Rapture Shop roku

48" iiyama ProLite LE4840S-B1

Termékkatalógus
48" iiyama ProLite LE4840S-B1
4,5 2 értékelés
Nagyformátumú kijelző - SVA, LED, 16:9, 4000:1, 350cd/m2, 8ms GTG, FullHD 1920x1080, HDMI, DVI, VGA, RCA, RJ45 (LAN vezérléshez), RS232C, USB 2.0 médialejátszó, 2x 10W hangszóró, VESA 200x200, 400x400mm
Kód:  WA895m5 Termékszám:  LE4840S-B1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

48" iiyama ProLite LE4840S-B1

 

A ProLite LE4840S egy professzionális nagyformátumú LED monitor, fejlett képfeldolgozó technológiával és javított médialejátszási képességekkel az USB segítségével. A 48"-es Full HD felbontású képernyőn a kép mindig tökéletesen éles lesz, akár filmről, szakmai tartalom megtekintéséről vagy kedvenc játékaid játszásáról legyen szó. A magas (4000:1) kontrasztjának köszönhetően az összes szín vibráló lesz és a 8 ms-os válaszidővel a kép nem fog elmosódni még a jelenetek gyors váltakozásánál sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Hatalmas színpontosság a magas kontrasztnak köszönhetően (4000:1)
  • Minőségi megjelenítés oldalról nézve is a modern SVA technológiának köszönhetően
  • USB Playback multimédia lejátszásánál flash meghajtóról vagy belső memóriáról
  • Full HD felbontás a mindig tökéletes élességért
  • VESA-kompatibilis az egyszerű falra szereléshez
  • Továbbfejlesztett csatlakoztatási lehetőség profi szegmensbe
  • Sztereó hangszórók összteljesítménye 2 x 10 W
  • Wake-on-LAN technológia
  • Alkalmas a digitális signage használatához, vagy információs és promóciós tartalom megosztásra

Sokoldalú kijelző lenyűgöző megjelenítéssel

A ProLite LE4840S monitor a legkorszerűbb Commercial Grade SVA technológiával működik, ami garancia a kiváló minőségű megjelenítéshez minden szögből, a nagy fényerősséghez és a kivételes minőségű színskálához. A monitor használható digitális signage-hez is, vagy pedig információs és promóciós tartalmak megjelenítéséhez köztereken. Ehhez nem csak távirányítóval van felszerelve, hanem VESA-kompatibilitással is, amely megkönnyíti a falra szerelését. A képernyő egyszerűen egy olyan sokoldalú eszköz, amely egyesíti a tökéletes vizualitást és a színhűséget minden körülmény között - akár a kényelmes otthonodban vagy a munkahelyeden. 

Továbbfejlesztett csatlakoztatás professzionális használatra

Tekintettel arra, hogy ez egy profi kijelző, több csatlakoztatási opcióval is rendelkezik. A HDMI és DVI foglalatokon kívül klasszikus D-Sub VGA és RCA videó és audió bemenet is található például videókamerák csatlakoztatásához, emellett a berendezés vezérlése távolról is lehetséges az RJ-45 LAN port segítségével, beleértve a Wake on LAN funkciót. A kereskedelmi alkalmazáshoz a soros RS-232 port is készen áll, amely lehetővé teszi a kommunikációt más eszközökkel. Nem feledkezhetünk meg az USB 2.0 portról sem, amely lehetővé teszi a multimédia lejátszását flash meghajtóról. A hab a tortán pedig a 2 x 10 W-os sztereó hangszóró, abban az esetben, ha épp nem tudod használni az audio rendszered külső hangszóróit.

 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
12 h/nap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
12 h/nap Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 48" iiyama ProLite LE4840S-B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" iiyama ProLite LE4840S-B1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 48" iiyama ProLite LE4840S-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 47" iiyama ProLite LE4840S-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 47" iiyama ProLite LE4840S-B1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ