Akvizice ApF HU Rapture

47" EIZO LX470W-BK

Termékkatalógus
47" EIZO LX470W-BK
LCD monitor
Kód:  WL580z7 Termékszám:  LX470W-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

47" EIZO LX470W-BK

LX470W 47 "Full-HD modell az első képviselője a " LX " sorozatú modellnek  (Large Displays), mely adatok kontrol ellenőrzésére, akár röntgen felvételek, vagy interaktív videók lejátszására magas felbontásban alkalmas. 

Bár a monitor a jelenlegi formájában elsősorban orvosi környezetben alkalmas (műtők) , a magas ellenállása és minősége végett, más területeken is alkalmas, mint pld. (videó, fényképek vagy felügyeleti rendszerek 7/24 megtekintésére).
A monitor egy kiváló minőségű LCD-panel típusa IPS Full HD 1920x1080 felbontással és extrém tartományban lévő fényerővel (70-700 cd / m2) rendelkezik, miközben fenntartja a magas kontrasztarányt (1000: 1).

Ezért az is alkalmas adatok ellenőrzése akár távolból is. Köszönhetően a kiváló széles látószögű panelnek a színvisszaadást egyformán fogja érzékelni több felhasználó is, akár különböző távolságból fogják figyelni az adatokat.  

Hála a gyors reakció időnek és alacsony késleltetési időnek a videojel (typ. Input lag = 1 fm) a monitor interaktív képreprodukcióra is alkalmas, például. képek reális reprodukciójára műtőben lévő kamerával. 

Monitor egyedisége a kiváló paramétereken kívül a kiváló kivitelezésben is egyedüláló. 
Igazoltan a nedves környezetben is alkalmas a működésre, IP54 szerint . Ezért biztonságosan használható olyan környezetben is, ahol egyébként víz által kár érheti a képernyőt. A gyakorlati jellemzője a tervezésben a további integrált USB csatlakozó jellemzi ami kényelmes USB kapcsolatot jelent. Kellemes tulajdonságai közé tartozik a fogyasztás. Ez a többi monitorhoz és méreteihez képest ellenére, körülbelül a fele.

Monitor sokoldalúságát a rengeteg digitális és analóg bemenetek a professzionális HD-SDI, HDMI és DVI-I bemenettől kezdve, az analóg D-sub 15, S-Video, Composite és YPbPr-ig. A monitort kritikus, vizes környezetben is használható a védő "üveg"-nek köszönehetően, mely megakadályozza a víz behatolását (IP54). A monitor orvosi eszköznek van igazolva (orvosi műtők) (CE -Medical Device Directive).

Műszaki adatok:

Kijelző funkciók:
Képarány: 16: 9
Pontköz: 0,542 x 0,542 mm
Látható terület: 1040 x 585 mm (Sz x M)
Látószög: 178 ° / 178 ° (vízszintes / függőleges)

Hangrendszer:
1x 0,35 W

Teljesített szabványok:
CE (Medical Device Directive)
TÜV /Ergonomics (including ISO 13485)
EN60601-1, C-Tick, RoHS

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 47" EIZO LX470W-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 47" EIZO LX470W-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 47 "EIZO LX470W-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 47" EIZO LX470W-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 47" EIZO LX470W-BK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ