AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Hisense 55U8KQ

Termékkatalógus
55" Hisense 55U8KQ
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
312 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HIS020q7a3a Termékszám:  55U8KQ Gyártó honlapja:
55" Hisense 55U8KQ 312 290 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

314 070 Ft
Szett megvásárlása
330 730 Ft
Szett megvásárlása

55" Hisense 55U8KQ

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 10,8 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 50W-os Subwoofer hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55U8KQ televízió legfontosabb paraméterei

  • A nagyszerű HISENSE televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A televízió 10,8 ms válaszidővel rendelkezik
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 50W-os Subwoofer hangszóró felel
  • 1500 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet biztosít
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel működik
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen HISENSE TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően. A Dolby Vision továbbfejlesztett verziója a Dolby Vision IQ. Egy szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be az optimális képet ez az okos technológia.

Televízió 55
Televízió 55

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett AMD FreeSync Premium funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ezen HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ez a modern Vidaa smart TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a fejlett HISENSE TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben elhelyezték, és beállítja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

Televízió 55

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a modern HISENSE QLED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

78,4 × 123,3 × 30 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

73,4 × 7,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

32 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Maximális fényerő
    1 500 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    10,8 ms Kész!
    Játék jellemzői
    AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,3 cm Kész!
    Magasság
    78,4 cm Kész!
    Mélység
    30 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    73,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,7 cm Kész!
    Tömeg
    32 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    82 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    150 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" Hisense 55U8KQ termékhez:

    65" Hisense 65U8KQ

    Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, 50 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    388 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    75" Hisense 75U8KQ

    Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 600×400, 50 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, F energiaosztály
    Kosárba
    671 190 Ft
    Szállításra kész 1 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Hisense 55U8KQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hisense 55U8KQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Hisense 55U8KQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Hisense 55U8KQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Hisense 55U8KQ.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ