Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Rapture

48" Samsung DC48E

Termékkatalógus
48" Samsung DC48E
Nagyformátumú kijelző - 121 cm képátló, Full HD 1920x1080, 5000:1, 6ms, DVI, 2x HDMI, USB, D-Sub, mini Jack, RS232C, RJ45, IR, Pivot, hőmérsékletérzékelő, 2x10 W hangszóró, VESA
251 620 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WH609o4 Termékszám:  LH48DCEPLGC/EN Gyártó honlapja:
48" Samsung DC48E 251 620 Ft Felbontott raktáron

48" Samsung DC48E

48" Samsung DC48E egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Függetlenül attól, hogy egy történetet szeretne elmondani, vagy egy terméket eladni, fontos, hogy a kép kristálytiszta legyen. A Samsung nagy formátumú kijelzővel, max. 350 fokozatú fényerővel és Full HD felbontással, pontosan ilyen képet kap, még rossz fényviszonyok között is. A ragyogó 60 Hz D-LED BLU panel széles látószöggel (178° vízszintesen és függőlegesen egyaránt) hagyományos 16:9 arányban és ragyogó színekkel jeleníti meg a tartalmat. A nézők romlás- és torzításmentes képet élvezhetnek, függetlenül attól, hogy hol ülnek. Alacsony válaszidejének (6 ms), széles színskálájának, magas kontrasztarányának (5000:1) köszönhetően ez a modell képes lejátszani a nagyobb grafikai teljesítményt igénylő animációkat vagy grafikát is. 

Fontosabb jellemzők 

  • 60 Hz frame rate
  • Magas kontrasztarány 5000: 1
  • Széles látószög - 178° vízszintesen és függőlegesen is
  • Beépített hangszórók, 20 W
  • Pivot funkció
  • Egy pár HDMI csatlakozó, D-Sub, DVI-D vagy USB 2.0
  • Alacsony energiafogyasztás és alacsony üzemeltetési költségek
  • Alkalmas falra szereléshez - VESA 400 x 400 mm

Nagyszerű csatlakoztatási lehetőségek és karcsú kialakítás 

A hátsó oldalon csatlakoztatók széles választéka található meg video- és audioforrások csatlakoztatásához. A képátvitelt a DVI, VGA és HDMI biztosítja. Található itt egy standard bemeneti és kimeneti 3.5 mm-es jack is. Ugyanakkor ezek nem akadályozzák meg, hogy a design extrém karcsú legyen - a monitor mélysége kevesebb, mint 5 cm. A monitor VESA (400× 400 mm) kompatibilis, így egyszerűen rögzíthető a falra. A hab a tortán a két sztereó hangszóró, 2 x 10 W-os teljesítménnyel, ha nem használ külső hangszórókat. 

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
16 h/nap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
16 h/nap Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 48" Samsung DC48E
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ