Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

50" Samsung QE50Q65A

Termékkatalógus
50" Samsung QE50Q65A
4,5 4 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 127cm, 4K Ultra HD, PQI 3100 CMR (50Hz), HDR10+ és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Apple TV, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 200×200 VESA, 20 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio és Dolby Digital+, G energiaosztály
Kód:  WR178m4a Termékszám:  QE50Q65AAUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung QE50Q65A


A Samsung QE50Q65A televízióval nagyszerű képminőségben élvezheted a filmeket és játékokat


A Samsung QE50Q65A részletgazdag képet biztosít hatalmas kontraszttal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE50Q65A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.


Samsung QE50Q65A Dual LED háttérvilágítással

Élvezd a kasszasikereket és más multimédiás tartalmakat a Samsung QE50Q65A televízió képernyőjén úgy, ahogy azt a készítők megálmodták. A Dual LED megvilágítás technológiával precízen optimalizálja a színspektrumot, ez pontosan megegyezik azzal, amit éppen megtekintesz a Samsung QE50Q65A képernyőjén.


Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Quantum HDR-rel a Samsung QE50Q65A TV-n

Túlságosan sötét vagy túlexponált jelenetek? A Samsung QE50Q65A televízió a Quantum HDR-rel játszi könnyedséggel oldja meg ezeket a helyzeteket. A HDR10+ dinamikus tónustérképzés téged is lenyűgöz mélyfekete árnyalataival, gazdag színeivel és az olyan aprócska részleteivel, amelyeket egyébként meg sem látnál a túl világos vagy túl sötét tartalmak esetében. A Samsung QE50Q65A televízió realisztikus, tökéletesen kiegyensúlyozott kontraszttal és színekkel büszkélkedhet.



Samsung QE50Q65A TV 3D térhatású hangzással

A Samsung QE50Q65A televízió téged is levesz a lábadról a 3D térhatású hangzásával, amely egy teljesen új szintre emeli a moziélményt. Az alsó hangszórókat használja a felülről érkező hangok szimulálására.


Samsung QE50Q65A intelligens kép- és hangminőség javítással

Az intelligens 4K Upscaling még a gyengébb minőségű képeket is újraszámítja és felskálázza a következő, 4K minőségre. A Crystal Processor Lite 4K nagy teljesítményű processzor ezt követően a hangzást a kiválasztott tartalomhoz optimalizálja, így nyújt igazán magával ragadó audiovizuális élményt.

A Samsung soundbar erőteljesebb hangzást nyújt

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE50Q65A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbarból. A végeredmény pedig jobb térhatású és erőteljesebb hangzás.

A kivételes hangzás körülvesz

A térhatású hangzás egy teljesen új dimenzióját tapasztalhatod meg a szimfonikus zenekar, az akció-thriller vagy a sportközvetítés megtekintése közben. A mozgáskövető hangzás (OTS Lite) pontosan a kijelzőn megjelenített tartalmakhoz igazodik, így azonnal a történések közepette érezheted magadat.

Samsung QE50Q65A TV állítható magasságú állvánnyal

Szeretnél elhelyezni egy soundbart a Samsung QE50Q65A TV alá, hogy a hangminőség tökéletesen passzoljon az élő képhez? A mellékelt praktikus állvány segítségével a magasságot a saját elképzelésed szerint állíthatod be a maximális moziélmény eléréséhez.

Samsung QE50Q65A karcsú kialakítással

A Samsung QE50Q65A lenyűgöző, csupán 27 mm vastag AirSlim profillal büszkélkedhet. Egy csipetnyi minimalista stílussal díszíti a helyiséget és tökéletesen olvad egybe a környezettel, akár a falon, akár egy asztalon helyezed el.


A Samsung QE50Q65A ideális a sima és tiszta képhez

Az intelligens kép alkalmazkodik a tartalom forrásához, így gondoskodik az igazán sima képvilágról.


Samsung QE50Q65A a tökéletes 4K játékhoz

A nagy 21:9-es vagy 32:9-es képarány felel a szélesebb látómezőért és a még magával ragadóbb élményről a játékvilágban. A Game Bar gyors hozzáférést biztosít a bemeneti késleltetés, FPS, HDR, vezeték nélküli fejhallgató beállítások és sok más vezérléséhez.

A Samsung QE50Q65A optimalizálja a képernyőt

A győzelem és a csalódás közötti különbség sokszor egy tizedmásodpercen múlik. Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) optimalizálja a Samsung QE50Q65A képernyőjét, ezáltal több billentyűparancs érhető el minimális bemeneti késéssel, így még inkább lenyűgöző a játékélmény elmosódás és szaggatás nélkül.


Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE50Q65A TV képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a Samsung QE50Q65A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egy időben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt akár 2 különálló képre oszthatod fel.



A TV vezérlése egyetlen érintéssel

A Samsung QE50Q65A készülék vezérelhető kényelmesen, érintéssel is. A Tap View tartalomtükrözés ideális filmek vagy a kedvenc zenéid tükrözésére. Amikor hozzáérinted a mobiltelefonod a TV-hez, a készülék automatikusan érzékeli azt és tükrözés üzemmódba kapcsol.

Hangsegéd lehetősége

A Samsung QE50Q65A készüléket többek között a hangoddal is vezérelheted. A Bixby, Amazon Alexa és Google Asszisztens hangsegédeket integrálták a készülékbe. Egyszerűen válaszd ki a kívánt hangsegédet és máris kommunikálhatsz a tévével. Kérd meg az asszisztenst, hogy változtassa meg a hangerőt vagy váltson csatornát. Mindent elintézhetsz kényelmesen a kanapéról.

Okos otthon - SmartThings

A SmartThings segítségével lehetséges több Samsung eszköz vezérlése. Hagyd, hogy a Samsung QE50Q65A automatikusan felismerje, csatlakoztassa és intuitív módon megjelenítse az összes eszközt a tévé körül. A SmartThings támogatja a mobil/kamera/IoT/Smart és a régebbi eszközöket is. A csatlakoztatott eszközök vezérlése olyan egyszerű, mint a One Remote használata.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    67 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    100 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    67 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    100 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Canal+, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,83 cm Kész!
    Magasság
    68,36 cm Kész!
    Mélység
    22,88 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,45 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Tömeg
    12,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Samsung QE50Q65A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung QE50Q65A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Samsung QE50Q65A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung QE50Q65A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung QE50Q65A.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ