A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

49" Sony Bravia KD-49XG8196

Termékkatalógus
49" Sony Bravia KD-49XG8196
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 125cm, Ultra HD 4K, CMR, 400, 50Hz, HDR10 és HLG, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-T, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, Bluetooth, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Android TV, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, DTS Digital Surround és ClearAudio+, A energiaosztály
Kód:  WS1018h5g Termékszám:  KD49XG8196BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Sony Bravia KD-49XG8196

A kedvenc filmek és műsorok követéséhez jól jön egy olyan televízió, amelyik tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A megfelelő, 49 " nagyság a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt pont megfelelő a nagyobb szobákba. A tökéletes 4K felbontás rendkívüli vizuális élményt nyújt. Az Android TV technológia számtalan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával. Az LCD LED technológia nagy teljesítményű fénykibocsátó diódákkal garantál különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő sarkáig. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 49" Sony Bravia KD-49XG8196 televízió legfontosabb tulajdonságai

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • 50 Hz frissítési gyakoriság a finom képért
  • 50 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően finom, zökkenőmentes képért, amit különösen sportközvetítéseknél fogsz értékelni
  • 49" képátmérő
  • A hangvezérlés kiküszöböli a távirányító állandó keresésének szükségességét
  • A játék mód csökkenti a képernyő válaszidejét játék közben, így többé nem bújhat el egy ellenség sem előled
  • Mód flashdiskre történő mentésre, a kedvenc filmek rögzítésére és bármikor történő lejátszására
  • VESA standardú konzolhoz előkészített menetekkel egymástól 200×200 mm távolságra például plafonra történő erősítéshez
  • A DLNA átviteli protokoll lehetővé teszi akár külső feliratok hozzáadását is a médiatartalmakhoz
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) SONY TV rendkívüli képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 49" Sony Bravia KD-49XG8196 fantasztikus felbontásával épp neked készült. A 4K jelzés négyszer annyi pixelt jelent a képernyőn az átlagos Full HD televíziókhoz képest. A kép tehát 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magas szintű részletességet eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem romlik a képminőség, teljesen éles lesz. A finom felbontást különösen a Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a kisebb felbontásban forgatott régi filmeket és sorozatokat is mesterségesen feljavítja a készülék és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók zökkenőmentesebb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

A(z) 49" Sony Bravia KD-49XG8196 csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. Kábeles műsorszórás esetében a(z) 49" Sony Bravia KD-49XG8196 ún. DVB-C tuneren keresztül csatlakozik. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez hagyomány kábel segítségével csatlakoztatható a készülék. Csakúgy, mint a számítógépen, vagy tableten, a különféle alkalmazások mellett klasszikus netes környezet is elérhető. Egy másik készülékkel történő párosításhoz Bluetooth-jelet is tud fogadni. Népszerű és hasznos funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB csatlakozón át. Ezzel a készülékkel külső eszközre is rögzíthetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    110,1 cm Kész!
    Magasság
    70,4 cm Kész!
    Mélység
    26,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,7 cm Kész!
    Tömeg
    12,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Sony Bravia KD-49XG8196 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KD-49XG8196. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Sony Bravia KD-49XG8196. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XG8196. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KD-49XG8196.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ