Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

48" Philips BDL4835QL

Termékkatalógus
48" Philips BDL4835QL
Nagyformátumú kijelző - MVA, D-LED, Ambilight, 4000:1, 16:9, 350cd/m2, 8ms, 1920x1080p Full HD, HDMI, DVI-D, D-Sub, USB, 2x10W hangszóró, VESA 400x400, 200x200, M6, távirányító
Kód:  WC144b Termékszám:  BDL4835QL/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

48" Philips BDL4835QL

A Signage Solution sorozatba tartozó kijelző tökéletes megjelenítést biztosít a nagyközönség számára. Ezért eleget tesz a lehető legjobb feltételezéseknek és elvárásoknak is. A kijelző éles képeket, élénk színeket és finom kontrasztot biztosít.  Továbbá a kijelzőt szinte bármilyen szögből megtekintheted anélkül, hogy a színét megváltoztatná. A televíziókban garantáltan bevált Ambilight 2 technológiát alkalmazza, amely a néző figyelmére öszpontosít, és képes teljesmértékben elvarázsolni. Két oldalról veri vissza a fényt, ezért a színek tökéletes minőségűek maradnak. Egy másik különlegessége a D-image funkció, amellyel röntgen felvételek tekinthetőek meg. A kijelző aszerint került beállításra, hogy optimalizást telejesítményt nyújtson szürkeárnyalatos megjelenítésben is, így páciensek kezelése során fontos árnyalatokat is kivehet szabad szemmel a készülék használatával.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerre több néző elvárásának teljesítése 
  • Optimális képszélesség és néző figyelmét lekötő funkció (Ambilight 2)
  • Röntgen felvételek megtekintésére
  • USB lejátszás idő programozással
  • Nagyméretű belső memória
  • A felhő alapú szolgáltatások lejátszása (integrált böngésző HTML5)
  • Állandó képminőség még éles szögből való megtekintés esetén is
  • Kijelző a flotta távoli vezérlésre (SmartControl)
  • Háttérvilágítás ellenőrzése, költségmegtakarítás céljából 

Egyszerű telepítés

Az előkészített médiumokat elég pendrivera menteni, majd azt csatlakoztatni a kijelzőhöz. A lejátszás nem véletlenszerűen történik. Hozd létre a tételeid listáját, és tervezd meg a tartalmat a képernyőn lévő ajánlás szerint, hogy az információ alkalmazkodjon az adott időhöz. A könnyen használható tartalomkezelő rendszer hatékonyan beállítja prezentációja tartalmát. A SmartCMS segítségével minden napra 24 órás saját program tervezhető.

Hálózati partner

Előnyben részesíted a rugalmas hálózatot? A tartalmat szabályozhatjod a felhő alapú szolgáltatások révén, a HTML5 integrált böngésző segítségével. Csatlakoztasd a kijelzőt a hálózathoz, és az erre fenntartott URL cím készen áll a tartalom feljátszására a távoli tárhelyből.

Okos kezelés

Távolról vezérelheted és felügyelheted kijelzőt a softwarek és a RJ-45 és RS232 csatlakozókon keresztül. A SmartControl segítségével beállíthatod a videó bemenetet, a szín beállításokat kezelheted, a kijelző azonosítót videó fal létrehozáskor és az egyes kijelzők diagnosztikáját. Minden eszköz rendelkezésedre áll ami ahhoz szükséges, hogy a kijelzőket egy központi helyről tudd kezelni.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 48" Philips BDL4835QL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Philips BDL4835QL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 48" Philips BDL4835QL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48" Philips BDL4835QL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48" Philips BDL4835QL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ