A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

50" Philips 50PUS8007

Termékkatalógus
50" Philips 50PUS8007
4,8 5 értékelés
Televízió - SMART, ANDROID, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Ambilight, Netflix, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Telly, Google Assistent, VESA 200×300, 20W hangszóró, Dolby Atmos, DTS HD, F energiaosztály
Kód:  WC389n6j22 Termékszám:  50PUS8007/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" Philips 50PUS8007

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Philips TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód elégíti ki minden igényes játékos igényét. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a modern Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×300 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Philips 50PUS8007 TV legfontosabb tulajdonságai

  • Eme Philips TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos és DTS HD biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Steam Link, Rakuten TV, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+, MAGENTA TV, Telly, SledovaniTV és Canal+

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme Philips TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme LCD LED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 50
Televízió 50

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Philips TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ez a nagyszerű Philips tévé rendkívül hatékony monitorként működik, és garantálja a sima és folyamatos játékot.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Eme Android smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a modern Philips TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos és DTS HD. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül biztosított a 3D térhangzás. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Televízió 50
Televízió 50

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Philips LCD LED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez egy beépített világítási rendszer a TV hátulján. LED-ek használatával színes fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely változik a megjelenített tartalomtól függően. A feladat a TV nézés vizuális élményének fokozása, illetve a még nagyobb és dinamikusabb képernyő benyomásának a kialakítása. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

67,29 × 111,56 × 25,58 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,47 × 0,816 cm (ma×mé)

Tömeg:

12,2 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    64 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    64 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    F Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, Rakuten TV, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,56 cm Kész!
    Magasság
    67,29 cm Kész!
    Mélység
    25,58 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,47 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    0,82 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    73,2 cm Kész!
    Tömeg
    12,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Philips 50PUS8007 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Philips 50PUS8007. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Philips 50PUS8007. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50“ Philips 50PUS8007. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50“ Philips 50PUS8007.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ