A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

49" Sony Bravia KDL-49WD759

Termékkatalógus
49" Sony Bravia KDL-49WD759
3,0 1 értékelés
Televízió - SMART LED, átlója 123 cm, Motionflow XR 400Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, HDMI, USB, S-Video, SCART, Wi-Fi, USB HDD felvétel, energiaosztály: A+
Kód:  WS1049b5 Termékszám:  KDL49WD759BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" Sony Bravia KDL-49WD759

Dobd fel a nappalidat ezzel a nagyképernyős okos TV-vel a valósághűbb audiovizuális élményért. A W759 fantasztikus színfeldolgozással és pontos számításokkal biztosítja az összes részletet. A Sony különleges képfeldolgozó processzora megvizsgálja, tisztítja és finomítja a képet a még gyönyörűbb és részletesebb megjelenítésért, igazi, Full HD minőségben. Gyors Motionflow XR 400Hz technológiát is használ a sima és gyors jelenetek szünet nélküli megjelenítéséért. 

Legfontosabb jellemzői

  • Vékony, elegáns deisgn
  • Tökéletes képjavítás az X-Reality PRO pocesszor segítségével
  • Nagy sebességű képfeldolgozás a kép élességéért
  • Könnyen elérhető filmek, TV műsorok és alkalmazások
  • Csatlakozás hálózati kábel nélkül (WiFi)
  • A telefonkijelző tükrözésének lehetősége (Miracastot)
  • Esztétikusan rendezett kábel az állványon

Hálózati lejátszó

Ez az okos TV hálózati opciót és online tartalmak megtekintését is biztosítja az interneten keresztül. Egyszerűen csak csatlakoztasd a TV-t az otthoni hálózatra LAN kábel vagy WIFI segítségével, és máris eléred a filmeket, zenéket és a kedvenc TV csatornáidat, valamint alkalmazásaidat, például a Twittert, Facebookot, YouTube-ot és sok mást is. A Wifi segítségével a Miracast képest a telefonod kijelzőjének tartalmát a TV-n megjeleníteni. Nézd képeidet bonyolult fájlmásolás nélkül. 

Otthoni multimédia központ

Természetesen USB meghajtót is csatlakoztathatsz - élvezheted a filmeket, zenéket és fényképeket. Az MHL interfész gondoskodik a kábeles kapcsolatról, és kompatibilis telefonokkal, tablettel, lehetővé teszi a tartalmak megjelenítését a TV-n, míg a telefon akkumulátora töltődik. A beépített HD tuner szett felel a digitális jelek, kábel és műholdas adás vételéért, vagy használhatsz HDMI kábelt is egy más, HD eszköz csatlakoztatásához. Minden funkció elérhető a vékony designnal kialakított eszközben, amely praktikus és csodálatos éke lesz a nappalidnak.  

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    109,3 cm Kész!
    Magasság
    69 cm Kész!
    Mélység
    22,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,6 cm Kész!
    Tömeg
    12 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" Sony Bravia KDL-49WD759 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KDL-49WD759. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" Sony Bravia KDL-49WD759. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WD759. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WD759.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ