30 dnů na vrácení Rapture

46 "Philips BDL4678XL

Termékkatalógus
46 "Philips BDL4678XL
Nagyformátumú kijelző SVA, D-LED, 3500: 1, 16: 9, 500cd / m2, 8ms, Full HD 1920x1080p, HDMI, DVI-D, VGA, CVBS, BNC,
Kód:  WC143a Termékszám:  BDL4678XL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

46 "Philips BDL4678XL

A szörnyű videó falával vonzza a közönséget. A lenyűgöző kép vizuális élményt nyújt, amelyet a vendégek nem fognak elfelejteni . Az X-sorozatot prémium képekkel és funkciókkal látták el, hogy könnyen illeszkedjenek egy videofali mátrixhoz anélkül, hogy költséges külső berendezést kellene használniuk. Ugyanilyen fontos a minimális keret. Megérdemli a kijelzők egymás mellé és egymás fölé illesztését, egy hatalmas képalkotó felület létrehozásával. Számos fejlett megoldás felgyorsítja a konfigurációt, megkönnyíti a karbantartást és biztosítja a hatékony működést.

Megtalálja a nézőt

Az IPS kijelző élénk színeket kínál, hogy azonnal felhívja a figyelmet . Nem számít, hogy hol áll a néző. Különösen széles látószöggel a monitor szinte bármilyen szögben megtekinthető, anélkül, hogy veszélyeztetné a láthatóságot. Az opcionális kalibrációs készlethez biztosítja a készlet minden kijelzőjének kiegyensúlyozott színét. A fejlett színkalibrációs készlet beállítja a háttérvilágítás fényerejét, szabványosítja a gamma görbét és kalibrálja a kijelzők színvisszaadását.

Főbb jellemzők

  • Úgy tervezték, hogy folyamatosan jelenjenek meg egy videofalban
  • Extra kontraszt a finomabb színskálázáshoz
  • A fixáló keret rendkívüli vékonysága
  • Ugyanez a minőség éles szögben is
  • OPS kompatibilis OPS foglalat OPS kompatibilis médialejátszó
  • A tartalék tartalmat, ha az elsődleges forrás nem sikerül
  • A teljes kijelző flotta távvezérlése (SmartControl)
  • A költségek csökkentése érdekében ellenőrizze a háttérvilágítás intenzitását

Végtelen lehetőségek

Az OPS slot a legnagyobb gesztusnak tekinthető, a kijelzőt átfogó digitális megjelenítési megoldássá változtatja. Ez lehetővé teszi a szükséges hardver frissítését vagy módosítását. A kijelzőt számos modulon keresztül bővítheti az OPS nyíláson keresztül, beleértve a különböző nagy teljesítményű PC-ket, a médialejátszót és más megoldásokat, ahonnan bemutatókat készíthet. Az OPS nyílással sokféle felhasználási forgatókönyv létezik.

Még mindig cselekvésre

Biztos lehet benne, hogy még a fő forrási hiba sem jelenti az információ végét. A FailOver folyamatosan védelmet nyújt a lejátszó vagy számítógépek hibás működésével szemben, ahol készen áll a prezentáció készítésére. Ha a FailOver nem sikerül, a FailOver automatikusan aktiválja a biztonsági másolatot . Ennek eredményeképpen a kijelző a leállást szolgálja, még akkor is, ha módosítania kell a megjelenítési tartalmat.

Intelligens üzenet

Használja a távoli menedzsmentet az összes nyilvános megjelenítés vezérléséhez és szerkesztéséhez a nagy teljesítményű szerszámmal és az RJ-45 vagy az RS-232 segítségével. Az Intelligens vezérlés beállíthatja a videobemenetet, beállíthatja a színbeállításokat, beállíthatja a kijelzőazonosítót videó falak létrehozásakor, és még az egyes kijelzők állapotát is diagnosztizálhatja. Így rendelkezésére áll minden olyan eszköz, amellyel a kijelzőket egy központi helyről kell kezelned.

További információ:

Keret szélessége:
Fel / bal: 3,8 mm
Alsó / jobb: 1,9 mm

Loop Link:
RS232
DVI
Hurokösszekapcsolás IR

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 46 "Philips BDL4678XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" Philips BDL4678XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 46 "Philips BDL4678XL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ