ApF HU DJI MPLA312749 ,MPLA312748

43" TCL 43P616

Termékkatalógus
43" TCL 43P616
4,6 30 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 109cm, 4K Ultra HD, PPI 1500 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10 és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, Android operációs rendszer, 200×200 VESA, 16 W hangszóró, Dolby Digital AC4, F energiaosztály
Kód:  WK690b7c4 Termékszám:  43P616 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" TCL 43P616

TCL 43P616 magas, 4K HDR képminőséggel és széles választékkal, karcsú formatervezéssel 

A TCL 43P616 televízió képminősége a 4K HDR formátum támogatásának hála valóban kiemelkedő. A mesterséges intelligencián alapuló SMART HDR segítségével a HDR TV tovább fokozza és át is konvertálja a szabvány SDR tartalmakat HDR tartalommá. Az Android TV operációs rendszerén rengeteg szórakoztató tartalmat találsz a Google Play áruházban alkalmazások és egyéb tartalmak formájában. Egyes játékok is elérhetőek, ha csatlakoztatsz a tévéhez egy joystick-ot vagy Bluetooth játékpadot. A TCL 43P616 televízió emellett beépített Google Assistant alkalmazással és a hangsegédek támogatásával is rendelkezik. Az információkra a saját hangoddal is rákereshetsz. Mindezt az opciót kínálja a TCL 43P616 televízió keskeny és karcsú formatervezésével, amely igazán stílusos és feldobja bármilyen belső helyiség megjelenését.

4K HDR: magas 4K HDR felbontás jobb fényerővel és kontraszttal, szélesebb színválaszték és részletgazdag kép

A HDR vagy High Dynamic Range standardnak számít az Ultra HD tartalom esetében. Ez teszi lehetővé a TCL 43P616 okos televíziónak, hogy nagyobb kontraszttal és szélesebb tartományú színekkel dolgozzon a lenyűgözően részletes és élénk nézői élmény eléréséhez. A 4K felbontással kombinálva igazi kényeztetés a szemnek.

A TCL 43P616 SMART HDR-t használ, amely bármit átkonvertál HDR-ré, és javítja a HDR-t is

Manapság a HDR tartalmakat megtalálod a Netflix és YouTube platformokon, gyakoriak a 4K Ultra HD filmek, sorozatok és játékok is, azonban a tartalmak még mindig nagy része SDR formátumban érkezik (Standard Dynamic Range), mint például a hagyományos TV műsorszórás. A TLC SMART HDR algoritmusa lehetővé teszi a nézőknek, hogy még ezt a szabványnak számító tartalmat is HDR minőségben élvezhessék jobb színpalettával és kontraszttartománnyal. A HDR tartalmak esetében pedig a Smart HDR funkció még inkább fokozza az egyes sötét és világos jelenetek részletességét azáltal, hogy folyamatosan dinamikusan igazítja azt minden egyes jelenetben. Mindez pedig a mesterséges intelligencia (AI) teljesítményének tudható be.

Micro Dimming a jobb kontraszt és fényerő érdekében

A Micro Dimming funkció lehetővé teszi, hogy még tovább javítsd a TCL 43P616 televízió képének minőségét a kifinomult fényerő és kontraszt elérésével. A TCL televízió képernyőjét körülbelül 100 egymástól független zónára osztották fel, amelyben a fényerőt a nagyobb részletesség érdekében szabályozza a készülék, így a sötét jelenetek sötétek maradnak, a fény pedig pont ott hat, ahol szükség van rá.

Dolby Audio a minőségi hangzásért

Az egész film- és audiovizuális ipar elismeri a Dolby laboratóriumot, mint a videó és audió területek professzionális és innovatív szakértőit, akik folyamatosan még magasabbra teszik a minőség mércéjét. Pontosan ezért a Dolby Audio a garancia a TCL 43P616 televízió minőségi, térhatású és kristálytiszta hangzására bármilyen műfaj vagy megtekintett tartalom esetében.

Android TV: A legnépszerűbb okos TV platform lenyűgözően sokoldalú lehetőségekkel

Az Android televízió rengeteg alkalmazást és játékot biztosít a Google Play áruházzal. Az olyan népszerű szolgáltatásokat is megtalálod a televízión, mint a Netflix vagy a YouTube, illetve más alkalmazásokat is fellelhetsz a Play Store áruházban. Csatlakoztathatsz a TCL 43P616 tévéhez egy játékpadot is a szórakoztató játékélményért. Rendelkezésedre állnak a legfejlettebb multimédia lejátszók, mint például a VLC vagy a KODI. A TCL 43P616 televízió emellett beépített Google Home és Google Assistant alkalmazásokkal rendelkezik. Az információkra a hangoddal is rákereshetsz. A gyerekek rákereshetnek a mesékre anélkül, hogy ismerniük kellene az ábécé betűit a virtuális billentyűzeten. A hangsegéd funkciók eléréséhez használhatod a T-Cast alkalmazást az Android és iOS mobileszközökön vagy megvásárolhatod az RC802V okos Bluetooth távirányítót beépített mikrofonnal.

A Google Assistant lesz az intelligens társad az Android TV világában

Kérdezz bármit a TCL 43P616 televíziótól, adj neki parancsokat és feladatokat. A Google Assistant számos feladatban segít és tanácsokkal lát el.

Az Alexa lesz a segéded az okos TV birodalmában 

Az Amazon Alexa egy hangsegéd szolgáltatás, az okos asszisztensed és mentorod. Lejátssza számodra a televízión a zeneszámokat, a híreket, megjeleníti az időjárást és segít az okos otthon működésében is.

NETFLIX: Tekintsd meg 4K HDR minőségben


A Netflix* az egyik legnépszerűbb platform különféle tartalmakkal. Sok film és sorozat illetve dokumentumfilm elérhető rajta, amelyek közül sok a Netflix saját gyártású alkotás és sok helyi illetve más tartalom is, amely mind csak rád vár. Nem csak a remek alkotások miatt egyre népszerűbb az országunkban, hanem amiatt, is hogy megpróbálnak kedvezni a helyi közönségnek a feliratos és szinkronos tartalmakkal. Összességében a Netflix az egyik legjobb módja, hogy kihozd a maximumot a TCL 43P616 készülék képminőségéből, hiszen 4K tartalmakat kínál HDR támogatással. Próbáld ki a Netflix szolgáltatást egy hónapig ingyen.

YOUTUBE: Nézd 4K HDR minőségben

A YouTube platformon mindenki megtalálja a neki tetsző tartalmakat. Sőt, a TCL 43P616 televízión kényelmesen kereshetsz rá a videókra a YouTube-on a saját hangoddal. Még a legkisebbek is hamar megszeretik ezt a funkciót, hiszen ennek segítségével könnyedén megtalálják a kedvenc meséiket. Használhatod a T-Cast szolgáltatást a hangalapú kereséshez mobileszközökön, amely ingyenesen elérhető az Android és iOS operációs rendszerekre a Play Store és az App Store áruházakban. Emellett megvásárolhatod az RC802V okos Bluetooth távirányítót beépített mikrofonnal. A T-Cast alkalmazás ideális választás a tartalmak megosztásához a YouTube platformról az okos televízióra. A YouTube-on is elérhető a 4K UHD HDR képminőség, amellyel a legtöbbet hozhatod ki az új TV készülékedből, ez igazi kényeztetés a szemnek.

Amazon Prime Video

A népszerű tartalmak tárháza különösen külföldön, azonban már itt is megvetette a lábát. Rengeteg az Amazon által gyártott tartalmat biztosít, néhány ezek közül pedig magyar szinkronnal vagy felirattal is elérhető.

Egyszerű és praktikus kialakítás, lenyűgöz vékony és praktikus megjelenésével

A TCL 43P616 egy TV készülék rengeteg opcióval és karcsú formatervezéssel. A funkcionalitás és a stílus remek kombinációja, amely bármely belső térbe illik, hiszen felszerelheted a falra vagy elhelyezheted egy bútoron is.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    46 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    68 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    46 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    68 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    97 cm Kész!
    Magasság
    62,3 cm Kész!
    Mélység
    18,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    57,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    80,2 cm Kész!
    Tömeg
    7,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" TCL 43P616 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" TCL 43P616. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" TCL 43P616. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P616. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" TCL 43P616.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ