartalmakat kínál HDR támogatással. Próbáldkia Netflix-et egy hónapig ingyen.

YOUTUBE: Tekintsd meg magas, 4K HDR minőségben

A YouTube-on mindenki megtalálja a számára megfelelő tartalmat. A TCL 43P615 készülékkel ráadásul kényelmesen kereshetsz a YouTube videók között a hangoddal is. Ezt a funkciót még a legkisebbek is imádni fogják, hiszen így például könnyen megtalálhatják kedvenc rajzfilmjüket. A hangalapú kereséshez használhatod a T-Cast alkalmazást a mobileszközökön, amely ingyen elérhető Android készülékekhez a Play Store áruházban és iOS-ra az App Store-ban, vagy megvásárolhatod az intelligens Bluetooth RC802Vtávirányítótbeépített mikrofonnal az igazán kényelmes vezérléshez. A T-Cast alkalmazással a YouTube tartalmakat is megoszthatod az okostévén. A YouTube 4K UHD HDR minőséget is kínál, így a legtöbbet hozhatod ki az új tévéből, amely így valóban bámulatos élményt nyújt.

A TCL 43P615 támogatja az Amazon Prime Video-t

Egy különösen külföldön népszerű tartalomszolgáltató, amely azonban itthon is hírnevet szerez magának. Számos tartalmat kínál közvetlenül az Amazonról feliratozással vagy szinkronizálással is.

Egyszerű és praktikus kialakítás, lenyűgöz vékony és elegáns kialakításával

A TCL 43P615 számos lehetőséget kínál egy vékony házban. Egyesíti a funkcionalitást és az eleganciát, és bármilyen belső térbe remekül illik, mivel elhelyezhető a bútoron vagy a falra is akasztható.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    46 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    68 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    46 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    68 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,5 cm Kész!
    Magasság
    62 cm Kész!
    Mélység
    22,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    56,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,4 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    81,1 cm Kész!
    Tömeg
    7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" TCL 43P615 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" TCL 43P615. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" TCL 43P615. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P615. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P615.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ