A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

55" NEC E556

Termékkatalógus
55" NEC E556
Nagyformátumú kijelző - 1920 × 1080 Full HD, IPS, 16:9 képarány, 9 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 350 cd/m2 fényerő, kontraszt: 1200:1, HDMI 1.4 és régebbi, D-SUB (VGA), Kompozit és Komponens, VESA, beépített hangszóró
Kód:  WN355p5 Termékszám:  60004023 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" NEC E556

Az E széria sikeresen ötvözi a lenyűgöző vizuális teljesítmény a kompromisszumok nélküli, nagyformátumú képernyővel. A NEC E55g nagyformátumú kijelzője olyan funkciókkal is fel lett szerelve, amely lehetőséget ad a közösségi helyszíneken való egyedüli használatra, így rendelkezik például USB multimédia lejátszóval, beépített hangszóróval és tervezővel. Emellett a készülék céges és oktatási környezetben is megállja a helyét, múzeumokban vizuális bemutatókhoz és leírásokhoz használható, míg a szociális és kereskedelmi környezetben 12 órában, a hét minden napján üzemeltethető.

A NEC E556 monitor főbb jellemzői

  • Kereskedelmi / nyilvános környezetben való működési ideje napi 12 óra, a hét minden napján
  • Magas Full HD felbontás a nagyszerű képmegjelenítésért bármely szögből - S-IPS technológia
  • Vékony profil és keret a maximális élményért és egyszerű beállítás (az állítható állvány nem tartozék)
  • LED háttérvilágítás az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében
  • Egyedüli használat (USB lejátszó, beépített hangszóró, 24 órás tervező)
  • Digitális és analóg bemenetek az A / V kábellel való rugalmas csatlakoztatáshoz

A NEC E556 használta különösebb erőfeszítés nélkül

A NEC E556 kifejezetten egyedüli használatra készült, ezért beépített USB multimédia lejátszóval, hangszóróval és tervező funkcióval lett ellátva. Az USB multimédiás lejátszó támogatja a kép- és videoformátumok különféle típusait, így akár külső lejátszóra sincs szükség. Ennek köszönhetően a prezentációdhoz szükséges programot sem kell feltelepítened.

A NEC nagyformátumú kijelző modern képmegjelenítése

A NEC E556 képmegjelenítő technológiájának alapját az IPS szolgáltatja, amely sokkal több színt és konzisztens megjelenítést biztosít, akármelyik szögből nézed is a képernyőt. A Full HD felbontás kivételes minőségű képeket szolgáltat a multimédiás tartalmak számára. A közösségi képernyők előző generációihoz képest A NEC E556 alacsonyabb energiafogyasztást biztosító LED háttérvilágítással, hosszabb élettartalommal, keskenyebb profillal és kerettel, valamint alacsonyabb tömeggel rendelkezik. Ez a modell meglepően alacsony TCO-val, vagyis üzemeltetési költséggel és karbantartásmentes üzemeléssel bír.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
12 h/nap Kész!
Általános fogyasztás
81 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Kijelző

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
12 h/nap Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
81 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 55" NEC E556 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" NEC E556. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" NEC E556. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" NEC E556. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" NEC E556.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ