A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

49" Samsung UE49NU7372

Termékkatalógus
49" Samsung UE49NU7372
4,8 5 értékelés
Televízió
Kód:  WR182b3d Termékszám:  UE49NU7372UXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung UE49NU7372

Samsung UE49NU7372, az ívelt 4K televízió

Érezd jól magad és élvezd a kiváló felbontást

Fedezd fel a Samsung UHD TV egyedülálló képminőségét. Élvezd kedvenc filmjeidet, sorozataidat és játékaidat 4K felbontásban. Fedezd fel a minden eddiginél változatosabb megjelenítést és a legapróbb részleteket minden egyes képkockán a HDR támogatásnak köszönhetően. És élvezd a megtekintett tartalmat még jobb minőségben az intelligens UHD Dimming funkció segítségével, amely a kontraszt, a fényerő és a képélesség okos vezérlését teszi lehetővé.

Élénk színek és valósághű részletek

Bemutatjuk a minden szempontból kivételes vizuális élményt - a Samsung UHD TV képernyőjén. Az összes tartalom 4K felbontásban jelenik meg a Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkező panelen, és a PurColour színtechnológiával megjelenített árnyalatok igazán valósághűek lesznek. Az ívelt televíziót az Auto Depth Enhancer funkció teszi teljessé, amely hatékonyan javítja a vizuális élményt, hiszen a képernyő különböző részein optimálisan állítja be a kontrasztszintet a lehető legvalósághűbb látványért.

Elegánsan ívelt TV

Minden TV esetében természetesen a legfontosabb a képminőség és a technológiai felszereltség, de az ívelt képernyőjű Samsung TV ezeken a paramétereken felül még kifinomult, minimalista designnal is rendelkezik. Az elegánsan ívelt, vékony kialakítás kiemeli az éppen megtekintett tartalmat, de az átgondolt tervezésnek köszönhetően a nappali ízléses kiegészítőjévé is válik.

Nézz igazán okos TV-t

Ma már egyáltalán nem állja meg a helyét az az állítás, hogy a TV csak TV-nézésre alkalmas. Bár a tévékészülék 100%-ban készen áll a lejátszásra, a Smart TV funkciók eredményeként okosabban használhatod. A rendelkezésre álló programok praktikus áttekintése, a gyors tartalomkeresés vagy a televízióhoz csatlakoztatott eszközök egyszerű vezérlése csak néhány olyan funkció, amely gyorsabb és könnyebb hozzáférést biztosít a szórakozáshoz.

Steam Link a még jobb játékélményért

Lehet, hogy van egy játékhoz rendszeresített gamer monitorod a számítógépednél - de a számítógép és a Samsung TV csatlakoztatásával a játékélmény teljesen új dimenzióját fedezheted fel. A televíziót Steam Link funkcióval látták el, amelynek segítségével csatlakoztathatod a számítógépedhez és a Steam szolgáltatáshoz. Ezután a könyvtárban található játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőre streamelheted. Így a játékokat a nappaliban, egy kényelmes kanapén ülve élvezheted.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, PIP (Kép a képben) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Samsung UE49NU7372 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49NU7372. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Samsung UE49NU7372. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49 "Samsung UE49NU7372.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ