Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

50" Hisense H50N6800

Termékkatalógus
50" Hisense H50N6800
Televízió - SMART LED, 126 cm, ULED technológia, 4K Ultra HD 3840x2160, HDR Plus, PCI 2200 (60 Hz), DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, Vidaa U2 OS, 4x HDMI, 3x USB, CI +, LAN, DLNA, Wi-Fi, MHL, HbbTV (2,0), web böngésző, PVR felvétel, Timeshift, Local Dimming, UHD upscaling, Anyview Cast, Anyview Stream, hotel üzemmód, DBX Total Sonics, VESA, repro 20W, B
Kód:  HIS020l8 Termékszám:  H50N6800 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" Hisense H50N6800



Ultravékony TV 4K felbontásban

A Hisense H50N6800 ötvözi az intelligens funkciókat, a legmodernebb technológiát és a prémium kijelzőt , amely gazdag színárnyalatot hoz létre a kifinomult jelenetek természetes megjelenítéséhez. A legélesebb felvételeket a nagysebességű 2200 Hz-es PCI és a 60 Hz-es frissítési sebesség teszik lehetővé.


A Hisense H50N6800 legfontosabb jellemzői

  • 50 "-os méret (126 cm)
  • Ultravékony kivitel keskeny keretben
  • Képfelbontás - 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Vidaa átlátható felület az okos szórakozáshoz
  • A funkciók gyors működése (4 magos processzor)
  • DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265)
  • Decoder H.265 i videó streaming
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi hálózaton keresztül
  • 3 × USB port a lejátszáshoz és a programok rögzítéséhez
  • 4 × HDMI, CI +, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

Vidaa felhasználói felület

A modern Vidaa felület az Android-tól származik, de tökéletesen alkalmas televíziós használatra is. A Google Play-en elérhető rendszer és alkalmazások gyorsan és simán futnak a négymagos processzor segítségével . Csatlakozhatsz vezeték nélküli hálózathoz, telepítheted a kedvenc alkalmazásaidat úgy, hogy ebben semmi nem korlátoz.

A képminőség javítása

Képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségbe kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres növekedése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan beállítja a megfelelő képpont kompenzációt.

Kép, ahogy a valódi világban

A Hisense TV-k a fejlett technológiának köszönhetően olyan tökéletes képet nyújtanak, amely a lehető legközelebb áll a valóságos képi világhoz. A LED világítás és a Hi-View technológia pontos vezérlésével a TV gazdagabb fekete, világosabb fehér színt és részletesebb képet biztosít élénk színekkel, amelytől a lélegzeted is eláll.

Nagy dinamikatartomány

Magas dinamikatartomány

A HDR  Supreme technológia hatékonyan javítja a képminőséget és a dinamikatartományt, így minden részlet tökéletesen látható lesz. A kapott kép a lámpák és az árnyékok egyensúlyában csodálható, mindenfajta kellemetlen kiégés és torzított részletek nélkül.

Pontosabb képalkotás

Pontosabb képalkotás

A Hisense Local Dimming funkció lehetővé teszi a kép pontosabb megjelenítését, köszönhetően az egyedi LED-ek elsötétítésének ott, ahol intenzívebb fekete szín szükséges. Továbbá ez a funkció javítja a válaszidőt, hogy pontosabb színes kijelzőt, gazdagabb kontrasztot és nagy képélességet biztosítson.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H50N6800  MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) technológiát alkalmaz a képek tiszta megjelenítésének növelésének érdekében. A Backlight Scan technológiával a mozgás tökéletesen van megjelenítve az egyes fázisok leállása nélkül, amelyeket különösen a sport szerelmesei fognak felismerni.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A nagy kontrasztaránynak köszönhetően a Hisense TV pontosabb színvisszaadást lesz lehetővé a mélyebb fekete és világosabb fehér színeknek köszönhetően. A helyi sötétítés funkcióval több részre osztja a megvilágítást, és egy meghatározott zónában állítja a kontrasztot.

Tágabb színpaletta az élénk megtekintési élményért

Ha megnézed a képernyőt a Hisense TV-n, akkor úgy érzed, mintha csak az ablakból tekintenél ki. A Wide Color Gamut technológia javítja a háttérvilágítást és a színszűrők közötti átbocsátást, amely szélesebb színspektrumot eredményez, mint sok hagyományos LED TV. Az eredmény egy tökéletes, színes, élénk szín, amely elkápráztat.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 kodekkel, a híres Advanced Video Coding (AVC) és a H.265, az úgynevezett HEVC-vel is. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontás lejátszása még az új DVB T2 digitális adásra váltás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalommegosztás Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztasd a Hisense tévét vezeték nélküli hálózathoz Wi-Fi-n keresztül, és könnyedén megoszthatod a képeket, videókat, zenéket a hordozható eszközről közvetlenül a nagy tévéképernyőre. Ezenkívül vezeték nélküli módon vezérelheted az összes műveletet mobiltelefonodról vagy a táblagépről.

Online streamování obsahu

4K online tartalom streaming

Csupán egy érintéssel eljuthatsz a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximális részletekben megtekintheted az összes filmet, amely teljesen elvarázsol majd. Elég csatlakoztatni a hálózathoz, csatornát választani és máris készen állsz, hogy a történet részese legyél.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

Egyetlen gomb megnyomásával a vezérlő azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc YouTube, Netflix, Amazon felületekhez,  amelyen keresztül minőségi filmek és sorozatok százait élvezheted. Már nem kell a televíziós műsorhoz igazodnod, hiszen mostantól kezdve csak azt nézed, amihez éppen kedved van.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,9 cm Kész!
    Magasság
    69,7 cm Kész!
    Mélység
    22,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,8 cm Kész!
    Tömeg
    17,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Hisense H50N6800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hisense H50N6800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Hisense H50N6800.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ