Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Hisense H55NU8700

Termékkatalógus
55" Hisense H55NU8700
Televízió - SMART LED, 138 cm, ULED technológia, 4K Ultra HD 3840x2160, HDR Supreme PCI 2300 (60 Hz), DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, Vidaa U2 OS, 4x HDMI, 2x USB, CI +, LAN, DLNA, Wi-Fi, MHL, HbbTV (2,0), web böngésző, PVR felvétel Timeshift Local Dimming, UHD upscaling, Anyview Cast, Anyview stream, hotel üzemmód, DBX Total Sonics, VESA, repro 20W, A
Kód:  HIS020o3 Termékszám:  H55NU8700 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Hisense H55NU8700



Ultra széles TV 4K felbontással

A Hisense H55NU8700 ötvözi az intelligens funkciókat, a legkorszerűbb technológiát és a prémium képernyőt , amely gazdag színpalettát teremt a komplex jelenetek természetes megjelenítéséhez. A legélesebb felvételek 2300 Hz-es PCI-vel és 60 Hz-es frissítési sebességgel nagysebességű képfeldolgozást tesznek lehetővé.


A Hisense H55NU8700 legfontosabb jellemzői

  • Átlós 55 "(138 cm)
  • Nagyon vékony kivitel keskeny keretben
  • Képfelbontás 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Vidaa tiszta környezete az okos szórakozáshoz
  • Minden funkció gyors működése (4 magos processzor)
  • A DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265)
  • Decoder H.265 i videó streaming
  • Vezeték nélküli hálózatépítés WiFi hálózaton keresztül
  • 2 × USB port mind a lejátszáshoz, mind a programok rögzítéséhez
  • 4 × HDMI, CI +, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

Vidaa felhasználói felület

A modern Vidaa környezet az Android-tól származik, de tökéletesen alkalmas televíziós használatra. A Google Play portálon elérhető rendszer és alkalmazások gyorsan és simán futnak a négymagos processzorral . Csatlakozhat vezeték nélküli hálózathoz, telepítheti kedvenc alkalmazásait, és semmi sem korlátozza.

A képminőség javítása

A képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségre kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres növekedése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan kiszámítja, hogyan kompenzálhatja legjobban ezeket a képpontokat.

Kép, mint a való világban

A Hisense TV fejlett technológiájának köszönhetően olyan tökéletes képet nyújtanak, amely a lehető legközelebb áll a valóságos képi világhoz. A LED világítás és a Hi-View technológia pontos vezérlésével a TV gazdagabb fekete, világosabb fehér színt és részletesebb képet biztosít élénk színekkel a lélegzetvétel érdekében.

Nagy dinamikatartomány

Nagy dinamikatartomány

A HDR Supreme technológia hatékonyan növeli a képminőséget és a dinamikus tartományt, így minden részlet tökéletesen látható lesz. A kapott kép a lámpák és az árnyékok csodálatos egyensúlyának köszönhető, anélkül, hogy sötét részei kellemetlen túlmelegedést és a részletek torzulását okoznák.

Pontosabb képalkotás

Pontosabb képalkotás

A Hisense Local Dimming funkció lehetővé teszi a kép pontosabb megjelenítését, köszönhetően az egyedi LED-eknek, amelyeknél intenzívebb fekete szín szükséges. Továbbá ez a funkció javítja a válaszidőt, hogy pontosabb színes kijelzőt, gazdagabb kontrasztot és nagy képélességet biztosítson.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H65NU8700 Motion Estimate és Motion Compensation ( MEMC) technológiát alkalmaz a képfelbontás fokozására a gyorsan mozgó képek számára. A háttérvilágítással a mozgás simán és simán jelenik meg, az egyes fázisok láthatatlan sávjai nélkül, amelyeket különösen a sport szerelmesei fognak felismerni.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A nagy kontrasztaránynak köszönhetően a Hisense TV pontosabb színvisszaadást mutat a mélyebb fekete és világosabb fehér színeknek köszönhetően. A helyi fényerősségi megoldás több részre osztja a megvilágítást, és egy meghatározott zónát határoz meg a kontraszt hangsúlyozására.

Tágabb színpaletta élénk megtekintési élményért

Ha megnézed a képernyőt a Hisense TV-n, akkor úgy érzed, hogy csak nézed az ablakon. A Wide Color Gamut technológia javítja a háttérvilágítás és a színszűrők közötti átbocsátást, ami szélesebb színspektrumot eredményez, mint sok hagyományos LED TV. Az eredmény egy tökéletes, színes, élénk szín, amely elkápráztat.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

Hisense televíziók kompatibilisek a H codecekkel.264, az Advanced Video Coding (AVC) és a H.265, az úgynevezett HEVC. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontás lejátszása még egy új DVB T2 digitális adás után is.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása a Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztassa a Hisense vezeték nélküli hálózathoz a Wi-Fi kezelőfelületet, és könnyedén megoszthatja képeket, videókat, zenét és így tovább. a hordozható eszközről közvetlenül egy nagy tévéképernyőn. Ezenkívül vezeték nélküli módon vezérelheti az összes műveletet mobiltelefonjáról vagy táblagépéről.

Online tartalom 4K-os streaming

Online tartalom 4K-os streaming

Az ujjával egy érintéssel eljuthatsz a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximálisan részletesen megtekintheti az összes filmet, ami teljesen elnyeli Önt. Egyszerűen CONNECT a TV-t egy hálózathoz, válasszon ki egy csatornát, és semmi sem akadályozza meg a búvárkodást a történetbe.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaihoz

Egyetlen gomb megnyomásával a vezérlő azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc YouTube, Netflix, Amazon,, amelyen keresztül élvezheti száz minőségű filmek és sorozatok. Már nem kell televíziós műsorhoz benyújtania, most már csak nézheti meg, hogy mit szeretne.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123 cm Kész!
    Magasság
    80,1 cm Kész!
    Mélység
    26,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    72,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,8 cm Kész!
    Tömeg
    23 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Hisense H55NU8700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hisense H55NU8700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Hisense H55NU8700.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ