AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

50" STRONG SRT50UC6203

Termékkatalógus
50" STRONG SRT50UC6203
Televízió - SMART TV, LED, 125cm, 4K Ultra HD, IQR 1000 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, Netflix, Linux operációs rendszer, 400×200 VESA, 16 W hangszóró, energiaosztály G
Kód:  JT880m08 Termékszám:  SRT50UC6203 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" STRONG SRT50UC6203

Amennyiben nem vagy megelégedve a mindenki számára elérhető TV adással, és valami többre vágysz, méghozzá a legmagasabb minőségben, akkor ez a STRONG C620-as sorozatú okos LED televízió tökéletes választás számodra. 50"-es képátlójával és szuper, 4K Ultra HD felbontásával a STRONG SRT50UC6203 televízió megfelel még a legnagyobb elvárásokat támasztó felhasználók számára is. A magas kontrasztarányú élénk képek és a HDR magas dinamikatartomány mellett nagyra értékelheted a készülék olyan további funkcióit is, mint például az elektronikus műsorfüzet (EPG), a beépített DVB-T2/C/S2 tuner vagy az USB illetve HDMI bemenetek. Továbbá az okos televízió olyan szolgáltatásaira is számíthatsz, mint a beépített Wi-Fi, Netflix vagy Youtube, a mobiltelefon csatlakoztatása a fájlok megosztásához vagy a képernyő tükrözéséhez. A STRONG SRT50UC6203 50"-es SMART LED televízió egyszerűen a legjobb választás, hogyha a maximumon szeretnéd kiélvezni a modern okos TV szolgáltatásait a kép minőségének romlása nélkül.


A STRONGSRT50UC6203 50"-es SMART LED televízió főbb jellemzői

  • Modern, 50"-es SMART LED TV könnyű hozzáféréssel a szórakozáshoz és az információkhoz
  • A beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és a CI+ bővítőhellyel a rendelkezésre álló csatornák széles választékát kínálja
  • A nagyon magas, 4K Ultra HD felbontású STRONG SRT50UC6203 TV nézésekor úgy érezheted magadat, mint a moziban
  • A nagy dinamikatartománynak (HDR) köszönhetően, amely nagyobb kontrasztot biztosít a világos és sötét területek között, a kép még valósághűbb és élénkebb
  • A sima képet az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 1000 biztosítja
  • A SMART STRONG SRT50UC6203 TV számos népszerű alkalmazással (Netflix, YouTube, AccuWeather és mások) rendelkezik, a beépített Wi-Fi technológiával pedig az internetezés sem jelent problémát
  • A Netflix kényelmesen elérhető egy parancsikonon keresztül a távirányító saját gombjával 
  • Lehetőség a média megosztására vagy a képernyő tükrözésére az okostelefonról a STRONG C620 okos TV-re
  • A kényelmes csatornaböngészésről az elektronikus műsorfüzet (EPG) gondoskodik közvetlenül a képernyőn, amely lehetőséget nyújt az időzítők beállítására is
  • A STRONG C620 sorozatú 50"-es okos LED TV-vel létrehozhatod a kedvenc műsoraid listáját az általad kívánt sorrendben
  • A beépített USB bemenetek lehetővé teszik a lejátszást külső meghajtókról és flash meghajtókról
  • Két HDMI bemenet a játékkonzol, hangprojektor vagy házimozi csatlakoztatásához
  • Az intuitív vezérlésű távirányítóhoz szükséges elemek a csomagban találhatók


STRONG SRT50UC6203 - intelligens TV kivételes 4K Ultra HD felbontással

Hogyha magas elvárásaid vannak a kép minőségét illetően, akkor a STRONG SRT50UC6203 okos LED televízió biztosan megfelel majd számodra. 50"-es képátlójával és rendkívül magas, 4K Ultra HD felbontásával a C620-as sorozatú TV készülék a mozi élményét nyújtja egyenesen az otthonod kényelméből. A valósághű színek alkotta élénk kép és a HDR támogatású kivételes kontraszt mellett a készülék remekel az olyan modern alkalmazások támogatásával, mint például a Netflix vagy a YouTube, ahol a TV beépített Wi-Fi-jének köszönhetően megtekintheted a kedvenc műsoraidat. Webesböngészőről barangolsz a neten? A STRONG SRT50UC6203 50"-es LED televíziónak ez sem okoz problémát.


A modern alkalmazások széles választékával

Az imént említett, YouTube és Netflix platformokon elérhető széleskörű és átgondolt sorozat és videólejátszó szolgáltatások mellett a STRONG SRT50UC6203 televízión keresztül hozzáférhetsz például az AccuWeather időjárás-előrejelzéshez és még sok más alkalmazáshoz. Egyetlen gombnyomásra rendelkezésedre áll a Wi-Fi vagy a LAN kapcsolat. Az igazán valósághű élményt a sötét és világos részek közötti magas kontrasztot biztosító HDR funkció adja. A készülék hátulján található két HDMI bemenettel lehetőséged van játékkonzol, házimozi rendszer vagy hangprojektorcsatlakoztatására is. A két csatlakozóból az egyik támogatja az ARC (Audo Return Channel) technológiát is. A STRONG SRT50UC6203 50"-es LED televízió másik nagyszerű tulajdonsága a mobiltelefon kijelző tükrözésének lehetősége.



Realisztikus kép

A STRONG SRT50UC6203 SMART LED televízió modern megjelenése mellett lenyűgöz kiemelkedő kontrasztjával és gazdag színvilágával. A képe életre kel a tévé képernyőjén. Még a legnagyobb elvárásokat támasztó sorozat fanoknak is eleget tesz a C620-as televízió 4K Ultra HD felbontása. A felhasznált Direct LED technológiával ötvözve csodálatosan jeleníti meg az egyes színárnyalatokat a kijelző egészén az erőteljes LED diódákkal, le sem tudod majd venni a szemedet a STRONG SRT50UC6203 tévé képernyőjéről. A jelenetek tökéletes simaságáról az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 1000 gondoskodnak. A kedvenc filmjeid és műsoraid megtekintését a remek hangzású beépített hangszórókkal teszi még élvezetesebbé.


Készen áll a DVB-T2-re

A változó műsorszórás új jelenségének tudható be, hogy többé már nem éri meg olyan készüléket vásárolni, amely nem képes az új műsorszórás közvetítésére. Azonban a STRONG SRT50UC6203 SMART LED televízió ilyen tekintetben sem okoz csalódást, hiszen beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és CI+ nyílással képes a műholdas jel fogadására, így számos csatornát kínál, emellett pedig használhatod a kábeltévé adás csatornáit is. A STRONG C620-as sorozatú televízióval még az új DVB-T2 műsorszórásra való átállás sem érint majd téged.


STRONG C620 sorozatú TV a kedvenc csatornáiddal, EPG és USB bemenettel

Az élő videó, a pazar hangzás és a széles jel lefedettség mellett a STRONG SRT50UC6203 televízió számos más praktikus funkcióval is bír. Például kihasználhatod a beépített USB portot a fájlok lejátszására a külső és flash meghajtókról, így az egész család megtekintheti a nyaraláson készült fotókat és videókat a kanapé kényelméből. Természetesen a STRONG SRT50UC6203 50"-es LED tévén rendelkezésedre áll az egyes csatornák mentése a kedvencek listába az általad kívánt sorrendben. Így többé már nem szükséges hosszasan váltogatnod az unalmas csatornák között. Az elektronikus műsorfüzetben (EPG) tökéletesen tekintheted át a csatornákat, sőt könnyedén állíthatsz be rájuk időzítőt is.

Távirányító elemekkel együtt

A 125 cm képátlójú, 50"-es STRONG SRT50UC6203 LED televízió valóban lenyűgöz, úgy mint eddig semmi más. Örömmel fogadod majd a két darab AAA elemmel működő (a csomag része) teljesen felhasználóbarát távirányítót, amellyel azonnal bekapcsolhatod a készüléket és kiélvezheted a kivételes képvilágát. Tapasztald meg a sorozatok és filmek megtekintésének élményét, mintha Te is részese lennél a történéseknek a STRONG SRT50UC6203 50"-es televízióval.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    75 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    105 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    75 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    105 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!
    Maximális fényerő
    260 cd/m2 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    112,44 cm Kész!
    Magasság
    71,28 cm Kész!
    Mélység
    26,76 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,8 cm Kész!
    Tömeg
    11,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" STRONG SRT50UC6203 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" STRONG SRT50UC6203. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" STRONG SRT50UC6203. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" STRONG SRT50UC6203. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" STRONG SRT50UC6203.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ