A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

49" Sony Bravia KD-49XF8505

Termékkatalógus
49" Sony Bravia KD-49XF8505
4,5 6 értékelés
Televízió - ANDROID SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 800 Hz (100 Hz), HDR10, HLG, 4K HDR PROCESSOR X1, 4K X-Reality PRO, TRILUMINOS Display, Live Colour, dinamikus kontrasztjavítás, 2x DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, DLNA, Bluetooth, WiFi, HBO GO, Miracast, HbbTV, USB HDD felvétel, webböngésző, játékmód, távirányító a hangvezérléshez, VESA, Bass Reflex hangszóró 10 W + 10 W, A energiaosztály
Kód:  WS1018h6b Termékszám:  KD49XF8505BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Sony Bravia KD-49XF8505

A nagy dinamikatartományú (HDR) tévé megváltoztatja a képernyőktől elvárt normákat. A HDR kép a megjelenítés új generációját hozta el. A 4K Ultra HD felbontással együtt a Sony Bravia KD-49XF8505 a részletgazdagság, a színek és a kontraszt új szintjeit tárja fel. Az eredmény a legélethűbben bemutatott tartalom, amelyet tévékészüléken valaha is láttál. Hab a tortán, hogy azok a világos részek, amelyek a normál tévéken nem látszanak megfelelő részletességgel, itt lenyűgözőek. Mostantól semmi nem marad láthatatlan a képen.

A Sony Bravia KD-49XF8505 okostévé legfontosabb jellemzői

  • Részletesebb és élesebb Ultra HD
  • Természetesebb, realisztikusabb kép (4K HDR processzor X1)
  • Sima színátmenetek (Super Bit Mapping 4K HDR)
  • A tunerek teljes választéka DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC
  • Nagy dinamikatartomány (HDR, HDR10, HLG)
  • Folyamatos akciójelenet ábrázolás (Motionflow XR 800 Hz)
  • Digitális surround hangzás - Dolby DTS
  • Rendkívüli színek - TRILUMINOS
  • Az Android TV platform gazdag tartalmat kínál
  • Feltöltés USB porton keresztül

HDR fényerő és TRILUMINOS színek

  A Sony Bravia KD-49XF8505 okostévé sokkal nagyobb fényerő intenzitást nyújt, mint a hagyományos LED tévék. Egyedülálló algoritmus gondoskodik arról, a legvilágosabb és legsötétebb szintek között szélesebbé váljon a tartomány. Különféle HDR formátumokat képes kezelni, többek között a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma formátumot. A TRILUMINOS technológia pedig a színeket szélesebb palettán válogatva térképezi fel, hogy a halvány színek ne kerüljenek túlsúlyba, és ne legyenek természetellenesek. A valósághű képekkel belemerülhetsz minden történetbe.

4K HDR processzor X1 és Super Bit Mapping 4K HDR

A 4K HDR Processor X1 processzor és a Super Bit Mapping 4K HDR jóvoltából a létrejövő kép nagyobb mélységű, részletgazdag és határozott struktúrájú lesz. A jelenetek és a képpontok egyes elemeit analizálja, és összeveti két speciális képadatbázissal, amelyek meghatározzák a struktúrát, a kontrasztot, a színt és a széleket. Minimalizálja a színsávosodást (colour banding), így a Sony Bravia KD-49XF8505 okostévéd finom átmenetű árnyalatokkal ábrázolja az arcszínt, a naplementét és az ég kékjét is.

A Google Android és a Google Play világa

A Sony Bravia KD-49XF8505 okostévé most még okosabb. Fedezd fel a filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat a Google Play-en. Hatalmas, egyre növekvő kínálat vár rád. Az időigényes szöveg begépelés elkerülhető a hangalapú kereséssel. Csak mondd meg, mit szeretnél, vagy kaphatsz a filmajánlatot is, például műfaj szerint. A Chromecast segítségével személyes eszközeidről átküldheted a tartalmakat a lenyűgöző tévéképernyőre.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Telly Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    109,8 cm Kész!
    Magasság
    70,3 cm Kész!
    Mélység
    27,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,8 cm Kész!
    Tömeg
    13,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Sony Bravia KD-49XF8505 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KD-49XF8505. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Sony Bravia KD-49XF8505. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XF8505. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XF8505.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ