A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

49" Samsung UE49RU8002

Termékkatalógus
49" Samsung UE49RU8002
5,0 28 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 123cm, 4K Ultra HD, PQI 1900 PQI (50Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, gamer mód, hangvezérlés,, Apple TV Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A energiaosztály
Kód:  WR180e4 Termékszám:  UE49RU8002UXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Samsung UE49RU8002

A szórakozás új korszaka


Igazán lenyűgöző színek

Merülj el a milliárdnyi hihetetlen színárnyalatban, amelyet a 4K Samsung UHD TV biztosít. A Dynamic Crystal Colornak köszönhetően kedvenc filmjeid és sorozataid minden jelenete valósághű lesz, biztosítva, hogy egyetlen apró részlet se kerülje el figyelmedet.



Processzor a tökéletes élményhez

Minden egyedi vizuális élmény, amelyet az intelligens TV nyújthat számodra, a prémium hardvernek köszönhető. A Samsung TV szíve egy nagy teljesítményű UHD processzor, amely fejlett funkciókkal rendelkezik. Akár színbeállításról, kontraszt optimalizálásról, vagy nagy dinamikus tartományú videó lejátszásról legyen is szó.



Élethű részletekkel teli kép

Élvezd a filmeket 4K Ultra HD felbontásban ahol a legapróbb részletek sem kerülhetik el figyelmedet. Mindemellett magas kontrasztot, élénk színeket és éles részleteket élvezhetsz a fejlett UHD Dimming technológiának köszönhetően.



Továbbfejlesztett játék kijelző

Nincs több szakadozott kép videojátékok közben. Csak sima játék vár a legmagasabb sebesség mellett. Az új Samsung 4K UHD TV a FreeSync (VRR) technológiát támogatja és csökkenti a válaszidőt, így frenetikus játékban lehet részed a képernyőn indokolatlan torzítás nélkül. A Dynamic Black Equalizer kiváló láthatóságot biztosít a képernyő sötét részein, így még az árnyékban rejtőzködő ellenfél is látható lesz. Továbbá az egyes játékok elemzésének köszönhetően a Smart TV a kép- és hangbeállításokat is optimalizálja. Mindezt az Auto Game Mode teszi lehetővé, amely kompatibilis az Xbox, a PS4 és a Nintendo Switch Steam Link-kel.



Fedezd fel a láthatatlan

Nézz filmeket és sorozatokat még változatosabb és gazdagabb színekben. A HDR támogatásával a képek kontrasztosak és ragyogóak lesznek, így teljesen új fényben élvezheted a részleteket.



Könnyű hozzáférés a szórakozáshoz

A Samsung Smart TV-k most még okosabbak. A Smart Hubot használják, és One Remote intelligens vezérlővel rendelkeznek. A könnyen kezelhető menü lehetővé teszi, hogy a hagyományos TV-től a telepített alkalmazásokig mindenhez könnyedén hozzáférhes. A One Remote távirányítót nem csupán TV-hez használhatod, de a hozzá csatlakoztatott eszközökkel is.



Háztartási készülékek praktikus irányítása

Tedd könnyebbé az életet a kifinomult SmartThings segítségével. Ez a praktikus alkalmazás gondoskodik okos otthonodról, és tévédhez más intelligens eszközöket is összekapcsol, amelyeket használsz. Tehát robot porszívód vagy okos hűtőszekrényed immár nagyon egyszerűen, gyorsan és központosítottan működtetheted.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    110,14 cm Kész!
    Magasság
    70,05 cm Kész!
    Mélység
    23,72 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    63,71 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,92 cm Kész!
    Tömeg
    14,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    A showroomban mikor tudom átvenni

    Kérdések és válaszok: 49" Samsung UE49RU8002
    Kiegészítők: 49" Samsung UE49RU8002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Samsung UE49RU8002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Samsung UE49RU8002.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ