A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

55" BenQ PH550

Termékkatalógus
55" BenQ PH550
Nagyformátumú kijelző - LED 1400: 1, 16: 9, 800cd/m2, 10 ms GTG, Full HD 1920x1080, 2x HDMI, DVI-D, VGA, DisplayPort, RS232, RJ45 port, PIP, 10x10 videofal, ultra-vékony keret
Kód:  WT240d1 Termékszám:  9H.F0NPM.NA2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" BenQ PH550

BenQ PH550 egy modern professzionális LED kijelző, amelyet az értékesítés és a merchandising jeleníti meg öröm. PH550 egy olyan eszköz, speciálisan az úgynevezett. digitális jelzések vagy digitális signage, amelynek célja a közterületek. Ideális bemutató termék információk, marketing üzeneteket és más tartalmakat az ügyfelek - és egy tökéletes vizuális minőséget, hogy biztosan soha nem fog elfelejteni.

legfontosabb jellemzői

  • MDA eszközkezelésnek távolról
  • Lehetőség létrehozni videofalakhoz legfeljebb 10x10 kijelzők
  • Létrehozása 4x4 fal használata nélkül csomópontok
  • Full HD felbontás tökéletesen éles videó mindenkor
  • HDMI, DVI és DisplayPort az egyszerű csatlakoztatás példa. számítógépek
  • A Color kalibrálás egyesítésének szín több kijelzők a végső videofal
  • Technológiai Anti-image megtartása ellen égő a kép integritása még hosszú használat

Sharp kép - tájkép vagy portré

Köszönhetően a Full HD felbontás, akkor biztos lehet benne, hogy a bemutató mindig tökéletesen éles. Ráadásul - a rugalmasság növelése, akkor lehet használni a készüléket álló és fekvő, míg az energiatakarékos LED háttérvilágítás biztosítja, hogy lesz gazdaságilag hatékony, amennyire csak lehetséges, miközben mindig világos képet ad a természetes színek.

Készítsen látványos videofal

A látványos bemutatását cégek is nagy hangsúlyt fektettek, és PH550 áll, hogy segítsen Önnek pontosan ezt teszi - egyszerűen csatlakoztatható akár tíz kijelzők PH550 - és HDMI, DVI, VGA és modern DisplayPort képes lesz a forrást az analóg és digitális forrásokból míg minden esetben eredményez mindig jól néz ki. Hála a szuper vékony 5,3 mm-es keret a vásárlók lesz szó csodálkozni lenyűgöző képet, és az adatokat, vagy a termék bemutatók és természetesen nem marad figyelmen kívül.

Kezelése az eszközöket távolról

Intelligens MDA (Multiple Display Administrator) van a berendezés mindig tökéletesen kézben. Ezen túlmenően a nagyobb kényelem, kínál további praktikus funkciók, mint integráció tervezési rendszerek, e-mailben értesítik a felmerülő problémákat, központi felügyelet és irányítás, valamint a képesség, hogy könnyen kikapcsolni a nem használt eszközök, így a megtakarítás jelentős mennyiségű felmerült fogyasztani energiát.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
24 óra/nap Kész!
Általános fogyasztás
310 W Kész!
Maximális fogyasztás
345 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
24 óra/nap Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
310 W Kész!
Maximális fogyasztás
345 W Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 55" BenQ PH550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" BenQ PH550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" BenQ PH550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" BenQ PH550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" BenQ PH550.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ