A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

50" Samsung UE50RU7102

Termékkatalógus
50" Samsung UE50RU7102
5 2 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 125cm, 4K Ultra HD, PQI 1400 PQI (50Hz), HDR10+, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC és DVB-C, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, gamer mód, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A energiaosztály
Kód:  WR180f1 Termékszám:  UE50RU7102KXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung UE50RU7102

Még nagyobb részletgazdagság, még több élmény


Merülj el a különféle színek szépségében

Élvezd a Samsung 4K UHD TV lenyűgözően valósághű színmegjelenítését. Fedezd fel minden egyes képkocka szépségét a PurColor képtechnológiának köszönhetően, amely lélegzetelállítóvá és élessé teszi a színeket. 



Processzor a tökéletes képminőségért

Az egyedülálló vizuális élmény, amellyel ez az okos TV megajándékoz, a prémium hardvernek köszönhető. A Samsung TV szívében egy nagy teljesítményű UHD processzor található, amely továbbfejlesztett funkciókkal büszkélkedhet, legyen szó színbeállításról, kontraszt-optimalizálásról vagy magas dinamikai tartományú videólejátszásról.



Realisztikus részletekkel teli kép

A Samsung TV a videókat magas részletességet kínáló, Ultra HD 4K felbontásban jeleníti meg, amely még a legapróbb részletet is láthatóvá teszi. Emellett az UHD Dimming technológiának köszönhetően optimalizált élességre, színekre és fényerőre számíthatsz.



Fedezd fel a láthatatlant

Nézd a filmeket és sorozatokat sokkal változatosabb és gazdagabb színmegjelenítéssel! A HDR technológia támogatásának köszönhetően a kép igazán sötét és tökéletesen ragyogó lesz, így szó szerint új megvilágításban élvezheted a jeleneteket.



Egyszerűen elérhető szórakozás

A Samsung Smart TV-k mostantól még okosabbak, ugyanis Smart Hub interfészt alkalmaznak, valamint One Remote Experience távirányítóval lettek felszerelve. Ennek köszönhetően a TV-közvetítésektől kezdve a telepített alkalmazásokig mindenféle tartalmat könnyedén, egy átlátható menün keresztül érhetsz el. A One Remote Experience segítségével pedig lehetőséged van a képernyőn megjelenő tartalmak, valamint a televíziódhoz csatlakoztatott egyéb eszközeid vezérlésére.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-C Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    112,48 cm Kész!
    Magasság
    72,88 cm Kész!
    Mélység
    26,13 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,02 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,91 cm Kész!
    Tömeg
    13,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Samsung UE50RU7102 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50RU7102. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Samsung UE50RU7102.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ