A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

46 "BenQ SL461A

Termékkatalógus
46 "BenQ SL461A
Nagyformátumú kijelző E-LED, PID 4000: 1, 500cd / m2, 6.5ms GTG, 1920x1080 Full HD, HDMI, DVI-D, VGA, DisplayPort, RS232, RJ45 port, OPS, PIP, 2x 10W hangszóró, VESA 200x200 / 400x200 / 400x400
Kód:  WT230l Termékszám:  9H.F08PT.NE4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

46 "BenQ SL461A

BenQ SL461A egy modern professzionális LED kijelző, amelyet az értékesítés és a merchandising jeleníti meg öröm. SL461A egy olyan eszköz, speciálisan az úgynevezett. digitális jelzések vagy digitális signage, amelynek célja a közterületek. Ideális bemutató termék információk, marketing üzeneteket és más tartalmakat az ügyfelek - és egy tökéletes vizuális minőséget, hogy biztosan soha nem fog elfelejteni. Felhasználva a legjobb technológia is alkalmas a folyamatos működés, így megosztása fontos információkat soha nem ér véget.

legfontosabb jellemzői

  • USB bemenet lejátszását audio-vizuális tartalom
  • OPS szabványos, a szállítás nagyobb skálázhatóságot, rugalmasságot és frissítse alacsonyabb költséggel
  • Lehetőség folyamatos működés 24/7
  • PIP / PBD
  • Vezérlés RS232 / LAN
  • Lehetőség létrehozni videó falak akár 8 kijelzőt nélkül birtokló videojel osztó
  • Full HD felbontás tökéletesen éles videó mindenkor
  • Beépített hangszórók teljesítménye 2 x 10 W
  • HDMI, DVI és DisplayPort modern sávszélessége 10,8 Gb / s az egyszerű csatlakoztatás példa. számítógépek
  • Lehetőség, hogy csatolja a falra VESA szabvány

Sharp kép - tájkép vagy portré

Köszönhetően a Full HD felbontás, akkor biztos lehet benne, hogy a bemutató mindig tökéletesen éles. Ráadásul - a rugalmasság növelése, akkor lehet használni a készüléket álló és fekvő, míg az energiatakarékos LED háttérvilágítás biztosítja, hogy lesz gazdaságilag hatékony, amennyire csak lehetséges, miközben mindig világos képet ad a természetes színek.

Készítsen hatásos videofal

A látványos bemutatása cégek mi is nagy hangsúlyt fektetünk és SL461A

áll, hogy segítsen Önnek pontosan ezt teszi - egyszerűen csatlakoztassa nyolc további kijelzők SL461A - és a bemenet DVI, VGA és DisplayPort képes lesz a forrást az analóg és a digitális források, a mindig eredményez mindig jól néz ki. Hála a szuper vékony káva, az ügyfelek fogják szó lenyűgözött a látványos képet, és az adatokat, vagy a termék bemutatók és természetesen nem marad figyelmen kívül.

Kezelése az eszközöket távolról

Az intelligens rendszer a hálózaton keresztül van a berendezés mindig tökéletesen kézben. Ezen túlmenően a nagyobb kényelem, kínál további praktikus funkciók, mint integráció tervezési rendszerek, e-mailben értesítik a felmerülő problémákat, központi felügyelet és irányítás, valamint a képesség, hogy könnyen kikapcsolni a nem használt eszközök, így a megtakarítás jelentős mennyiségű felmerült fogyasztani energiát.

10 bites panel kérjük a szem

kijelző alapszíneket most 10bit, amely egyesíti 1073700000 színeket. Ez biztosítja a sima és gazdag képet, látható sávok, amelyek segítségével hatékonyan megjeleníteni a tartalmat - mindig ragyogó színvisszaadás. Élvezze a lenyűgöző színátmeneteket és mindig tiszta és élénk színeket, hogy a vásárlók értékelni fogják megfelelően.

Paraméterek

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
245 W Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
245 W Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 46 "BenQ SL461A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" BenQ SL461A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 46" BenQ SL461A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 46" BenQ SL461A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 46" BenQ SL461A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ