A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Sony Bravia KD-55XH8196

Termékkatalógus
55" Sony Bravia KD-55XH8196
4,7 3 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 139cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 400 Motionflow XR (50Hz), Direct LED, HDR10, Dolby Vision és HLG, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, energiaosztály G
Kód:  WS1019e6 Termékszám:  KD55XH8196BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia KD-55XH8196

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV csodálatos képet, és mindenhol jelen levő, tiszta hangzást nyújt

A Sony Bravia KD-55XH8196 televízió 139 cm-es képátlóval büszkélkedhet, amelyen a legkülönfélébb tartalmakat jeleníthetjük meg káprázatos 4K felbontásban. A legkülönfélébb színárnyalatok valósághű megjelenítését a standard HDR10 és az átdolgozott TRILUMINOS képernyő biztosítja. A televízió számos okos funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően nem csak a műsor nézése, hanem a vezérlés is élménnyé válik. A Sony Bravia KD-55XH8196 TV kompatibilis a VESA rendszerrel, így bátran felszerelheted a falra. Mindegy, hogy felállítva, vagy felfüggesztve használod, a letisztult vonalainak köszönhetően bármelyik beltérbe illeszkedni fog. A Sony Bravia KD-55XH8196 AndroidTVbeépített, 20 W-os hangszórókkal rendelkezik élénk, teljes értékű hangzással. Az Android rendszernek köszönhetően számos okos alkalmazás áll majd rendelkezésedre. A Sony Bravia KD-55XH8196 ideális televízió a PlayStation rendszerekhez.

A Sony Bravia KD-55XH8196 legfontosabb tulajdonságai

  • Káprázatos 4K felbontás, mely precíz részleteket nyújt
  • Fekete keret sötétezüst állvánnyal
  • 139 cm-es képátló
  • Modern és elegáns dizájn keskeny kerettel
  • Magas minőségű 20 W-os hangszóró
  • A legkülönfélébb videóformátumok támogatása
  • A Sony televízióhoz egyszerűen csatlakoztathatod okostelefonod vagy a külső merevelemezt
  • Edge LED háttérvilágítás, mely felélénkíti a tartalmat
  • HDR10 magas dinamikatartomány
  • 4 hangmód (Standard, Zene, Mozi, Sport)
  • DTS térhatású hangzás (digitális térhatású hang)
  • Dolby Atmos, Dolby Video és HLG támogatás
  • Dinamikus kontraszt- és színjavítás
  • Motionflow™ XR 400 Hz (natív – 50 Hz)
  • Internetkapcsolat Wi-Fi vagy kábel segítségével
  • VESA kompatibilitás
  • Bluetooth 4.2
  • Beépített 16 GB-os tárhely

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV előnyei

Sony Bravia 55XH8196

Élő színek és nagy felbontás

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android televízión élvezheted a világos színeket és színárnyalatokat részletes 4K felbontásban.

Sony Bravia 55XH8196

Multidimenziós hangzás

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV úgy optimalizálja a hangot, hogy a hang és a kép egybeforrjon, így maximálisan kielégítő és komplex élményben lehet részed.

Sony Bravia 55XH8196

Elegáns dizájn

Pontos vonalak, vékony keret - a Sony Bravia KD-55XH8196 televízió nagyszerűen illeszkedik az összes beltérbe.

Élő és pontos színek káprázatos 4K felbontásban

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV-vel mindig igazi öröm lesz a legkülönfélébb tartalmak megjelenítése. A megjelenített színek maximálisan realisztikusak lesznek, a részletes 4K felbontástól pedig eláll a lélegzeted.

Élvezd a legapróbb részleteket a 4K felbontással

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV modern 4K HDR Processor X1 processzorral rendelkezik, mely nagyon részletes képet biztosít 4K felbontásban. Ha 2K vagy Full HD felbontásban tekinted meg a filmeket, a televízió automatikusan feljavítja a felbontást a 4K környékére a 4K X-Reality™ PRO technológia segítségével.

A Sony Bravia KD-55XH8196 televízióval felfedheted a színek világát

A Sony televízió speciális TRILUMINOS képernyővel rendelkezik, mely sokkal szélesebb színpalettát kínál, mint amit eddig megszokhattál. Ennek köszönhetően megtekintheted a legkülönfélébb színárnyalatokat is, így a Sony Bravia KD-55XH8196 televízió képernyője szinte életre kel a nappalidban.

Még a gyors jelenetek is tiszták és világosak maradnak

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV Motionflow XR technológiával rendelkezik, mely további képeket és fekete átmeneteket helyez el a képek közé, melynek köszönhetően a végső kép sokkal folyamatosabb és élesebb lesz. Az akciójelenetek vagy a sportközvetítések így minőségibbé válnak.

A Dolby Vision együttműködése a HDR-el

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV Dolby Vision technológiával és nagy felbontású szabvánnyal (HDR) felszerelt, melyeknek köszönhetően lebilincselő élményben lehet részed a filmek és sorozatok nézése közben. A jelenetek szinte életre kelnek a kifejezőbb megvilágítás, az élénkebb színek és a sötétebb feketék segítségével.

Vedd körbe magad minőségi hangzással

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV 20 W-os hangszórókkal rendelkezik, melyek az összes irányból érkező, tiszta hangzást nyújtanak. Ennek köszönhetően a történések középpontjában érezheted magad.

Térhatású hangzás a Dolby Atmos-szal

A Sony Bravia KD-55XH8196 televízió bármilyen tartalom megtekintése közben komplex élményt nyújt. Élvezd nem csak a nagyszerű képet, hanem a tökéletes hangzást is. A hang pedig, a Dolby Atmos technológiának köszönhetően nem csak elölről, hanem fentről is érkezik.

Az elegáns dizájn bármelyik beltér kiegészítője lehet

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV a dizájn szempontjából is remekel. A televízió keskeny, tiszta kerettel rendelkezik fekete színnel, mely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a képernyőre figyelj. Az okosan kigondolt dizájnnak köszönhetően a Sony Bravia nehézségek nélkül olvad bele a beltérbe és ízlésesen kiegészíti azt. A televízió állványa sötétezüst színt kapott.

Beszélj hozzá

A Sony Bravia KD-55XH8196 fejlesztett hangalapú vezérléssel rendelkezik, mely azonnal lehetővé teszi különféle alkalmazások használatát vagy filmek és közvetítések megtekintését. Elég csak szólni hozzá.

Az Android TV számos alkalmazást kínál

Fedezd fel az alkalmazások széles skáláját, amelyet a Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV elérhetővé tesz a számodra. Élj át több örömet és szórakozást az alkalmazások kiszélesített palettájával.

Már nem kell várnod

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV gyorsabban indítja el az alkalmazásokat, mint eddig bármikor - pl. a Netflix akár 3x gyorsabban is elindul, mint idáig.

A Sony Bravia KD-55XH8196 támogatja az Apple AirPlay és az Apple HomeKit funkciót

Az Apple AirPlay funkciónak köszönhetően megoszthatod az audiót vagy a videót az iPhone, iPad vagy Mac készülékedről közvetlenül a Sony Bravia KD-55XH8196 televízió képernyőjére. Így azonnal nézheted a filmeket és sorozatokat az Apple TV alkalmazásból.

Egy gombnyomással kiválaszthatod a kedvenc sorozatod a Netflixről

A maximális kényelem érdekében a Sony Bravia KD-55XH8196 televízió a műsor kiválasztásához rendelkezik egy speciális Netflix gombbal, amelynek megnyomása azonnal bekapcsolja az alkalmazást.

Használd ki teljesen az okostelefonod a Chromecast segítségével

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV beépített Chromecast szolgáltatással rendelkezik, amelynek köszönhetően az összes videót, fényképet, alkalmazást vagy játékot maximális minőségben átviheted a telefon kijelzőjéről a TV képernyőjére. Csak egy kattintás - és az Android vagy iOS okoseszközön megjelenített tartalom azonnal megjelenik a Sony Bravia KD-55XH8196 TV képernyőjén.

Okos távirányító

A Sony Bravia KD-55XH8196 Android TV-hez HDMI segítségével csatlakoztathatsz set-top boxot vagy más eszközt, de mindezt csak egyetlen távirányítóval tudod majd vezérelni. Ez az intelligens távirányító új, lekerekített kivitellel, jobb gombelrendezéssel ellátott, így a Sony Bravia KD-55XH8196 televízió és további eszközök vezérlése teljesen egyszerű és intuitív.

A Sony Bravia KD-55XH8196 televízió távirányítója stílusos kivitelezéssel büszkélkedhet

A távirányító csiszolt alumíniumból készült, a finom vonalú kialakítás tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Bluetooth kapcsolat segítségével, néhány gombbal vezérelheted a Sony Bravia KD-55XH8196 televíziót, melyek biztosítják a legfontosabb funkciókat.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    114 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    149 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    114 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    149 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124,3 cm Kész!
    Magasság
    78,4 cm Kész!
    Mélység
    33,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,1 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    117,4 cm Kész!
    Tömeg
    16 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia KD-55XH8196 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55'' Sony Bravia KD-55XH8196 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55'' Sony Bravia KD-55XH8196. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XH8196. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XH8196.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ